In deze webshop kun je een mooi huisnummerbord bestellen

Een huisnummerbord op maat laten maken is meestal best wel duur. Gelukkig is daar de naambordjeswinkel. In deze webshop kun je namelijk allerlei huisnummers en naambordjes laten maken en bij je thuis laten bezorgen. naambordjeswinkel claimt de goedkoopste van heel Nederland te zijn als het gaat om het laten graveren van een naambordje of een huisnummerbord. En ze hebben ook nog eens een hele ruime keus qua materialen. Je kunt dit soort bordjes voor bij de voordeur namelijk bij hen bestellen in alle volgende materialen:

  • Naambordjes van glas
  • Naambordjes van blauwe steen
  • Naambordjes van rvs
  • Naambordjes van natuursteen

Ze hebben er diverse soorten steen, die ze kunnen graveren met jouw huisnummer en indien gewenst jullie namen. Welke je kiest is afhankelijk van de stijl van je woning. Je kunt voor natuursteen kiezen, dat is heel erg donker, maar ook voor leisteen. Deze tweede heeft vrijwel dezelfde kleurtint, maar is wel een stuk lichter. Een blauwe steen huisnummerbord is nóg lichter van kleur en (zoals de naam het al doet vermoeden) ietsje blauwer van kleur. Als je voor deze laatste optie kiest kun je hem in diverse kleuren laten graveren. Je kunt zowel voor een materiaal kiezen dat er bij het gegraveerde gedeelte lichter uitziet als donkerder. Ze hebben zelfs een optie voor een beetje een bruinige gravering, wat lijkt op roest. Dit heeft een heel mooi, authentiek effect en staat erg mooi als huisnummerbord bij de voordeur van bijvoorbeeld een boerderij of landhuis.

De levertijd van een huisnummerbord op maat

De levertijd van de meeste producten in de webshop van de naambordjeswinkel is ongeveer 10 dagen, plus de verzending uiteraard. Het is helaas niet mogelijk om uw order nog op diezelfde dag te versturen, omdat dat huisnummerbord op maat moet worden gemaakt. Het moet rondom gesneden worden, en het huisnummer (of uw naam, etc) moet erin worden gegraveerd. Het hangt een beetje af van de hoeveelheid orders en de wachtrij wanneer jouw naambordje of huisnummer wordt gegraveerd. Over het algemeen levert de naambordjeswinkel alle producten echter vrij snel. En het mooie is, binnen Nederland betaal je helemaal geen verzendkosten en naar België bedragen deze slechts €5,95.

Huisnummer met deurbel erin verwerkt

Bij de naambordjeswinkel hebben ze natuurlijk gedacht aan de mensen die graag een huisnummerbord willen met een bel erin. Dat ziet er namelijk een stuk chiquer uit dan een losse bel bij de voordeur, nietwaar? Deze worden gemaakt van Belgisch hardsteen of blauwe steen met een rvs deurbel erin verwerkt. (Het gedeelte waar je op drukt is dus van rvs.) Boven of onder de deurbel kun je dan je huisnummer laten graveren of zelfs je naam, maar er moet wel genoeg ruimte voor zijn. De naambordjeswinkel maakt dit huisnummer met deurbel erin verwerkt dan binnen 10 dagen voor jou op maat, en verstuurt het naar het door jou opgegeven adres. Kom je er niet helemaal uit en help je hulp nodig bij het samenstellen of ontwerpen van jouw huisnummerbord? Neem dan even contact op met de klantenservice, dan helpen ze je graag met een passend advies voor een huisnummer of naambordje op maat voor bij jouw woning.