Bedrijfsafval

Voor mijn bedrijf was ik al een tijdje op zoek naar een goede oplossing voor ons bedrijfsafval. In het begin, toen ik echt net begon, toen hadden we echt genoeg aan de standaard containers die gemeentes leveren. Mijn bedrijfsactiviteiten waren toen nog niet zo heel erg groot en het kwam iedere keer precies zo uit dat als bijvoorbeeld mijn grijze container net vol was, dat het dan ook net de week was dat deze geleegd werd. Zo heb ik dit dus in het begin prima kunnen doen. Maar op een gegeven moment begonnen mijn bedrijfsactiviteiten te groeien en mijn bedrijfsafval groeide eigenlijk evenredig mee. Toen dat gebeurde, kwam ik voor een probleem te staan. In het verleden mochten er nog wel losse vuilniszakken naast de containers aangeboden worden, maar dat mag nu al een tijd niet meer. Hoe moest ik het dan oplossen? Ik vond dit best wel lastig, totdat ik me bedacht dat ik als onderneming natuurlijk ook gewoon extra grote afvalcontainers zou kunnen regelen. Ik had ze immers vaak genoeg bij andere bedrijven zien staan, waarom zou ik daar dan niet ook gebruik van kunnen maken? Zo gezegd, zo gedaan. Ik ben toen op zoek gegaan naar een leverancier van grote containers speciaal voor bedrijfsafval.

Bedrijfsafval aanbieden

Tijdens mijn zoektocht kwam ik erachter dat er verschillende bedrijven zijn die zich richten op bedrijfsafval. Ik vond het eerst nog wel lastig om een keus hieruit te maken, want waarop selecteer je nu een dergelijk bedrijf? Uiteindelijk maakte ik de keus voor Bedrijfsafval en daar heb ik nog geen moment spijt van gehad! Wat ik fijn vind aan hen, is de grote mate van flexibiliteit die zij bieden. Dat begint al bij het selecteren van de afvalcontainers die je wilt hebben, je kunt precies die varianten kiezen die jij voor je bedrijfsafval nodig hebt. Zo kun je bij hen terecht voor verschillende soorten, zowel wat betreft formaat als wat betreft het soort afval waarvoor deze bestemd is. Tegenwoordig scheiden we thuis allemaal zo goed mogelijk alles wat we weggooien, waarom dit dan op de werkvloer niet ook doen? Wij doen het in ieder geval wel en hebben daarom speciale afvalcontainers voor:

  • glas
  • papier
  • plastic
  • restafval

Ook kun je bij hen nog voor swill kiezen, wat eigenlijk een soort van GFT is en ook voor de verwerking van vertrouwelijke papieren hebben zij speciale oplossingen. Je kunt bij hen dus voor ieder soort bedrijfsafval een geschikte container krijgen!

Legen

Niet alleen wat dat betreft bieden zij veel opties, zij bieden ook veel mogelijkheden wat betreft het ophalen van het bedrijfsafval. Voor ons is het normaal gesproken voldoende dat de containers eens in de vier weken geleegd worden, daar komen wij prima mee uit. Maar een tijdje terug hadden we een speciaal evenement en toen creëerden we opeens toch veel meer bedrijfsafval dan normaal. Toen zaten we toch weer met het probleem van: waar laten we het afval nu? Gelukkig was één telefoontje voldoende om te regelen dat de vrachtwagen een keer extra langskwam om de bakken te legen. Zo konden wij weer prima vooruit! Mijn ervaringen met dit bedrijf zijn uitstekend en daarom kan ik je ook zeker aanraden om hen in overweging te nemen als jij op zoek bent naar een oplossing voor de afvalstromen binnen jouw onderneming. Je kunt gewoon online op Bedrijfsafval.nl zien welke opties zij allemaal bieden en wat de kosten hiervoor zijn. Zo weet je vooraf precies waar je aan begint en je komt bij hen nooit voor vervelende verrassingen te staan, dat kan ik je garanderen!