Drukwerkdeal

Geef jouw drukwerk vorm bij Drukwerkdeal via de website Drukwerkdeal.nl. Dankzij de eenvoudige opbouw van de website, de beschikbare informatie en een deskundige klantenservice kan iedere klant zijn weg vinden om drukwerk te bestellen. Niet alleen geef jij je opdracht door, maar je gaat zelf aan de slag met het vormgeven van jouw producten. Via de hoofdcategorieën vind je de beschikbare artikelen die bedrukt kunnen worden met jouw persoonlijke ontwerp. Heb je nog geen ontwerp, dan is het ook nog mogelijk deze samen te stellen via een online ontwerptool. Voor een aantal artikelen is deze beschikbaar op de website van Drukwerkdeal.nl. Zo geeft Drukwerkdeal iedere klant de mogelijkheid een persoonlijke ontwerp aan te leveren. Mocht je een bestand beschikbaar hebben, dan kan je deze toevoegen aan bij jouw bestellingen. Om er zeker van te zijn dat dit ontwerp zichtbaar op het artikel wordt afgedrukt, heeft Drukwerkdeal informatiesheets beschikbaar. Hierop geeft Drukwerkdeal.nl aan, over welke eigenschappen de bestanden moeten beschikken om deze goed te verwerken. Denk daarbij aan het type bestand dat aangeleverd moet worden en ook de afmetingen van het ontwerp. Met behulp van deze informatiesheets en de eenvoudige aanwijzingen op de website, geef jij heel eenvoudig iedere bestelling door die nodig is.

De service van Drukwerkdeal.nl

Drukwerkdeal begrijpt dat vormgeving niet voor iedereen is weggelegd. Hoe leuk het ook is om te doen, het is voor te stellen dat er vragen naar boven komen tijdens het samenstellen van de bestelling. Verder wil je uiteraard weten wat de kwaliteit en technieken zijn die worden geleverd door Drukwerkdeal.nl. Daarom beschikt de website van Drukwerkdeal ook over naslagwerk over hun werkwijze, artikelen en toepassingen. Mocht je voor jouw organisatie eerst willen uitzoeken waarom Drukwerkdeal de juiste partij is voor het drukwerk, dan is dit na te lezen via de volgende pagina’s:

  • Klantinformatie
  • Over ons
  • Nieuwsberichten
  • Blogberichten
  • Klantenservice

Naast de artikelen zijn op Drukwerkdeal.nl ook meerdere videohandleidingen te zien. Dit zijn diverse tutorials die uiteenlopende onderwerpen toelichten. Van het ontwerpen van de artikelen tot aan een uitleg over de bestelwijze bij Drukwerkdeal. Soms is een video iets makkelijker te volgen dan een geschreven artikel. Ieder artikel die is te bedrukken bij Drukwerkdeal.nl beschikt over een uitgebreid bestelmenu. Veel menu’s zijn opgebouwd uit een aantal tabs waaronder voornamelijk ‘Info’, ‘Soorten’ en ‘Aanleveren’. Via de tab info geef jij de eigenschappen aan die gelden voor jouw product. Hierin selecteer jij onder meer de maten, materialen en kleuren. Voor eventuele vragen tijdens de selectie kan je informatie vinden onder het i-icoon, waarbij de ‘i’ staat voor informatie.

Snel bestellen

Heb je geen tijd om uitgebreid alle opties langs te gaan? Dan geeft Drukwerkdeal bovenaan het bestelmenu meerdere opties aan waarbij veel selecties al zijn vastgesteld. Je ziet het aantal stuks staan, het type materiaal en de prijs. Mocht dit je bevallen, dan ga je via de link ‘bekijken’ de opties doornemen die zijn geselecteerd door Drukwerkdeal.nl. Als jij je helemaal kan vinden in de opgegeven selectie, dan hoef je alleen nog maar het bestand toe te voegen waarop het ontwerp is weergegeven. Check desnoods in de informatiesheet via de tab ‘Aanleveren’ of deze helemaal volgens de eisen van Drukwerkdeal is. Wanneer dat het geval is, dan heb je binnen een paar stappen jouw bestelling doorgegeven. Een andere optie om snel te bestellen is via de tab ‘Soorten’. Hier staan soms voor enkele artikelen ook al een paar eigenschappen vastgesteld. Zoals bijvoorbeeld de verwerking van een luxe afwerking of het type materiaal of papier voor het product. Wel moet je voor Drukwerkdeal het aantal stuks aangeven en jouw ontwerp toevoegen voor een bestelling bij Drukwerkdeal.nl.