Bestel ver van te voren een mooi kerstpakket

kerstpakket.nl - KerstpakketHet duurt nog eventjes voor het weer december is. Maar wist u dat dit vaak voor vele winkeliers de drukste maand van het jaar is? Dat komt natuurlijk door de drie grote feestdagen:

  • Het Sinterklaasfeest
  • Het kerstfeest
  • En de viering van Oud en Nieuw.

Dat betekent dat u maar beter op tijd kunt beginnen met het vinden van een mooi kerstpakket want voor u het weet is het al zo ver. En u hebt vast en zeker geen zin om dat allemaal op het laatste moment uit te moeten zoeken. Bookmark daarom onze website en keer zo nu en dan eens terug als u op zoek bent naar een mooi kerstpakket voor uw personeel. U wilt toch zeker ook uw personeel bedanken voor een jaar van hard werken? Hopelijk hebt u al uw doelstellingen behaald, is er flinke winst gemaakt en kan uw begroting volgend jaar nog aantrekkelijker zijn! Dan is het een feit dat u dit voor een groot deel aan anderen hebt te danken. Wellicht bent u slim en innovatief maar uw werknemers moeten dit plan in werking stellen door noeste arbeid. Dat is een van de vele redenen om hen een kerstpakket te geven. Klinkt u dit als muziek in uw oren? Bent u vrijgevig en geeft u hen graag een leuk cadeau mee, zo aan het einde van het jaar? Dan is een kerstpakket geven van oudsher een traditie die vast en zeker ook bij uw bedrijf past! Schroom daarom niet langer maar zoekt u vandaag nog een kerstpakket uit. En ook al hebt u daar op het moment van lezen geen tijd voor, dat maakt helemaal niets uit! Bij ons kunt u namelijk 24 uur per dag, 7 dagen per week een kerstpakket betellen. Het loont nogal om dit op tijd te doen omdat u dan in die drukke tijden aan het einde van het jaar uw focus op andere belangrijke zaken kunt leggen. Het geeft u vast en zeker een goed gevoel dat u alvast het kerstpakket hebt uitgezocht en hebt besteld. Als u liever de kat uit de boom kijkt en daarom wilt betalen nadat u een kerstpakket hebt ontvangen, dan kunt u alvast een kerstpakket opvragen. Dan kunt u kijken wat er allemaal in zit en of het overeenkomt met de afbeelding op de site en natuurlijk met uw wensen. Hopelijk is dat het geval en maakt u snel een grote bestelling! Hoe groot of klein uw bedrijf dan ook is, wij zijn van geen kleintje vervaard!

Probeer de drukte in december te minderen: bestel alvast een kerstpakket

Of u nu een eigen pakket wilt ontwerpen of een keuze gaat maken uit ons riante assortiment, uw wens gaat zeker in vervulling. U bent dan ook niet de eerste persoon die bij ons aanklopt. We hebben meer dan 25 jaar ervaring en dat kunt u aflezen uit onze service en onze website. Natuurlijk willen we nu niet overmoedig klinken maar ook al bestaat een bepaald kerstpakket nog niet, dan mag u ons gerust eens uitdagen. Het zal u verbazen waartoe we in staat zijn terwijl de prijs van een kerstpakket hetzelfde blijft. U wilt natuurlijk geen dief van uw eigen portemonnee zijn. Daarom is het belangrijk om uw budget in de gaten te houden. Hebt u bijvoorbeeld een kerstpakket gevonden die 5 euro duurder is per doos dan uw budget toelaat? Dan lijkt dat misschien weinig maar als u voor honderden mensen een kerstpakket bestelt, dan snijdt u uzelf in de vingers. Het moet wel leuk blijven dus houdt u het bedrag per kerstpakket in de gaten. We hopen dan ook dat er voor ieders budget iets te vinden is. Hebt u niet al te veel te besteden en geldt dat misschien ook voor uw personeel? Dan is een familiepakket of een budgetpakket een leuk idee. Ze treffen daarin een keur aan handige artikelen in aan. Uw personeel zal u dankbaar zijn voor een dergelijk slimme kerstpakket. En als u wat meer te besteden hebt dan zijn er ook zeer luxe pakketten die u bij ons kunt bestellen. Voor jong en oud, man en vrouw en voor diverse uiteenlopende prijzen zult u dankzij kerstpakket.nl aan uw trekken komen.

In de herfst leveren we dan uw pakketten af in uw magazijn

Als u een pakket zoekt voor de hele familie dan vindt u speciale pakketten boordevol hapjes en drankjes. Deze pakketten zijn zeer geschikt om te gebruiken tijdens Oud en Nieuw. Werken er enkel mannen binnen uw bedrijf of juist voornamelijk vrouwen? Dan kunt u respectievelijk een pakket schenken met allerlei lekkere biersoorten of een pakket met allerlei cosmetica. Als u hier liever geen onderscheid in wilt maken dan zijn uniseks of uniforme pakketten uiteraard ook in groten getale bij ons te vinden. Een leuk idee is het misschien om een pakket in een bepaalde thema te geven. Zo hebben we culinaire thema’s. Als u een Italiaans pakket bestelt dan mag u daarin natuurlijk lekkere pasta’s in verwachten net als pesto, toast, kaas, Italiaanse wijn en nog veel meer. Terwijl er in een Aziatisch pakket rijst, sausjes, kroepoek en sambal zit. Kijkt u op de website naar alle mogelijkheden en maak snel een keuze zodat u hier niet meer aan hoeft te denken! Dankzij onze eigen inpakcentrale kunnen we uw pakket met speciaal door u ontworpen pakpapier inpakken. Dit is een gratis extra service!