Auto lease

Als mensen denken aan het leasen van auto’s, dan denken ze vaak aan grote bedrijven die dit voor hun werknemers regelen. Maar wist je dat auto lease ook heel goed mogelijk is voor kleine ondernemers? Dat is natuurlijk erg fijn om te weten, want dit geeft jou weer wat meer mogelijkheden. Je hoeft dus niet per definitie zelf een voertuig aan te schaffen op het moment dat jij deze voor je bedrijf nodig hebt, maar je kunt dus ook kiezen voor auto lease. Dit is zeker een interessante optie om in overweging te nemen, het kan jou vele voordelen opleveren. Het is dus goed om te weten dat niet alleen grote bedrijven dergelijke opties aan kunnen bieden aan hun personeel, maar dat jij ook als klein bedrijf of als zelfstandige hiervan gebruik kunt maken. Je hoeft dus niet direct tot koop over te gaan, wat voor veel kleine ondernemers vaak een flinke investering zou betekenen. Via een goede leasemaatschappij kun je de auto lease heel eenvoudig regelen en er zo voor zorgen dat jij hier voor je onderneming gebruik van kunt maken.

Particuliere auto lease

Voor de meeste mensen is het al onbekend dat je als kleine zelfstandige kunt kiezen voor auto lease, laat staan dat zij weten dat dit ook voor particulieren een optie is. Maar dat is het dus wel en het is een optie die goed bij onze huidige tijd past. Er zijn steeds meer mensen die er voor kiezen om minder bezittingen te hebben, zij willen hun geld niet steken in grote aankopen. Maar tegelijkertijd is het natuurlijk wel zo dat je vervoer nodig hebt. Auto lease kan dan een optie zijn. Uiteraard zijn er ook andere mogelijkheden, zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor het gebruik maken van een deelauto, samen met bijvoorbeeld je buren. Maar hoe vaker je de wagen nodig hebt, hoe minder handig dit wordt want dan moet je hier steeds onderling overeenstemming over bereiken. Ook autohuur is natuurlijk een optie, maar eigenlijk is dit enkel interessant bij heel incidenteel autogebruik. Heb jij regelmatig een voertuig nodig, dan wordt huren gewoon te duur, dit kan dan echt niet uit. Herken jij dit, dat je regelmatig een voertuig nodig hebt, maar dat je deze eigenlijk niet zelf wilt bezitten? Dan is auto lease een uitstekende optie.

Leasen heeft voordelen

Waarom zou je nu eigenlijk kiezen voor leasen en niet voor kopen? Wat zijn de voordelen hier nu van? Auto lease heeft je verschillende voordelen te bieden:

  • geen hoge investeringskosten
  • geen incidentele bijkomende kosten
  • geen afschrijving
  • een vast maandbedrag

Dit zijn allemaal zeer goede redenen om te kiezen voor lease in plaats van voor koop. Zowel voor ondernemers als voor particulieren zal het punt van vaste maandkosten erg interessant zijn. Je hoeft dan niet in één keer een flinke zak geld klaar te hebben staan en je weet bovendien iedere maand precies waar je aan toe bent. Ben jij een kleine ondernemer of particulier en heb je interesse in auto lease? Dan kun je op verscheidene plekken terecht. In de regio Twente ben je hiervoor bij Bennie Wilmink aan het juiste adres. Zij bieden verschillende merken en modellen leaseauto’s aan, waardoor je altijd een voertuig bij hen kunt vinden dat aan jouw wensen voldoet. Kies je voor hen, dan heb je bovendien de garantie van deskundige vakmensen, die jouw auto altijd in uitstekende staat kunnen houden. Is de aankoop van een auto voor jou een te grote investering en lijkt auto lease jou een goede keus, kijk dan eens op de site van Bennie Wilmink voor de mogelijkheden die zij te bieden hebben.