Bedrijfsafval laten ophalen

Begin dit jaar ben ik een bedrijf begonnen. Ik werkte diverse jaren voor verschillende bedrijven en wilde graag mijn kennis gebruiken voor een eigen bedrijf. Ik vond mij werk erg leuk bij deze bedrijven, maar ik had het gevoel dat ik veel meer winst opleverde aan deze bedrijven dan dat ik verdiende. Om te zien of ik gelijk had besloot ik om zelf een bedrijf te beginnen. Ik had bij mijn vorige werkgevers ervaring opgedaan met marketing en inkopen en dacht dat dit mij zou helpen bij een eigen onderneming. Natuurlijk komen er veel andere aspecten kijken bij het starten van een bedrijf, maar ik hoopte dat ik dat wel zou leren. Ik verkoop verschillende kantoorbenodigdheden en verkoop voornamelijk aan bedrijven. Ik verkoop bijvoorbeeld whiteboards en bureaustoelen. Aan bedrijven verkoop ik voornamelijk grote bestellingen en aan particulieren vaak een, of een paar artikelen. Ik kan er nog niet goed van rondkomen, maar ik zie de omzet en winst elke maand stijgen. Ik hoop dat ik aan het einde van mijn tweede jaar er goed rond van kan komen. Er zijn veel dingen waar ik van te voren niet aan gedacht had, maar die ik nu wel moet regelen, een voorbeeld is bedrijfsafval. Ik had aan de inkopen, verkopen en administratie gedacht, maar niet aan dingen als bedrijfsafval. De eerste maanden had ik nog niet zoveel afval, omdat ik nog niet veel verkocht. Ik kon mijn bedrijfsafval bij de gemeente langs brengen. Maar ik heb sinds kort meer afval en ik kan niet elke paar dagen naar de gemeente rijden. Daarom wilde ik een oplossing hiervoor en hopelijk zou het mij niet te veel geld kosten.

Milieu Service Nederland zorgt voor mijn bedrijfsafval

Ik zocht naar bedrijven die mijn afval konden ophalen en het leek mij verstandig om een container te huren. Het idee van een container was dat ik daar mijn afval in kon stoppen en dat een bedrijf het afval regelmatig zou kunnen ophalen. Afhankelijk van de grote van de container elke twee, of vier weken. Ik had een aantal bedrijven gevonden die mij konden helpen en vroeg aan deze bedrijven een prijsopgave en hoe vaak ze het bedrijfsafval kunnen ophalen. Het bedrijf dat mij het beste leek was Milieu Service Nederland. Op hun website milieuservicenederland.nl beweerden ze dat ze de goedkoopste waren en ik las dat ik daar containers kon huren. Ik heb voornamelijk karton en papier afval en daar wilde ik een container voor huren. De prijs bij dit bedrijf bleek inderdaad het beste bij Milieu Service Nederland. In overleg met een van de adviseurs van dit bedrijf besloot ik om een grote container te huren en die elke 4 weken op te halen laten, dit zou voor mij het voordeligste zijn. Als ik merkte dat ik de container sneller vol zou zijn, dan kon ik altijd contact opnemen met dit bedrijf. Als ik het van te voren aangeef, dan kunnen ze ook op een ander moment het bedrijfsafval ophalen.

Een goede oplossing voor mijn probleem

Het bedrijfsafval laten ophalen door Milieu Service Nederland was een goede keuze. Ik hoef nu niet meer zelf naar de gemeente te rijden en het ophalen is niet duur. Ik bespaar veel tijd en het bedrijf komt elke keer zoals afgesproken langs. Tot nu toe gaat het goed met 1 keer per 4 weken het afval ophalen. Milieu Service Nederland is een goede keuze voor het ophalen van bedrijfsafval.

  • Dit bedrijf was het goedkoopste met het ophalen
  • Ik kon hier een grote container huren
  • Het bedrijf komt de afspraken na