De beste anti slip coating

Voor alle plekken waar veel staand werk wordt verricht is het van belang dat de vloeren in goede staat zijn. Wanneer dit niet het geval is is het mogelijk dat er ongelukken gebeuren. Uw werknemers zouden dan kunnen vallen en lelijk terecht kunnen komen. Dat wil natuurlijk niemand laten gebeuren. Het is daarom goed om te kijken naar een effectieve oplossing. De ergonomische anti slip coating van Staandwerk voldoet aan alle eisen op het gebied van goede vloeren waar de hele dag op gelopen kan worden. Deze vloeren moeten grip hebben, zodat er niemand uit kan glijden. De anti slip coating van Staandwerk is van zeer goede kwaliteit en zorgt er voor dat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over het welzijn van uw werknemers. Er zijn verschillende mogelijkheden wanneer er een goede anti slip coating uitgezocht moet worden. U kunt bijvoorbeeld kijken naar vloertapes die op de bestaande vloer geplakt kunnen worden. Hierdoor kan ook meteen een bewegwijzering worden aangegeven of er kan gebruik worden gemaakt van verschillende tekens. Heel veel mogelijkheden om uw werkvloer zo veilig mogelijk te maken. Vloermarkering en veiligheid kunnen echter ook in één product worden samengevat. Dit is de best mogelijke anti slip coating. Door de goede kwaliteit van deze coatings bent u verzekerd van veel minder ongevallen op de werkvloer. Tijdens werktijd zullen de werknemers door de goede ondergrond niet meer vallen door uitglijden. De juiste anti slip coating kopen bij Staandwerk heeft veel voordelen:

  • Zeer hoge kwaliteit
  • Gratis testmateriaal
  • Snelle levering

Door de hoge kwaliteit gaat de anti slip coating lange tijd mee en hoeft u deze dus zeker niet elk jaar te vervangen. U bent dus heel voordelig uit, ook op de lange termijn. De anti slip coating is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en u kunt kiezen voor de anti slip coating die het beste bij uw werkvloer past. U kunt niet alleen kiezen voor een bepaalde lengte of vorm, maar ook voor een kleur. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de verschillende veiligheidskleuren rood/wit of geel/zwart. Hierdoor krijgt de vloer niet alleen een laag die uitglijden tegengaat, maar zorgt de kleur ook voor extra aandacht op bijvoorbeeld traptreden. U kunt niet voorzichtig genoeg zijn.

Anti slip coating voor een goede prijs

Wanneer u een anti slip coating eerst even uit wilt proberen kunt u contact opnemen voor gratis testmateriaal. Hierbij kunt u meteen een pakket met uitgebreide informatie over de verschillende mogelijkheden opvragen. Deze wordt dan zo snel mogelijk bij u op het werk afgeleverd. Ook is het handig om meteen de prijslijsten door te kijken, dan weet u waar u aan toe bent. U kunt het testmateriaal zelf plaatsen op een plek waar in het verleden mensen zijn uitgegleden of u kunt het bijvoorbeeld op een trap plaatsen waar veel werknemers elke dag komen om te kijken of het inderdaad veel verschil uitmaakt. U zult zien dat dit het geval is en dat iedereen het werk sneller kan doen, omdat er niet langzaam en voorzichtig gelopen hoeft te worden. Een goede anti slip coating is dus heel erg belangrijk. Wanneer u graag een houten vloer van een anti slip coating wilt voorzien is het het beste om te kiezen voor de DuraGrip anti slip coating. Deze coating is op een houten ondergrond het meest effectief en kan voor zowel binnen als buiten gebruikt worden. Deze anti slip coating wordt het meeste toegepast op vloeren waar veel gelopen wordt of op vloeren waar rollend verkeer over heen gaat. Denk hierbij bijvoorbeeld aan loopbruggen of terrasvlonders, maar ook zeker bordessen en trappen. Het is wel zo veilig om al deze plaatsen binnen de werkvloer helemaal veilig te maken voor iedereen. Een goede anti slip coating kan ook in de vorm van strips worden aangebracht. Hier kunt u helemaal zelf de lengte en de breedte bepalen en krijgt u de coating aangeleverd op rol. Ook hierbij zijn er weer veel verschillende mogelijkheden om een passend product te kunnen leveren. U kunt kiezen uit een schurende en een niet-schurende coating. Een speciale versie van deze coatings kunnen ook gebruikt worden in natte ruimtes. Ze blijven dan gewoon goed zitten en u heeft er lange tijd plezier van.

Een veilige werkomgeving

Met een goede anti slip coating maakt u de werkvloer voor uw werknemers en voor u zelf veel veiliger. U kunt met een gerust hart over de voorheen gladde vloeren lopen en ook is het geen probleem meer om spullen over de vloeren heen te rijden. U kunt uw werk helemaal veilig uitvoeren en dat is natuurlijk wel zo fijn. Omdat er veel verschillende mogelijkheden zijn is het verstandig om eerst even contact op te nemen voordat u uw aankoop doet. U weet dan zeker dat u de juiste materialen kiest. Ook wanneer u vragen heeft over de verschillende producten kunt u altijd contact opnemen. U krijgt dan snel deskundig advies over de mogelijkheden. Bij Staandwerk wordt er gezorgd voor een anti slip coating van zeer hoge kwaliteit. U kunt er dus op vertrouwen dat de coating die u kiest heel lang mee zal gaan. U hoeft niet steeds een nieuwe coating te laten aanleggen, omdat deze slijtvast is. Door de juiste combinatie van de verschillende materialen en de unieke patronen heeft u altijd een coating die precies is aangepast op uw wensen en hetgeen u nodig heeft voor uw bedrijf. Wacht dus niet te lang met het plaatsen van de bestelling.