Accountantskantoor Hengelo voor goed advies

Mijn schoonvader heeft al jaren een bedrijf in plastic verpakkingsartikelen. Hij doet het op dit moment erg goed, maar komt wel in de knel met zijn administratie. Hij heeft meerdere BV’s en zag op een gegeven moment door de bomen het bos niet meer. Zijn vriendin deed altijd de administratie maar kon dit vanwege haar eigen baan ook niet meer doen. Hij heeft toen een nieuwe kracht in dienst genomen maar kwam toch met lastige vragen waar ze intern geen antwoord op hadden. Ik heb hem toen geadviseerd toch eens op zoek te gaan naar een accountantskantoor in Hengelo. Hengelo is de plaats waar zijn bedrijf gevestigd is en waar hij woont met zijn vriendin. Dat was dus wel een goede plek voor het vinden van een vast accountantskantoor. Hengelo beschikt over een aantal goede kantoren, waarvan Beersen & Grandiek er één is.

Meer weten over accountantskantoor Hengelo

Bent u ook op zoek naar een accountantskantoor in Hengelo? Dan kunt u misschien ook terecht bij deze accountants. Op hun website kunt u meer lezen over de gebieden waarop zij gespecialiseerd zijn. Mijn schoonvader heeft in elk geval veel aan hen gehad toen hij zijn BV’s wilde samenvoegen. Omdat het omwille van die vele BV’s zo lastig werd om de administratie te doen heeft hij om hulp gevraagd bij dit accountantskantoor. Hengelo was gelukkig vaak de locatie waar zij af konden spreken. Het was voor hen geen moeite af en toe langs te komen en de boeken door te nemen. Hierdoor werd het voor de nieuwe controller bij het bedrijf ook een stuk eenvoudiger haar werk te doen. Zij kon veel eenvoudiger de jaarrekening opmaken van de BV die overbleef. Dit bespaart haar en mijn schoonvader veel geld. Wilt u ook gebruik maken van professionals die het u een stuk makkelijker maken? Via beersengrandiek.nl kunt u zien waar Beersen & Grandiek, een accountantskantoor in Hengelo, u verder mee kunnen helpen. 

Nuttige informatie online opzoeken

Ook als u andere vragen heeft op het gebied van accounting is het nuttig om online eens te kijken of er antwoorden zijn op uw vragen. De meeste bedrijven lopen vroeg of laat tegen dezelfde zaken aan. Een accountant kan u hierbij helpen als u er niet uit komt. Op de website van Beersen & Grandiek verschijnen bovendien regelmatig blogs die u kunnen helpen in uw werk. Via beersengrandiek.nl kunt u deze altijd raadplegen. Hebt u ook hulp nodig? Via de volgende stappen beschikt u over een uitmuntende accountant: 

  • Neem contact op met uw accountantskantoor
  • Maak een afspraak met een accountant
  • Leg uw probleem voor
  • Leg de opdracht voor de accountant vast
  • Neem de boeken door
  • Stel duidelijke doelen
  • Evalueer regelmatig

Uiteraard zijn er alleen ervaren medewerkers werkzaam bij dit accountantskantoor in Hengelo. Anders was mijn schoonvader er ook niet mee in zee gegaan. Hij heeft de hierboven beschreven stappen in elk geval gevolgd en heeft een van de accountants voor langere tijd in dienst genomen, op basis van opdrachten. Meer weten over belastingen? Naast informatie inwinnen via een accountantskantoor in Hengelo kunt u ook de website van de overheid raadplegen. De belastingdienst kan u bovendien ook meer vertellen. Er is een speciaal telefoonnummer dat u kunt bellen om uw vragen te stellen. Zo kunt u eenvoudige vragen soms ook zelf beantwoorden door online of telefonisch informatie in te winnen. Vaak doen ondernemers dit al, en het is een prima manier om zelf de zaken te regelen. Als u er echter niet uitkomt is het raadzaam een expert in te huren.