8 nuttige tips voor visitekaartjes printen en visitekaartjes laten drukken

Een goed uitziend visitekaartje is niet alleen een hulpmiddel om jouw informatie aan mogelijke klanten te geven, maar biedt ook de mogelijkheid om contact te leggen en te maken met een nieuwe klant op persoonlijk niveau. Een visitekaartje is een krachtige verbindingsagent die toekomstige klanten naar jouw bedrijf trekt, zoals naalden naar een magneet. Om die reden zullen goede visitekaartjes nooit worden vervangen door een van de digitale netwerkinstrumenten die ons vandaag ter beschikking staan, omdat digitale hulpmiddelen de menselijke factor missen. Goede visitekaartjes printen en visitekaartjes laten drukken is een verlengstuk van jouw merk of diensten. Het geeft op een gedenkwaardige, krachtige en zinvolle manier de juiste informatie over wie je bent en wat je doet. Visitekaartjes printen en visitekaartjes laten drukken, doe je niet zomaar. Voordat je naar een printshop of drukkerij gaat, moet je natuurlijk eerst nadenken over jouw ontwerp. Voor visitekaartjes van hoge kwaliteit kun je bijvoorbeeld beginnen met een standaard sjabloon. Van hieruit heb je de juiste basis om verder te bouwen en het ontwerp aan te passen. En terwijl je aanpassingen aanbrengt, moet je uiteraard rekening houden met alle belangrijke details, zoals welke informatie er op jouw visitekaartje zou moeten staan? Hieronder vind je zeven tips voor visitekaartjes printen en visitekaartjes laten drukken. Tips die je kunt gebruiken om jouw visitekaartje te transformeren in een stukje papier dat mensen graag zullen bijhouden, in plaats van in de prullenbak te gooien van zodra ze thuiskomen.

  • Logo en slogan: iedereen die jouw visitekaartje tussen zijn vingers houdt, moet jouw merk kunnen identificeren en herkennen. Kies dus een uniek logo met een slogan waarover is nagedacht.
  • Naam en functie
  • Contactinformatie
  • Jouw website: nog beter, creëer een speciale welkomstpagina voor mogelijk nieuwe klanten! Houd de URL-link wel kort.
  • Sociale media-profielen
  • Witte ruimte: deze ruimte hoeft natuurlijk niet de kleur ‘wit’ te zijn. Het betekent alleen dat er lege ruimte op je visitekaart moet zijn zodat iemand die ernaar kijkt gemakkelijk kan blijven ademen.
  • Creativiteit: dit betekent dat je creatief moet zijn met je presentatie die jou uiteindelijk tot uitdrukking brengt!

Hulp voor visitekaartjes printen en visitekaartjes laten drukken

Laat je toekomstige klanten lachen, intrigeer hen of laat hen de lege ruimte op jouw visitekaartje zelf invullen. Wees gewoon creatief, maar houd het minimalistisch! En als je zelf geen goede ideeën kunt bedenken voor aangepaste visitekaartjes printen en visitekaartjes laten drukken, maak je dan geen zorgen. Je kunt altijd een ontwerper voor visitekaartjes vinden om jou te helpen iets unieks en op maat te maken. Zoek een persoon wiens ontwerpen uit het verleden je bevallen en neem contact met hen op voor een nieuwe kijk op jouw bedrijf en branche. Wat je ook besluit te doen, wees niet saai! Geef mensen een reden om contact met je op te nemen! 

DIY bedrukte visitekaartjes bestellen?

Visitekaartjes printen en visitekaartjes laten drukken zonder een grafisch ontwerper in dienst te nemen, kan via de site van printselect. Om de beste visitekaartjes voor jouw bedrijf te vinden, blader door de sjablonen voor aanbevolen creatieve visitekaartjes. Maak een keuze uit het uitgebreide assortiment ontwerpen voor professioneel visitekaartjes printen en visitekaartjes laten drukken. Dit alles zonder ook maar een cent uit te geven. De online kaartjesmaker maakt het eenvoudig om prachtige visitekaartjes te maken, zelfs zonder enige grafische ontwerpervaring. Als je tijd of geld wilt uitsparen (als je bijvoorbeeld pas start met een eigen zaak), zijn de doe-het-zelf visitekaartjes een gemakkelijke en goedkope manier om te starten. Je kiest simpelweg uit het assortiment een geweldig ontwerp en past het nadien naar wens aan. Er bestaat geen eenvoudigere en snellere manier voor visitekaartjes printen en visitekaartjes laten drukken.