Goede aluminium ledstrips hoekprofiel nodig?

Bij Ledprofiel Koning bestaat het grootste gedeelte van het assortiment uitEasy Installprofielen: eenvoudig te installeren led profielen, verkrijgbaar met afdekkappen in lange lengtes tot wel4 meter. Bij dit speciaal ontwikkelde led profiel systeem, wordt de diffuse afdekkap geleverd in een lengte van 1, 2, 3 of 4 meter. De aluminium profielen worden geleverd in handzame lengtes van 1 meter.

Het geschikte hoekprofiel

Een hoekprofiel is bij de Ledprofiel Koning beschikbaar in verschillende modellen, hoogtes en lengtes. Alle profielen worden geleverd met:

  • Aluminium profiel voor stevigheid en goede koeling
  • Afdekkap voor afsluiting en een betere spreiding van het licht
  • Bevestigingsclips om de strip eenvoudig te monteren
  • Eindkapjes voor een nette afwerking

Geen verrassingen achteraf, dat is de service van Ledprofiel Koning. Bestelt u meerdere exemplaren, bekijk dan ook onze interessante staffelkorting. Een led profiel is niet alleen ideaal voor de koeling van uw ledstrip, maar het maakt het plakken van uw led strip op de ondergrond eenvoudiger én het zorgt bovendien voor een mooie lichtspreiding. Bij een led hoekprofiel monteert u een ledprofiel onder een hoek van 45 graden. Dit kan direct tussen twee wanden of los zwevend. Het handige van een hoekprofiel is dat het licht zich ook onder een hoek van 45 graden verspreid. Aluminium hoek profielen zijn dan uitermate geschikt als keukenverlichting, of als bed verlichting, maar uiteraard zijn de mogelijkheden onuitputtelijk. De led strip profielen zijn altijd een populair product geweest op LedstripKoning.nl. Geen wonder ook gezien de voordelen die ze bieden. De aangeboden lengtes van de profielen waren en zijn 1 en 1,5 meter. Dit komt onder andere omdat deze lengtes eenvoudig te versturen zijn. Ze zijn daarbij eenvoudig strak tegen elkaar aan te plaatsen, bijvoorbeeld aan een hoekprofiel, waardoor een vrijwel egale lengte ontstaat. Maar de vraag naar nog langere lengtes ledstrip profielen blijft desondanks altijd aanwezig. Met de komst van Ledprofiel Koning met een veel uitgebreider assortiment, worden nu ook de langere lengtes van 2 en 2,5 meter aangeboden, naast de al bestaande profielen en het hoekprofiel. Dit brengt diverse voordelen met zich mee, maar ook wat nadelen. De voordelen van een 2 meter of 2.5 meter ledprofiel zijn als volgt:

  • Efficiënte montage
  • Inkoopvoordeel
  • Mooier

Het maakte de montage een stuk efficiënter als je lange stukken wilt voorzien van een ledprofiel. Per keer leg je dan bijvoorbeeld 2 meter in plaats van steeds 1 meter. Het 2 meter profiel is ook nog eens voordeliger dan het 1 meter profiel, en het zorgt voor minder naden, dit draagt bij een de uitstraling. Koop uw hoekprofiel of 2 meter profiel dus bij de Ledprofiel Koning!

Ledprofiel Koning – het bedrijf

Ledprofiel Koning, onderdeel van Led Koning, biedt u alle mogelijke ledprofielen. Denk hierbij aan inbouw, opbouw of hoekprofiel. Ze bieden alle mogelijke profielen aan in maar liefst 4 verschillende lengtes. Ook losse accessoires zijn eenvoudig mee te bestellen. Omdat ze al vele jaren ervaring hebben met het inkopen en importeren van ledverlichting zijn ze bijzonder goed op de hoogte van de prijzen in de markt. Zowel in China (waar vrijwel alle ledproducten geproduceerd worden) als in Nederland. De Ledprofiel Koning zal altijd de scherpste prijs bieden in verhouding tot de kwaliteit. Wij willen niet de goedkoopste leverancier zijn, maar wel de beste. Koop uw hoekprofiel dus direct bij de Ledprofiel Koning.