Kies voor de gezonde optie met de waterkoelers van aqualight.nl

aqualight - waterkoelers

Een gezond mens heeft per dag ongeveer 2 liter water nodig om het lichaam zuiver te houden. Hoe minder water je drinkt, des te minder zuiver is je lichaam. Nu wordt koffie natuurlijk gemaakt met water. Als je veel koffie drinkt op een dag, dan krijg je veel water binnen. Dit is in principe goed, maar als je veel koffie drinkt, krijg je dus ook veel afvalstoffen binnen. Dat betekent dat het water je lichaam zuivert en de koffie vervuilt het lichaam. Dat schiet dus niet echt op. Beter is het daarom om naast koffie, ook veel zuiver water te drinken. Dit hoeft niet per se zuiver bronwater te zijn. Kraanwater is prima zolang je er maar genoeg van drinkt. Bronwater is echter wel beter, dus als je de optie hebt, dan is het beter om bronwater drinken. Op kantoor heb je niet altijd de mogelijkheid. Er zijn vaak wel machines aanwezig voor koffie, thee en soep, maar niet altijd voor water. Daarom is het een goed idee om een kantoor te voorzien van een waterkoeler. Een waterkoeler kan gevuld worden met zuiver bronwater en daardoor hebben alle medewerkers op kantoor toegang tot gezond water. Vaak is het namelijk niet een kwestie van motivatie, maar van toegankelijkheid. Dat betekent dat mensen wel water willen drinken, maar dit niet doen omdat het er niet is. Door het plaatsen van 1 of meer waterkoelers geef je je medewerkers in ieder geval de gelegenheid om water te drinken. Niet alleen is dit gezonder voor je medewerkers, maar het is ook zeker goed voor je portemonnee. Water is immers goedkoper dan koffie en thee. Verder is het zo dat wanneer je medewerkers meer water drinken ze ook productiever worden. Maar waterkoelers zijn niet alleen handig op een kantoor. Je kunt waterkoelers bijvoorbeeld ook plaatsen in een wachtruimte of in een showroom. Klanten die langskomen kunnen dan altijd even een glaasje water halen bij de waterkoeler. Mocht je zelf veel aan het woord zijn, dan is het niet verkeerd om zelf ook toegang te hebben tot het water in de waterkoeler.  Waterkoelers voorkomen dus droge kelen bij jezelf, je medewerkers en je klanten. Mocht je interesse hebben in waterkoelers, dan kun je terecht op aqualight.nl. Dit is dé webwinkel voor alles wat met water te maken heeft.

Waterkoelers voor elke locatie

Het mooie aan waterkoelers is dat je deze in principe overal kunt plaatsen. Daarnaast is het zoals gezegd goed voor jezelf en je medewerkers als er genoeg water aanwezig is. Waterkoelers verschaffen mensen met koel en gezond bronwater. De temperatuur is altijd hetzelfde in tegenstelling tot kraanwater. Verder is het fijn om een waterkoeler op kantoor te hebben, want mensen kunnen altijd even een glaasje water halen en keuvelen met de collega’s. Waterkoelers zijn daardoor zeker ook goed voor de sociale cohesie op kantoor. Via aqualight.nl kun je verschillende waterkoelers bestellen, maar ook allerlei andere producten zoals:

  • Leidingwaterkoelers
  • Koffiemachines
  • Jura koffiemachines
  • Koffiemelanges

Uiteraard kun je bij deze webwinkel ook het nodige water bestellen. Meer daarover lees je hieronder

Een constante aanvoer van water regel je via aqualight.nl

Zodra je een waterkoeler hebt, dan heb je ook water nodig. Je kunt via aqualight verschillende soorten water bestellen. Het mooie aan aqualight is dat je een soort abonnement op water kunt nemen. Dit betekent je bijvoorbeeld elke week een nieuwe waterfles krijgt. Deze fles of flessen worden dan geleverd en geïnstalleerd. De oude flessen worden weer meegenomen en kunnen opnieuw worden gebruikt. Op deze manier heb je dus altijd voldoende water zonder dat je daar zelf iets voor hoeft te doen.