Een koelcel dient u goed schoon te houden

Wist u dat een koelcel goed onderhouden moet worden? Voordat u een hernieuwd keurmerk krijgt zult u heel wat onderhoud moeten verrichten. Als u voor het eerst een koelcel koopt, dan is er niets aan de hand. Ze worden immers nieuw, fris en schoon afgeleverd en geplaatst, zeker als u bij ons besteld. Als u verder voor een goed schoonmaakrooster zorgt en iedereen houdt zich hieraan, dan kan er niets fout gaan. Niet alleen is het belangrijk dat u de koelcel zo nu en dan goed uitveegt en schrobt, ook de muren moet u eens meepakken. En de ventilator die de cel verkoelt kan erg stoffig worden. Vergeet niet om de ventilator zo nu en dan eens uit te zetten en op te poetsen. De producten die in de koelcel bewaard worden variëren nogal. Zo kan het gaan om broodproducten, gekoelde dranken, vlees, groente en ga zo maar door. Een winkel zoals een supermarkt stopt dit niet allemaal bij elkaar in een koelcel. De meeste supermarkten hebben een aparte koelcel voor:

  • De slagerij zodat daarin vlees en vis kan worden opgeslagen
  • De broodafdeling voor de bolletjes, croissants en brood dat nog ter plekke moet worden afgebakken
  • Groente en fruit
  • Zuivel
  • En diepvrieskoelingen mogen ook niet ontbreken in dit rijtje.

U leest het, er komt nog heel wat bij kijken. Wij kunnen het allemaal leveren dus als dit iets voor u is, dan kunt u bij ons een koelcel bestellen. Een koelcel hoeft nog helemaal niet duur te zijn. Wat we door de jaren heen aan verhalen hebben gehoord over tweedehandse cellen heeft ons doen overtuigen dat het verstandig is om te investeren in een nieuwe koelcel. Ook al hebt u een slagerij of een andere eenmanszaak, het is echt meer dan de moeite waard om hierin te investeren. Waarom? Omdat u nooit weet hoe lang een koelcel aan heeft gestaan en of het goed is onderhouden. De kans op een miskoop met roestige en lekkende onderdelen wilt u niet nemen. Koopt u daarom een nieuwe koelcel bij ons, dan hebt u ook nog eens 1 jaar fabrieksgarantie. Overigens zult u al na 14 dagen wel merken of er iets aan uw koelcel kapot is. Is dat het geval? Dan moet u ons direct opbellen, we halen het zo spoedig mogelijk op, komen het eventueel repareren en/of brengen u een nieuwe koeling. Dat is tevens het voordeel van online winkelen.

We hebben voor u de juiste koelcel ter beschikking

Wist u trouwens dat u op alle artikelen in het assortiment van horecaworld.biz maar liefst een jaar garantie krijgt?! Zo ook op de diverse koelingen die u onder het kopje “koelen & vriezen” kunt vinden. Klikt u vanuit die categorie door op “koelcel/vriescel” en maakt u een keuze uit het brede assortiment. Komt u er dan nog steeds niet uit? Dat kunnen we ons wel voorstellen. We leveren namelijk diverse type cellen aan. Zo zijn er koelunits die u aan elkaar vast kunt zetten om er combicellen van te maken en hebben we maxi koelingen en vriezers voor in de voedselverwerkingsindustrie. En dan bestaan ze ook nog eens uit vele uiteenlopende maten. Haalt u er vast de blauwdruk van uw magazijn bij zodat u kunt meten hoe groot uw gewenste koelcel maximaal kan zijn. Het kan nog heel wat passen en meten worden, dus als u hier vragen over hebt dan kunt u die altijd aan ons stellen. Dit kan op diverse manieren. Zo zijn we tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar en kunt u ook via de ingebouwde chatfunctie een vriendelijke medewerker het hemd van het lijf vragen. Stelt u liever de vraag via de mail dan doen we daar ook beslist niet moeilijk over. Wel kan het dan wat langer duren voordat u een reactie krijgt maar dat duurt nooit langer dan een halve dag. Wist u dat u nooit verzendkosten betaalt? Dat had u misschien wel verwacht bij de aanschaf van een koelcel maar dit geldt ook voor de bestelling van een pollepel.

Voor het koelen van vlees, vis, groente en fruit

Houdt u trouwens onze website scherp in de gaten. We hebben vaak scherpe kortingen op vele producten. Wie weet is de koeling die u op het oog hebt binnenkort wel voor een nog lager bedrag te koop. We garanderen u sowieso de laagste prijs in Nederland. Mocht u het ergens anders goedkoper tegenkomen dan moet u ons dat meteen laten weten. Dan passen we onze prijzen direct aan en krijgt u uiteraard een flinke korting op dat product. Als u graag up to date wilt blijven dan raden we het u aan om lid te worden van de gratis nieuwsbrief. Ook daar is een extraatje aan verbonden: als u nu lid wordt dan krijgt u maar liefst 20 euro korting bij uw eerstvolgende bestelling. Wist u trouwens dat u ook vele producten in het echt kunt bekijken? We hebben namelijk een showroom waar u onder andere een mooie koelcel kunt bekijken. Deze showroom bevindt zich in Spijkenisse, onder de rook van Rotterdam. Deze ruimte is geopend van 08.30 uur tot 17.00 van maandag tot en met vrijdag. U hoeft hier geen afspraak voor te maken zodat u op uw eigen tempo alle producten kunt bekijken. Wilt u vervolgens een prijsopgave, dan stellen we graag een offerte voor u op. Denkt u er thuis rustig over na en maak vervolgens uw keuze!