Bestel snel uw concertkaarten voor uw favoriete band

Hebt u altijd al The Rolling Stones live willen zien? Of bent u meer van de jazz of heeft klassieke muziek uw hart gestolen? Wat voor concertkaarten u dan ook zoekt, bij ticketsnederland.nl vindt u altijd de kaartjes voor uw favoriete band, artiest of groep. Toch raden we het u aan om er snel bij te zijn want voor zeker de populaire artiesten geldt: op is op. Tenzij u het voor bizar hoge prijzen op de zwarte markt of veilingsites wilt kopen. Laat het niet zover komen maar kijk zodra u weet dat uw geliefde band naar Nederland komt, op onze website. We doen er altijd alles aan om zoveel mogelijk concertkaarten te kunnen verkopen via onze website. Als u bij ons concertkaarten koopt dan krijgt u automatisch te maken met onze “Tickets Nederland Garantie”:

  • Mocht u de tickets te laat ontvangen, dan krijgt u uw geld terug,
  • Ontvangt u de verkeerde tickets? Dan krijgt u wederom het hele geldbedrag teruggestort,
  • Was uw aanbetaling incompleet en mist u daardoor de concertkaarten? Ook dan wordt dat bedrag weer uitgekeerd op uw bankrekening.

Natuurlijk komt dit maar weinig voor en zullen meer dan 99% van de bestellingen vlekkeloos verlopen zodat de voorpret kan beginnen. Dankzij Tickets Nederland kunt u voordelig naar artiesten uit eigen land maar ook uit het buitenland!

We bieden concertkaarten aan voor elke muziekgenre

Komt u op onze website met een duidelijk doel voor ogen? Vul dan de naam van de artiest of band in en rond de bestelling snel af. Maar het kan ook leuk zijn om uw horizon te verbreden. Misschien hebt u onlangs een artiest leren kennen en bent u benieuwd of diegene binnenkort naar Nederland komt. U kunt ook op genre gaan zoeken, wie weet komt u er een leuk bandje tegen die u al tijden was vergeten maar altijd al eens live had willen zien. Om het u wat eenvoudiger te maken kunt u per muziekgenre zoeken. Categorieën zijn onder andere klassieke muziek, hardrock & metal, singer-songwriter en elektronische muziek. Binnen deze categorieën vindt u de artiesten op alfabet. U kunt tevens per stad zoeken wat er binnenkort speelt Niet alleen bieden we concertkaarten aan, we verkopen tevens kaartjes voor het theater, festivals en sportevenementen aan. Niet alleen vindt u hier trouwens concertkaarten voor concerten in het binnenland maar ook in omringende landen zoals Duitsland, België en Spanje. Hebt u de concertkaarten voor het concert waar u reikhalzend naar uitkijkt? Rond dan de bestelling af door uw adres- en contactgegevens in te vullen en door te betalen in onze beveiligde omgeving. We zijn SSL-gecertificeerd dus u kunt veilig betalen met behulp van iDEAL, PayPal of uw credit card.

U kunt er maar beter op tijd bij zijn!

Wilt u graag op de hoogte blijven van interessante concerten die binnenkort in uw regio gegeven worden door bekende artiesten? Meldt u dan aan voor de gratis nieuwsbrief door uw e-mailadres in te vullen. U kunt tevens op de hoogte blijven van interessante concertkaarten door ons te volgen via Facebook en Twitter. Wie wil niet Adele, Madonna, André Rieu, Anouk of Jannes live zien? Ook kaarten voor fantastische festivals zoals Defqon1 en Pinkpop zult u vanaf nu goedkoop via onze website kunt bestellen. We versturen de kaarten overigens niet digitaal naar u op. Zo hebben vee huishoudens geen printer meer. Daarnaast kunt u de fout maken door een verkeerd e-mailadres in te vullen of de concertkaarten kwijtraken tussen uw overige mail. We versturen de concertkaarten daarom met UPS en de chauffeur zal driemaal proberen om uw zending af te leveren.