Limousine verhuur

U weet vast en zeker wel wat een limousine is. U hebt misschien weleens in een limousine gereden toen u vierde dat u uw eindexamen van de middelbare school had gehaald. Het is dan vrij voorkomend dat deze tieners worden rondgereden in een limousine. Ze mogen eindelijk een wijntje en biertje drinken en komen dan in gala aan op het eindfeest. Daar zal de alcohol waarschijnlijk rijkelijk vloeien. En wat is er mis mee zolang het niet al te vaak gebeurt? Wilt u als verrassing een limousine voor uw kinderen boeken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Kijkt u eens op vallei-limousines.nl en reserveer de limousine die u op het oog hebt. Een limousine boeken is trouwens een eitje. U hoeft er enkel het online formulier voor in te vullen en dan komt het allemaal wel goed. Vult u maar in hoelang u een  limousine nodig hebt, wat u er verder bij wenst aan service en uiteraard wat uw adres- en contactgegevens zijn. Dan gaat het zeer zeker goed komen met uw boeking. We hebben namelijk een vrij groot wagenpark zodat er altijd wel een limousine vrij is op de dag dat u deze wagen nodig hebt. Niet alleen kunt u een limousine gaan huren als uw kinderen zijn afgestudeerd. Er zijn vele gelegenheden te bedenken en niet in de laatste plaats is dat het huwelijk. Gaat u binnenkort trouwen? Wilt u daarom graag erg chique naar het gemeentehuis en de kerk worden gereden? Dan kiest u uiteraard voor een comfortabele rit . Dankzij een limousine komt u kreukvrij aan en dat is voor de bruid zeer belangrijk. U hebt genoeg beenruimte en de lange jurk zal niet in een prop in de auto zitten. U hebt alle gelegenheid om elkaar te verwennen in de limousine want naast drankjes bieden we ook hapjes aan. Eventjes een momentje voor jullie zelf nodig op deze drukke dag? Dan is deze prachtige auto de perfecte plek om even tot rust te komen tussen de bedrijven door. Herwin uw krachten en stap vervolgens met glans deze prachtige wagen uit waar u dan vervolgens wordt onthaald met applaus door uw familie en kennissen. Laat de keuze van de auto niet uw bruiloft verpesten en kies daarom voor een lange limousine. Dan weet u zeker dat u altijd relaxt verschijnt op uw feest. Wilt u graag weten welke types we allemaal hebben? Leest u dan snel verder.

Met een limousine kunt u wel op een feest verschijnen

Een limousine is een verlengde auto, dat moge nu wel duidelijk zijn. De herkomst is wat onduidelijk. Zo zijn er aan het begin van de vorige eeuw al heel wat Amerikaanse, Duitse, Italiaanse en Britse automerken begonnen met het verlengen van hun normale collectie. Het bekendst is misschien wel de verlengde Cadillac. Vaak wordt deze auto simpelweg “limousine” genoemd. Wij hebben in onze collectie diverse limousines van allerlei Amerikaanse merken. Daarbij kunt u denken aan:

  • Chrysler
  • Lincoln
  • Dodge
  • En zelfs een verlengde versie van de Hummer. Dit is een SUV die in het Amerikaanse leger wordt gebruikt. Tegenwoordig is er ook een civiele versie van op de markt en de Hummer die wij hebben is de verlengde versie er van. U zit lekker hoog en droog en daardoor hebt u een prachtig uitzicht over het landschap of de stad waar u door rijdt.

Wilt u liever in een zeer snelle limousine zitten? Dan hebben we naast deze Amerikaanse merken ook de limousine van Porsche. Zo is er hopelijk voor ieder wat wils te vinden. Hebt u een vrijgezellenfeest met uw vriendinnen? Boek dan niet de witte Chrysler maar de roze. Dan valt u zeker op en weet elke omstander wat er aan de hand is. Hebt u hier wel oren naar maar wilt u iets meer weten over de verschillen onderling? Wederom verwijzen we u dan graag door naar de site want daar vindt u allerlei specifieke informatie over de limousines.

Inclusief chauffeur en een lekkere fles champagne

Wilt u graag een ritje in een dergelijke auto maken maar hebt u niet echt een feest te vieren? Het maakt ons natuurlijk niets uit. We kunnen het ons bijvoorbeeld goed voorstellen dat u simpelweg een autofanaat bent. Dan is het misschien leuk om alleen, met vrienden of met uw kinderen een ritje in een van onze wagens te maken. Misschien kunnen we u een dagje rondrijden. Zo kunt u genieten va een bepaalde stad want het is zeker leuk om het eens vanuit een auto te bekijken. Rijdt u liever door het Nederlandse landschap? Ook dat doen we erg graag voor u. Zo zijn er naast en huwelijk of examenfeest genoeg redenen te bedenken om eens een dergelijke lange auto te huren. Wilt u weten wat de kosten zijn? Bij ons bent u in ieder geval nooit een dief van uw eigen portemonnee. Vraagt u maar eens een offerte aan. Een offerte is vrijblijvend dus pas als u hiermee akkoord gaat leggen we de reservering vast. Bent u benieuwd naar de ervaringen van mensen die al eerder met ons in zee zijn geweest? Kijkt u dan onder het kopje met “ervaringen”. U zult zien dat anderen enkel te spreken zijn over onze service. Hopelijk vindt u dat ook en laat u nadien een berichtje op onze website achter. Dat kunnen we zeer waarderen! Hebt u nog vragen? Stuur dan snel een e-mail of bel ons even op.