Geniet van de zondag met een goedkope leesmap

leesland - Goedkope leesmapElke zondag is het weer zo ver, de zoektocht naar een bezigheid. Met mooi weer kun je naar buiten voor bijvoorbeeld een wandeling in het pak of de bossen in de buurt. Met iets minder mooi weer ben je aangewezen op een activiteit binnen het huis. Je kunt een spelletje spelen of tv kijken, maar een goed boek lezen is natuurlijk ook niet verkeerd. Ben je niet iemand die van boeken lezen houdt, maar vind je het wel fijn om bijvoorbeeld een tijdschrift te lezen, dan is het geen gek idee om een abonnement te nemen op de leesmap. Als je bedenkt dat je ook nog eens de mogelijkheid hebt om te kiezen voor een goedkope leesmap, dan zit je natuurlijk helemaal goed. Daarnaast is een leesmap een map met verschillende tijdschriften, dus je hebt ook nog eens voldoende variatie. De gezinseditie van de goedkope leesmap is er voor het hele gezin en dus ook voor de jongere lezers. Ideaal om ze in ieder geval een plezier voor lezen bij te brengen. Dat is tegenwoordig lastig met de smartphones en computers. Kinderen gaan eerder voor de tv hangen, een spelletje spelen op de computer of naar buiten om via de smartphone Pokémon te zoeken. Het is lastig om ze dus te enthousiasmeren voor het lezen. Maar door kleine stapjes kun je toch een heel eind komen. Uiteraard bevat de gezinseditie van de goedkope leesmap ook een Donald Duck. Dit is blad dat bij elk kind in de smaak valt en zo kunnen kinderen langzaam aan met plezier gaan lezen. Later kunnen ze dan natuurlijk ook andere tijdschriften lezen en wellicht zelfs boeken. Een goedkope leesmap is dus multifunctioneel, want je hebt elke zondag iets te doen. Daarnaast is het een map met uiteenlopende tijdschriften die je natuurlijk ook op de andere dagen van de week kunt lezen en je kunt er ook nog eens voor zorgen dat je je kinderen enthousiast maakt voor lezen.

De goedkope leesmap van leesland.nu

Nu is in het bovenstaande verhaal een goedkope leesmap beloofd. De vraag is dan of die leesmap echt zo goedkoop is en waar je een dergelijke goedkope leesmap kunt kopen. Het antwoord op beide vragen volgt hieronder. Allereerst kun je voor een goedkope leesmap terecht op leesmap.nu. Je kunt kiezen uit verschillende abonnementen en hoe langer het abonnement duurt, hoe goedkoper de leesmap wordt. Dus een abonnement voor een jaar is goedkoper dan een abonnement voor een half jaar. Natuurlijk betaal je in totaal meer voor een jaarabonnement, maar de kosten per leesmap voor iedere week zijn dan lager. Tevens heb je boven kunnen lezen dat je kunt kiezen voor een gezinseditie. Deze is uiteraard iets duurder, maar bevat wel meer tijdschriften. De gezinseditie heeft namelijk 13 tijdschriften en de goedkope compactmap bevat 9 titels. Toch is de gezinseditie van de goedkope leesmap ook niet duur, want je betaalt slechts vijf en een halve euro per week voor 13 tijdschriften. Deze worden ook nog eens netjes iedere week bij je thuis bezorgd. Als je nagaat dat een pakje sigaretten al 8 euro kan kosten, dan is een leesmap bijna gratis. Helemaal als je een kettingroker bent.

Neem contact op

Mocht je besluiten om een abonnement te nemen op de leesmap, dan kun je via het inschrijfformulier doorgeven welke leesmap je wenst te ontvangen en voor hoe lang je lid wilt worden. Daarna wordt de goedkope leesmap iedere week netjes bij je thuis bezorgd door een vaste bezorger. Leesmap.nu is dus vooral:

  • Snel
  • Goedkoop
  • Educatief
  • Klantvriendelijk