Erkende kip poelier met hoogwaardige producten

Sinds een aantal weken koop ik mijn vlees regelmatig bij een professionele kip poelier. Dankzij een vriendin heb ik dit bedrijf gevonden en sindsdien koop ik kippenvlees nergens anders meer. Ik ben erg tevreden met de service en de producten. Eerder kocht ik altijd kip bij een supermarkt in de buurt. In het begin kocht ik altijd de goedkoopste kip, zonder er echt bij stil te staan wat de kwaliteit van het vlees was. Later werd ik meer bewust van wat ik eet en wat voor effect dat heeft op mijn gezondheid. Toen ben ik naar betere opties gaan kijken voor mijn boodschappen. Ook voor kippenvlees ben ik meer gaan betalen in de supermarkt zodat ik meer van mijn eten kon genieten. Bovendien merkte ik dat ik me beter voelde toen ik gezondere producten ging eten. Toch was ook de scharrelkip van de supermarkt net niet helemaal zoals ik hoopte. Gelukkig vertelde mijn vriendin me daarom over kip poelier Hans Ruardy. De eerste keer dat ik hier pluimveevlees kocht, was ik blij verrast. De kwaliteit is aanzienlijk beter dan bij supermarktvlees. Sinds ik bij deze kip poelier vlees koop, geniet ik nog meer van de maaltijden die ik eet.

Lokale kip poelier met beste prijs-kwaliteitsverhouding

Vroeger kocht ik al mijn vleeswaren en andere etens- en drinkwaren allemaal bij de supermarkt. Het sprak voor zich dat ik naar supermarkten ging voor mijn boodschappen. Inmiddels ben ik me veel meer bewust van andere opties voor eten en drinken inkopen. Een daarvan is de lokale kip poelier. Nadat ik op Poelierruardy.nl had gekeken, was ik direct enthousiast. Het is duidelijk te zien dat dit bedrijf hart heeft voor de zaak. De producten zijn allemaal van de hoogste kwaliteit en je wordt als klant zeer vriendelijk en goed geholpen. Dat merkte ik nog meer toen ik de eerste keer naar een winkel van deze kip poelier ging. Er zijn meerdere locaties waar je producten van Hans Ruardy kunt kopen. Meestal bezoek ik de winkel in Noordwijk, omdat dit erg dichtbij mijn huis is. Ik heb inmiddels echter ook ontdekt dat de poelier weekmarkten houdt. Zo nu en dan bezoek ik een van deze markten om te kijken of er mooie aanbiedingen te vinden zijn. De locaties van de markten zijn:

  • Zandvoort (woensdag)
  • Noordwijk (donderdag)
  • Voorhout (vrijdag)
  • Oud Rijswijk (zaterdag)

Ook vanuit andere plaatsen is het bedrijf dus wekelijks te bereiken. Op de markten en natuurlijk in de winkel in Noordwijk vind je alleen vlees van de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

Een echte aanrader

Ben je ook op zoek naar een winkel om echt goed vlees te kopen? Ik kan deze kip poelier in Noordwijk zeker aanraden. Bij Hans Ruardy vind je alleen producten van hoogwaardige kwaliteit. Aan de keurmerken kan je zien dat de vleeswaren ook echt gezonder en milieu- en diervriendelijker zijn. Naast de kwaliteit ben ik ook erg te spreken over de service van de kip poelier. Ik voel mij als klant altijd serieus genomen wanneer ik in de winkel ben voor mijn inkopen. Ook toen ik een keer contact op nam voor een vraag werd ik erg goed en vriendelijk geholpen. Je voelt je als klant daardoor zeer op je gemak bij dit bedrijf. Verder ben ik erg tevreden over het assortiment in de winkel. Er is altijd meer dan genoeg keus. Je kunt niet alleen kiezen uit verschillende soorten kippenvlees, ook wild en gevogelte zijn te verkrijgen in de winkel. Op de website zie je een uitgebreid overzicht van wat je allemaal kunt vinden in het aanbod. Ook het adres en andere nuttige informatie is daar te vinden.