Bedrukte pennen ter promotie

dereklameshop - Bedrukte pennenTijdens belangrijke promotie evenementen is het steeds vaker goed om het bedrijf ook echt te laten zien. Op welke manier is het dan het beste om promotie te maken? Vaak wordt er gekozen om gratis producten weg te geven. Iedereen vindt het leuk om iets gratis te krijgen en voor het bedrijf is het altijd goed wanneer mensen producten gebruikten waarop uw bedrijfslogo vermeld staat. Het is dan echter wel belangrijk om een artikel te kiezen dat ook veel door mensen gebruikt wordt. Pennen zijn ideaal als weggevertje omdat mensen deze ook echt kunnen gebruiken. Het is echter bij bedrukte pennen wel zo dat heel veel bedrijven bedrukte pennen weggeven. Het is dus noodzaak om andere pennen weg te geven dan dat de meesten doen. Heeft u bijvoorbeeld al eens gedacht aan een mooie markeerstift? Deze worden veel gebruikt door zowel jong als oud. De bedrukte pennen kunnen ook als markeerstift worden gegeven. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een leuke injectie-highlighter. Deze markeerstift in de vorm van een injectiespuit is heel leuk voor kinderen of scholieren. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en ideaal om een leuke tekst op te laten drukken. Ook is het mogelijk om een combinatie van pen en markeerstift ter promotie uit te delen. Hiermee geeft u echt iets dat anders is dan alle andere bedrukte pennen. Bij dereklameshop.nl kunt u kiezen uit een zeer groot aantal verschillende pennen. Wanneer u hier bestelt kunt u rekenen op veel voordeel:

  • Deskundig advies
  • Mogelijkheid om de artikelen op locatie te zien
  • Direct een offerte ontvangen per email

Naast deze voordelen kunt u ook rekenen op een zeer snelle levering. Het is daarnaast ook mogelijk om vanuit het buitenland te bestellen. Wanneer u bijvoorbeeld in België uw bedrijf heeft is het wel zo handig om alle bedrukte pennen meteen daar naartoe te sturen. De verzendkosten bedragen dan eenmalig 15 euro. In Nederland kunt u kiezen tussen een normale levering en een spoedlevering. Wanneer er spoed nodig is heeft u alle artikelen veel sneller in huis. Gebruik deze service dus vooral wanneer u te laat bent begonnen met bestellen en de bedrukte pennen zo snel mogelijk nodig heeft.

De mooiste bedrukte pennen

Wanneer het gaat om mooie bedrukte pennen die als promotiemateriaal worden weggegeven heeft u zeer veel keus. Bedrukte pennen kunnen een klassieke uitstraling hebben, of juist met allerlei felle kleurtjes zijn bedrukt om extra op te vallen. Meestal is het echter beter om een pen te kiezen die niet iedereen al in tientallen thuis in een laatje heeft liggen. Een prachtige pen om weg te geven is de meerkleuren pen. U kunt hierbij kiezen uit veel verschillende uitvoeringen en kleuren. Wat denkt u bijvoorbeeld van de 4 kleuren pen die met een rood of blauwe ondergrond kleur gekozen kan worden? Op dit doorzichtige middendeel kunt u gemakkelijk uw tekst laten drukken in mooie witte letters. U creëert dan een unieke pen die iedereen leuk vindt om te gebruiken. Wat voor u zelf vooral leuk is is de prijs. Voor 60 euro heeft u al 250 pennen. Deze kunt u uitdelen waar u maar wilt. Deze bedrukte pennen zullen het zeker goed doen, maar als het geen probleem is om net wat meer uit te geven zijn er nog veel leukere uitvoeringen van dit type pen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de 4-in-1 vier kleurenschrijvende balpen. Deze pen is handig in gebruik en kan door de achterkant ook gemakkelijk aan een sleutelbos bevestigd worden. Het uiteinde van de pen is namelijk voorzien van een ring waaraan allerlei andere sleutelhangers gehangen kunnen worden. Heel handig wanneer u graag iets wilt geven dat ook makkelijk meegedragen kan worden. Dit is uiteraard voordelig voor uw bedrijf, omdat de pen met uw bedrijfslogo erop dan gemakkelijk op veel verschillende plekken gezien wordt. Hoe meer er mee geschreven wordt hoe beter natuurlijk. Deze meerkleuren pen is in verschillende kleuren te koop en is ook nog eens voorzien van een goede grip van rubber aan de voorkant. Door de achtergrond van mat zilver valt elke tekst in een felle kleur of zelfs in zwart goed op en ook een logo in zowel verschillende kleuren als zwart wit kan makkelijk geplaatst worden. Keuze genoeg dus met dit grote assortiment aan mooie bedrukte pennen.

Bestel meteen via de webwinkel

U kunt de bedrukte pennen van uw keuze bestellen via de webshop. Op dereklameshop.nl kunt u bij uw bestelling meteen aangeven hoe u de bedrukking het liefste wilt hebben. De leuke bedrukte pennen worden hierdoor mooi en persoonlijk. Dan is het heel leuk om zo’n pen gratis weg te kunnen geven en mensen het ook te zien waarderen. Ook als u als bedrijf nog niet veel aan promotie heeft gedaan, omdat u net begonnen bent of juist pas net groter bent geworden, is het belangrijk dat u snel begint met het inslaan van goed promotiemateriaal. Door dit altijd bij de hand te hebben zit u nooit verlegen om een goede pen. U kunt natuurlijk ook altijd denken aan een leuk relatiegeschenk of een pen met het bedrijfslogo voor uw werknemers. Gratis artikelen doen het bij iedereen goed, u hoeft zich dus geen zorgen te maken dat mensen het niet leuk vinden. Kies dus snel de bedrukte pennen die bij uw situatie passen. Wanneer u graag een nette uitstraling aan uw bedrijf geeft moet u niet met felgekleurde stiften aan komen zetten. Kies de pen die bij u past!