Een ideale kindervakantie in PonyparkCity in Slagharen

Als je op vakantie gaat me de kinderen dan moet je een afweging maken. Ga je op vakantie voor jezelf naar een bestemming die jij leuk vindt? Of kies je voor een vakantie waarbij je zeker weet dat je kinderen het naar hun zin zullen hebben. Het is vaak een lastige afweging, want een vakantie voor jezelf is niet altijd even geslaagd als de kinderen meegaan. Je kunt je immers minder goed en vrij bezighouden met de dingen die je wilt doen. Daarnaast kan een zogenaamde kindervakantie op de lange termijn uiteindelijk meer rust en ontspanning opleveren, gewoonweg omdat de kinderen tijdens een kindervakantie worden beziggehouden. Je kunt dan wel niet die dingen doen die jij wilde doen in Rome of Parijs, maar je krijgt tijdens een kindervakantie wel echt de rust die je nodig hebt om de batterij weer op te laden. Dus kiezen voor je kinderen en niet voor de meer egoïstische keuze gaan, kan er uiteindelijk toe leiden dat je een veel betere vakantie hebt, dan wanneer je voor jezelf zou hebben gekozen. In dat opzicht is het een zeer gezonde vorm van egoïsme om voor een kindervakantie te kiezen. Want door je kinderen een top vakantie te bezorgen kun ook jij lekker genieten. Als je tenminste weet waar je een goede kindervakantie kunt boeken. Het vervelende is dat je misschien denkt dat je zelf degene bent die het hele jaar hard aan het werk is en dat jij dus ook degene bent die een vakantie verdient. Misschien dat je daarom denkt dat je het recht hebt om de vakantie te kiezen. Dat is natuurlijk ook zo, maar het is maar net wat je wilt tijdens een vakantie. Je hebt tijdens het hele jaar immers ook met je kinderen te maken. Je hebt dus stress van zowel werk als de kinderen. Het is dus goed mogelijk dat je een vakantie voor je ziet waar je helemaal kunt ontspannen. Je bent dan als het ware even vrij van je werk én van je kinderen. Dit is precies wat je kunt bereiken met een kindervakantie. Hoe dat precies werkt kun je hieronder lezen. Het geheim zit hem in ieder geval in het idee dat je je kinderen tijdens een kindervakantie niet zelf bezig hoeft te houden. Dit opent natuurlijk de deur naar de ontspanning en de rust. En wie zegt dat je dat niet ook gewoon in Nederland kunt bereiken?

Geef je kinderen wat te doen tijdens de kindervakantie

Zoals gezegd is het geheim van een kindervakantie dat de kinderen constant iets te doen hebben. Dit is wat je de kinderen geeft tijdens een kindervakantie in PonyparkCity in Slagharen. Hier kunnen ze van alles ondernemen. Het belangrijkste is natuurlijk het rijden op de pony’s. Dat zullen ze hoe dan ook geweldig vinden. Ze gaan niet alleen op de pony in het park zelf, wat natuurlijk op zichzelf al een geweldige ervaring is, maar ze gaan ook met de pony’s de natuur in als heuse kleine cowboys en cowgirls. Maar dat is nog niet alles, want als je met het gezin naar PonyparkCity gaat, dan moet je natuurlijk een vakantiehuisje huren. Deze vakantiehuisjes horen bij PonyparkCity en bevinden zich midden in een natuurlijke omgeving direct naast het park. Bij elk vakantiehuisje vind je een eigen pony. Dus zelfs ‘thuis’ kunnen de kinderen genieten van een pony. Deze kunnen ze dan verzorgen, borstelen, aaien en voeren. Het is net alsof het gezin met één lid is uitgebreid. Maar er is meer te doen voor de kinderen dan het rijden op pony’s. PonyparkCity is een park met verschillende attracties. Je hebt er verscheidene speeltuinen waar de kinderen lekker kunnen spelen en hun energie kwijt kunnen. Ook in de avonduren kunnen de kinderen genieten van verschillende shows waarbij er altijd sprake is van top entertainment door enthousiaste entertainers. Zo kunnen ze tijdens de kindervakantie bijvoorbeeld genieten van een show met Lucky Luke. Dat is altijd leuk natuurlijk. Ook zijn er verschillende muziekavonden waarbij lekker gedanst kan worden. En verder kunnen ze leuke prijzen winnen tijdens één van de vele bingo avonden. Kortom, er is voor de kinderen genoeg te doen tijdens een kindervakantie in Slagharen. Maar dat wil niet zeggen dat de volwassenen zich moeten vervelen.

Een heerlijke vakantie voor volwassenen in Slagharen

De vakantie voor volwassenen begint vrij snel als je kiest voor een kindervakantie. Zodra je in Slagharen aankomt, dan duurt het niet lang of de kinderen zijn de hort op. De eerste dag kun je de boel even samen met de kinderen verkennen en kijken wat de mogelijkheden zijn. Daarna is het ieder kind voor zichzelf. Jij kunt dan samen met je man/vrouw richting het vakantiehuisje gaan en lekker genieten van een echte vakantie, een vakantie van je kinderen. Dat is wat een kindervakantie biedt. En dat genieten doe je niet zo maar ergens. Dat doe je midden in een natuurlijk omgeving. Vlakbij het huisje vind je de bossen en het vakantiehuisje bevindt zich in een schitterende omgeving vol rust en natuur. Ideaal om dus gewoon even lekker te ontspannen. Eten koken kun je ook laten voor wat het is, want in het park kun je heerlijk eten. Wat dacht je bijvoorbeeld van de volgende opties?

  • Mexicaans eten
  • Lekkere spareribs in de saloon
  • Heerlijk gegrild vlees American style

Je bevindt je natuurlijk in een western setting, dus het eten is ook in die stijl.