Ontdek de wereld van Afrika met een rondreis door Tanzania

avtours - Rondreis TanzaniaEen vakantie is tegenwoordig heel wat anders dan 50 jaar geleden. In die tijd was een vakantie buiten Nederland al heel bijzonder. Een vakantie naar Frankrijk of Duitsland was niet voor iedereen weggelegd en het waren dan vooral de rijkere middenklassen die dusdanige vakanties konden veroorloven. De minder welgestelden gingen dan op vakantie in Nederland en vaak ook naar een camping in de buurt. Je zag in die tijd ook veel mensen die elk jaar naar dezelfde camping terugkeerden. Het was in die tijd ook niet zo dat je meerdere keren per jaar op vakantie kon gaan. De vakantie was echt iets wat je deed in de zomervakantie en alleen in de zomervakantie. Een wintersport was enkel weggelegd voor de rijkere elite. Vakantie was in die tijd dus ook iets bijzonders. Een vakantie was iets waar je als gezin voor had gewerkt en je verdiende dus ook echt even een weekje naar de camping. Het was ook vaak niet veel langer dan een week. Voor de kinderen leek de vakantie eindeloos te duren. 6 hele weken vrij van school tijdens mooi weer in Nederland. Het kan zijn dat het beeld een beetje geromantiseerd is, maar zodra je het verleden bekijkt, dan vindt er altijd een verdraaiing plaats van de realiteit. Hoe verder het evenement in het verleden ligt, des te groter is het effect van romantisering. Hoe het ook zij, feit is wel dat de vakantie in die tijd een heel ander karakter had dan nu. Tegenwoordig kan iedereen wel naar het buitenland. Zeker een tripje naar Frankrijk of Duitsland is prima te doen. Sterker nog, een dergelijke vakantie is zo normaal dat men daar al geen zin meer in heeft. Je kunt immers voor een prikje al met het vliegtuig naar Spanje, Griekenland of Turkije. Lekker aan het strand bij de azuurblauwe zee of oceaan. Wat heb je nog in Duitsland te zoeken als je de heerlijke temperaturen van het middellandse zee gebied op kunt zoeken? Maar zoals met alles, zodra je er teveel gebruik van maakt dan gaan ook zon, zee strand vakanties op den duur vervelen. En dus willen we verder weg om iets origineels te ervaren, iets wat we nog nooit eerder gezien hebben. Zodra de mogelijkheden en de opties toenemen, worden we steeds meer geprikkeld om het extremere op te zoeken. Als je niet naar het buitenland kunt, dan moet je roeien met de riemen die je hebt in Nederland. Heb je de optie om de hele wereld over te reizen, dan moet je opeens een keuze maken uit een ontelbaar aantal mogelijkheden. De kans is groot dat je dan een verkeerde keuze maakt en dat is zonde, want je kunt maar een beperkt aantal keer op vakantie in je leven. Dus om er voor te zorgen dat je de goede keuze maakt raden we aan om eens een rondreis door Tanzania te overwegen. Een degelijke rondreis door Tanzania is een ervaring op zich en het is er dan ook eentje die je niet snel zult vergeten.

Wat kan ik allemaal zien tijdens een rondreis in Tanzania?

De mogelijkheden tijdens een rondreis door Tanzania zijn eindeloos. Je kunt natuurlijk genieten van de schitterende en diverse natuur en ook wat betreft de dieren kijk je je ogen uit. Alles wat je op National Geographic misschien voorbij hebt zien komen tijdens een natuurshow, kun je met je eigen ogen bekijken tijdens je rondreis door Tanzania. Zo kun je bijvoorbeeld genieten van de volgende dieren tijdens een rondreis door Tanzania:

  • Chimpansees
  • Leeuwen
  • Zebra’s
  • Olifanten
  • Luipaarden
  • Gazelles

Je kunt dus echt genieten van de meest wilde dieren als je besluit een rondreis door Tanzania te ondernemen. Natuurlijk mag een klim naar de top van de Kilimanjaro tijdens een rondreis door Tanzania niet ontbreken. Deze berg is bedekt met een laag sneeuw en wordt ook wel ‘de berg die glinstert’ genoemd. De berg is ontstaan door het samengaan van drie vulkanen. De berg is relatief gemakkelijk te beklimmen zonder de hulp van klimuitrusting en dergelijke. Wel is het van belang om warme kleding mee te nemen als je van plan bent door te lopen tot aan de top. Als je kiest voor een rondreis door Tanzania, dan kun je kiezen voor een persoonlijke rondreis door Tanzania, een rondreis in Tanzania met een groep of een rondreis in Tanzania op maat. Het is dus maar net wat je zelf wilt en wat bij je past.

Waar kan ik een rondreis in Tanzania boeken?

Als je meer wilt weten over de verschillende opties betreffende een rondreis in Tanzania, dan kun je het beste even op de website kijken van avtours.nl. Hier vind je namelijk alle informatie over het land en over de mogelijkheden wat betreft de verschillende rondreizen. Ook kun je individuele tours boeken en je kunt ook een ontspannende vakantie aan het strand boeken. Het mooiste is natuurlijk een combinatie van verschillende vakanties in één. Een avontuurlijke vakantie door het ongerepte natuur gebied en daarna ontspannen aan het strand om al die indrukken te organiseren in je hoofd zodat je er lekker lang van na kunt genieten. Mocht je besluiten om gebruik te maken van avtours.nl, dan kun je een persoonlijke aanpak verwachten. De opzet van Av tours is vrij kleinschalig. Hierdoor is er altijd voldoende aandacht voor de reizigers. Dit maakt dat de reis altijd comfortabel en vertrouwd verloopt.