Het nieuwe Magento 2 platform voor nog efficiëntere e-commerce

Magento was al een goed platform, maar er zijn altijd verbeteringen mogelijk. Daarom kun je sinds 2015 overstappen op het Magento 2 platform. Magento 2 is gloednieuw en dat is natuurlijk te merken. Dit nieuwe platform is een stuk gebruiksvriendelijker. Dat is natuurlijk belangrijk, want e-commerce is iets waar je zelf mee aan de slag moet kunnen. Natuurlijk heb je hulp nodig van een ICT team om de boel op te zetten, maar op den duur moet je er ook zelf mee aan de slag kunnen. Het feit dat Magento 2 gebruiksvriendelijker is dan de voorganger is dan ook een groot voordeel. Je kunt met het nieuwe platform dus veel gemakkelijker zelf aanpassingen maken in het platform. Dus als de prijzen bijvoorbeeld veranderen, of als je een aanbieding wilt plaatsen, dan kun je dit met het Magento 2 platform eenvoudig zelf regelen. Verder is het systeem zeer efficiënt zonder dat daar veel zorg voor nodig is. Updates vinden automatisch plaatst. Er worden constant nieuwe back-ups gemaakt en je krijgt direct een melding als er een storing is die aandacht verdient. Het Magento 2 systeem is bedoeld voor het beheer van webwinkels. Het nieuwe shoppen gaat tegenwoordig via het internet. Dat betekent dat er steeds meer webshops op het internet bijkomen. Deze webshops hebben een basis nodig in een e-commerce platform. Magento en Magento 2 zijn platformen waarmee je zelf eenvoudig je webshop kunt beheren.  Als je een webshop ‘opent’, dan moet je deze onder de mensen zien te brengen. Dit kun je realiseren door gebruik te maken van zoekmachine-optimalisatie. Hiermee kun je er voor zorgen dat je door Google wordt gevonden. Er zijn allerlei trucjes die je kunt gebruiken om ervoor te zorgen dat je hoog in de lijst met zoekresultaten van Google terecht komt. Omdat dit veel te veel tijd kost als je het allemaal handmatig zou doen, is het verstandig om een platform als Magento 2 te gebruiken. Met dit platform kun je het allemaal voor een groot deel automatiseren. Mocht je interesse hebben in het platform, dan kun je terecht op jaagers.nl. Dit is dé site voor alles wat met Magento te maken heeft. Aarzel niet langer en kom snel eens langs op de website.

Kies voor Magento 2, kies voor Jaagers

Als je een webshop opent, dan wil je natuurlijk een team van professionals achter je hebben. Mensen die weten wat belangrijk is en die jouw webwinkel tot een succes kunnen maken. Natuurlijk heb je een goed digitaal platform nodig zoals Magento 2. Dat is de ruggengraat van je complete webwinkel. Maar je hebt ook mensen nodig die het systeem implementeren. Je hebt webhosting nodig en je kunt eventueel gebruik maken van webmail. Verder wil je natuurlijk ook dat problemen snel verholpen kunnen worden. Hoewel je met het Magento systeem zelf aan de slag kunt met de webshop, zijn de meer technische handelingen nog altijd te ingewikkeld voor de leek. Het is net als met Windows. Windows maakt het mogelijk dat gewone mensen een computer kunnen bedienen, maar zodra er een probleem ontstaat, dan heb je alsnog een professional nodig.

Voor vragen neem je contact op met Jaagers

Jaagers heeft drie kantoren in:

  • Amsterdam
  • Zwolle
  • Nijmegen

Je kunt hier zelf naar toegaan, maar je kunt de kantoren natuurlijk ook bellen. Heb je algemene vragen, dan maakt het niet uit wie je belt. Ze kunnen je allemaal helpen. Voor specifieke vragen over jouw eigen Magento 2 platform kun je het beste bellen met het kantoor bij jou in de buurt.