Naar Lapland reizen is een geweldig idee, het hele jaar door

xplorethenorth - lapland reizenScandinavië is voor velen een prachtig vakantieoord. Misschien hebt u er nog nooit over nagedacht om deze noordelijke regio van Europa te bezoeken. Dan is het goed dat u bij xplorethenorth.nl terecht bent gekomen. Want wij bieden u een kleinschalige avontuurlijke wintervakantie. Het is ook in de zomer prachtig om naar Lapland te reizen maar we raden het wel aan om hier voornamelijk in de winter naartoe te gaan. De uitgestrekte sneeuwvelden in combinatie met het prachtige Noorderlicht zal u nooit vergeten. Volgens de legende is dit de woonplaats van de kerstman en dat is niet zo vreemd als u hier bent. De rendieren lopen hier in groten getale rond en u zult er vele elanden zien. Naar Lapland reizen is dankzij onze reisorganisatie eindelijk wat laagdrempelig geworden. Dat komt omdat wij de contacten en de mooiste plekken kennen. Als u naar Lapland gaat reizen dan verblijft u in pittoreske chalets in de volgende landen:

  • Noorwegen
  • Zweden
  • Of IJsland

Dat zijn overigens niet de enige reizen die we voor u in petto hebben. Als u bijvoorbeeld Spitsbergen met eigen ogen wilt zien dat kunt u dergelijke avonturen bij ons boeken.

Wilt u graag naar Lapland reizen? We stellen uw reis graag samen

U kunt een rondreis boeken maar ook op een plek blijven. Dat maakt dit oord geschikt voor avonturiers die van de ene plek naar de andere plek willen reizen. Maar ook zeer aantrekkelijk voor gezinnen en families die op een rustige schilderachtige plek het kerstfeest willen vieren. Neemt u eens contact met ons op als u benieuwd bent naar ons aanbod en de kosten. Ook zal de website u veel opheldering verschaffen over de diverse rondreizen die we in de aanbieding hebben. Hebt u er altijd al van gedroomd om door Lapland te reizen met behulp van een sneeuwscooter? Of wilt u in de zomer op een wildernisavontuur dat we per reiziger aanmeten? Bij ons kan het allemaal. Ook qua type reis zijn de keuzes talloos. Zo kunnen we individuele reizen samenstellen. U reist bijvoorbeeld met uw partner of een stel vrienden van de ene plek naar de andere. Wij boeken de hotels en chalets en kunnen voor het vervoer en de activiteiten zorgen. Een geheel verzorgde reis is ook mogelijk, dan reist u vaak samen met een groep onbekenden. Dat kan erg leuk zijn als u tijdens uw vakantie interessante mensen wilt leren kennen.

Vergeet u niet om naar boven te kijken? Het Noorderlicht mag u niet missen

Lapland ligt in de zogenaamde Aurora zone. Dat wil zeggen dat deze streek de perfecte regio is om het Noorderlicht te bekijken. Dit groenige licht spreekt voor velen tot de verbeelding. Als u door Lapland gaat reizen dan is er een plek die u waarschijnlijk niet links wilt laten liggen: de Noordkaap. Dit is het noordelijkste puntje van het vaste land van Europa en bevindt zich in het uiterste noorden van Noorwegen. U hebt een prachtig uitzicht over de Noordelijke IJszee. Wilt u een cruise maken, bijvoorbeeld naar IJsland? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Geniet van het uitzicht terwijl het schip zich een weg baant tussen de ijsschotsen. Bekijk ijsberen, walvissen, walrussen en nog veel meer zeedieren van dichtbij tijdens een dergelijke cruise naar Spitsbergen. U kunt diverse reizen op de voet volgen door onze Facebookpagina en Instagramupdates te volgen. Tevens is er een uitgebreid blog waar u de ervaringen van anderen terug kunt lezen. Krijgt u al zin in een van onze Lapland reizen? Vraag dan vandaag nog een brochure of offerte aan.