Heerlijk ontspannen in je eigen hottub

Heb jij al een hottub in je eigen tuin? Want dit is zeker haalbaar, dus het is de moeite waard om je hierin te verdiepen… Als je een druk leven hebt, is het heel belangrijk om zo nu en dan echt goed te ontspannen. Dat merkte ik een paar jaar geleden toen ik maar doorging met mijn drukke baan, mijn gezinsleven en alles eromheen. Ik had een huishouden te runnen, ik houd van sporten. En daarbij heb ik ook nog een vrij druk sociaal leven. Dan moet je af en toe tijd voor jezelf nemen, anders kun je jezelf behoorlijk voorbij lopen. Toen ik door alle drukte en hectiek niet lekker in mijn vel zat, ging ik op zoek naar mijn ultieme manier om te ontspannen. En dat is voor mij een hottub. Een vriendin heeft er een in de tuin en ook in een wellness had ik al vaker in een hottub gezeten. Het is echt een geweldige manier om te relaxen. Ik ben dol op de buitenlucht en als ik in mijn kantoor werk, krijg ik daar weinig van binnen. Bovendien houd ik van de warmte, dat is heel goed voor je spieren en je lichaam. En je kan door het water je telefoon niet gebruiken, dat is ook heel goed voor de ontspanning.

Ga voor een hottub naar deze webshop

Ik besloot de stoute schoenen aan te trekken en op zoek te gaan naar een hottub voor in mijn tuin. We hebben ruimte genoeg, dus dat zou mogelijk moeten zijn. Ik had geen idee wat voor soorten er zouden zijn of hoeveel het zou gaan kosten. Dus ik ben me eerst gaan oriënteren via internet. Als je hiernaar zoekt, komen er veel mogelijkheden om de hoek kijken. Dus dat vond ik best verwarrend. Daarom besloot ik mensen die ik ken te raadplegen, die al een hottub in de tuin hebben staan. Dat bleek een goede zet, want al snel kwam de naam ISBJØRN bovendrijven. Van meerdere personen kreeg ik zeer positieve verhalen te horen over deze shop. Dus ik besloot hier eens goed naar te kijken, en ik moet zeggen dat deze me direct aansprak. De prijzen vielen me erg mee, en ik had van ervaringsdeskundigen gehoord dat ze zeer goede kwaliteit leveren. Nu moest ik wel keuzes gaan maken voor de aanschaf van de hottub, op diverse vlakken:

  • Inbouw
  • Met bubbels
  • Interne of externe kachel

Check de site van ISBJØRN

Wil je ook een hottub, dan kan ik je zeker aanraden om naar isbjorn-hottubs.nl te gaan. Hier heb je veel keuze als het om houtgestookte hottubs gaat. Ze hebben hier jarenlange ervaring, dus dat is heel fijn. Je kunt met je vragen bij ze terecht en ze kunnen je van goed advies voorzien. Ze doen aan eigen productie, dus met de kwaliteit zit het zeker goed. Dat heb ik zelf mogen ervaren. Toen het bad bij ons werd gebracht, merkte ik gelijk hoe prachtig het materiaal was en hoe mooi alles in elkaar zit. Dat vond ik heel prettig om te merken, de prijs-kwaliteitverhouding is hier top en dat vind ik altijd heel belangrijk. Je kunt rekenen op aantrekkelijke prijzen en een zeer persoonlijke service, dat vind ik zelf ook heel prettig. Ze leveren ook tot in de tuin, dat was voor mij een verademing. Zo hoef je niet zelf je in allerlei bochten te wringen en kun je er snel van genieten. Want wat is het heerlijk om je eigen hottub te hebben. Na een lange dag is het zo heerlijk om hierin te relaxen, het hele gezin is er dolgelukkig mee.