Met een serre aanbouw van ter Huurne zit u goed

Zit u om een serre aanbouw verlegen maar is dit niet een klus die u zelf wilt uitvoeren? Dan geven we u groot gelijk. Er komt heel wat maat- en paswerk bij kijken dus kies voor een ervaren bedrijf dat uw serre aanbouw op diverse manieren kan realiseren. Wij van terhuurnebv.nl zijn een bedrijf dat dagelijks bezig is met de serre aanbouw. Voor ons is het een peulenschil om ook uw koopwoning uit te breiden met een extra stuk woonkamer. Een serre laten bouwen betekent wel dat uw tuin iets kleiner wordt, maar uw leefoppervlak in huis wordt er wel veel groter door. In de serre kunt u in de ochtend genieten van een ontbijtje en een krantje terwijl de ochtendzon over uw gezicht glijdt. Zelfs in de koudere jaargetijden is het heerlijk om in de serre te zitten met het hele gezin. Het levert u dan ook heel wat op. De lichtinval in uw woonkamer zal aanzienlijk toenemen en die extra vitamines die de zon u geeft komen vast en zeker als geroepen. Dit zijn al genoeg redenen om een serre aanbouw te overwegen. Hebt u hier al jaren voor gespaard en is het tijd voor een serre aanbouw? Kijkt u dan eens op onze website naar de mogelijkheden. We hebben diverse standaardontwerpen die we zo kunnen aanpassen dat ze ook aansluiten op uw woonkamer. Natuurlijk hoeft een serre aanbouw niet per definitie een verlengstuk van uw woonkamer te zijn, zolang het maar een kamer op de begane grond van uw huis is, dan zit u goed.

Een serre aanbouw nodig? Besteed dit werk uit

Kijkt u eens op onze website onder het kopje “serre aanbouw”. U vindt er diverse foto’s van reeds afgeronde serres die we in het verleden hebben gebouwd. U zult zien dat we diverse schuifwanden kunnen gebruiken en dat we zowel vierkante, ovale als rechthoekige serres kunnen bouwen. Overigens is de serre aanbouw zeker niet het enige dat u van ter Huurne mag verwachten. Zo zijn we ook thuis in:

  • De bouw van lichtstraten,
  • Carports,
  • Tuinkamers
  • En terrasoverkappingen.

En dit is nog maar een kleine selectie van al ons werk. Wist u dat we alle constructies in onze werkplaats op maat maken en dat we alles zelf hebben ontwikkeld? Als u een echt uniek serre aanbouw zoekt dan bent u bij ons aan het juiste adres. En dat is ook niet zo vreemd want we hebben al meer dan 43 jaar ervaring met de bouw van serres, schermen, wanden en beglazingen.

Benieuwd naar de prijzen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan

Wilt u weten wat een serre aanbouw u kost? Klim dan in de pen en geef eerst uw wensen aan ons door. We komen erg graag langs om uw huis en tuin op te meten. Eventueel kunnen we onze standaardmodellen snel voor u plaatsen. Maar meestal moet er hier en daar aan geschuurd worden zodat het goed aansluit op de buitenmuur en het plafond van uw woonkamer. Vul daarom het contactformulier in, stuur een e-mail of bel ons op. Dan maken we een afspraak voor een eerste kennismakingsgesprek en krijgt u vervolgens een vrijblijvende offerte van ons. Wilt u liever alle modellen met eigen ogen bekijken? Komt u dan eens langs in onze showroom in Haaksbergen, Twente. De showroom is geopend op maandag tot en met zaterdag en u hoeft hier geen afspraak voor te maken. We verwelkomen u graag met een kopje koffie of thee. Blijft u graag op de hoogte van veranderingen binnen ons assortiment? Volg ons dan via Facebook of bekijk de website www.terhuurnebv.nl