Balpennen bedrukken is ons vak

Een mens kan in deze moderne tijden niet zonder schrijfmateriaal. De pen is dan ook een van de belangrijkste gereedschappen van de mens. Al van kinds af aan leren we hier mee om te gaan. We leren hoe we moeten schrijven in onze eigen taal en de kans bestaat dat u minstens 1 of 2 andere talen leert in uw kindertijd. Ook kunst kunt u tot uiting brengen met een pen, kwast en penseel. Hoe dan ook, pennen zijn zeer belangrijke objecten in de moderne tijd en dat is het al eeuwen. Weliswaar gebruikten we vroeger een veer met inkt, de moderne pen lijkt er in principe nog behoorlijk veel op. Inkt is nog altijd de basis maar u hoeft het nu niet langer in een potje te dopen. Ook de kans op vlekken is aanzienlijk kleiner aangezien het inktreservoir in de balpen zelf zit. Bent u op zoek naar een leuk relatiegeschenk? Of wilt u graag de naam van uw bedrijf op balpennen bedrukken? Dan kunnen we het ons erg goed voorstellen dat u hier niet zelf de tijd voor hebt. Laat u daarom het balpennen bedrukken over aan bedrijven die aan de lopende band balpennen bedrukken. We hopen dat u voor het balpennen bedrukken eens op onze website kijkt: pennenshopxl.nl. Zoals de naam al zegt bent u bij ons aan het juiste adres in u in grote getalen balpennen wilt bedrukken. U hebt hier vast en zeker helemaal geen tijd voor. Daarnaast hebt u specifieke machines nodig waar u pennen doorheen kunt halen zodat een printkop uw tekst of logo erop af kan drukken. Als u slechts eenmalig balpennen wilt bedrukken dan bent u een dief van uw eigen portemonnee. Gaat u daarom niet zulke machines kopen, dat is het geld niet waard! Gaat u het balpennen bedrukken uitbesteden aan ons? Dan weet u ten eerste dat u waar krijgt voor uw geld en ten tweede dat de opdruk lang blijft zitten. We gebruiken de laatste technieken om uw balpennen te bedrukken. U wilt niet dat uw pen per ongeluk nat wordt omdat er bijvoorbeeld koffie of thee overheen valt en u daardoor uw gegevens verliest.

Balpennen bedrukken is een goede marketingstunt

Waarom zou u uw balpennen bedrukken met tekst? Omdat het een leuke herinnering is aan uw bedrijf. En die herinneringen kunt u delen met klanten. U kunt deze pen in het openbaar gebruiken, bijvoorbeeld als u veel reist met het openbaar vervoer. Deze pen zal zeker in het oog springen maar dan moet u er wel voor zorgen dat het design opvalt. Om dat te bewerkstelligen is het verstandig om een goede slogan te bedenken. Een zin die echt bij mensen blijft hangen. Het moet iets simpels zijn want soms is een krachtig woord al genoeg. Het kan ook een woordgrapje zijn of iets luchtigs. Een logo kan tevens indruk maken op mensen. Ze zullen benieuwd zijn wat voor bedrijf het is waar u voor werkt. Vergeet niet om voor het balpennen bedrukken uw gegevens correct aan ons door te geven. Als u enkel een logo wilt laten afdrukken, dan moet dit logo al bij het grote publiek bekend zijn. Denkt u bijvoorbeeld aan automerken of logo’s van beroemde kledingmerken. Om over de grote gele M van die ene fastfoodketen nog maar te zwijgen. Als men die ziet dan weet men direct waar men aan toe is. Het is een droom van vele bedrijven om een dergelijk logo te kunnen gebruiken. Maar voor het zover is kunnen we enkel aanraden om ook uw bedrijfsnaam en/of websitenaam op de balpennen te bedrukken. Men kan direct op zijn of haar smartphone naar uw website toegaan om daar de kat uit de boom te kijken. U kunt deze pennen daarom zien als wandelende reclamezuiltjes. Klinkt u dat als muziek in uw oren? Dan is het balpennen bedrukken wellicht iets voor u. Bijkomend voordeel is dat u deze pennen in het groot kunt inkopen, kunt laten bedrukken door ons en erg weinig geld betaalt.

Men zal subtiel aan uw bedrijf herinnerd worden

Neemt u eens contact met ons op als u nog vragen hebt over het balpennen bedrukken. Onze klantenservice staat voor u klaar en wil u graag helpen bij uw design of bij het uitzoeken van leuke balpennen. Dit kunt u namelijk zo goedkoop of duur maken als u zelf wilt. Wilt u bijvoorbeeld balpennen bedrukken en aan uw collega’s geven in hun kerstpakket of zo maar om hen te motiveren en te bedanken voor hun harde inzet? Kiest u dan voor de wat duurdere versies. Zoekt u balpennen om uit te delen aan potentiële klanten op markten en beurzen? Dan koopt u de goedkopere versies. We hebben namelijk diverse type balpennen. U kunt daarbij denken aan onder andere:

  • Budget pennen
  • Toppoint pennen
  • Metalen pennen
  • Stylus pennen
  • Luxe pennen
  • En pennen sets

Wilt u graag balpennen bedrukken? Neem dan contact met ons op. Als u wilt kunt u eerst een offerte opvragen, die is geheel vrijblijvend dus als het niets voor u blijkt te zijn dan zijn we even goede vrienden. Als u wel voor ons bedrijf kiest, dan mag u kwaliteit verwachten. En dat is nog lang niet alles. We rekenen lage tarieven, geen extra verzendkosten en een snelle levering van uw pennen. Als u vandaag bestelt dan hebt u het aan het einde van de week zeker al thuisbezorgd!