Oesters eten bij De Eetkamer

Oesters, je bent er liefhebber van of niet, maar wie oesters eten heerlijk vind, zal ze bij De Eetkamer in Venray naar harte lust kunnen verorberen. Restaurant De Eetkamer is een visrestaurant bij uitstek waar u behalve oesters eten ook kunt genieten van:

  • Kreeften
  • Coquilles
  • Gamba’s
  • Mosselen
  • Zeetong
  • Zeebrasem

Eigenlijk al het lekkers dat de zee te bieden heeft. Dit maakt oesters eten tot een ware verwennerij.

Leren oesters eten

Het leren oesters eten is iets waar elke oesterliefhebber mee te maken heeft gehad. De eerste keer is even een belevenis, maar vrijwel iedereen die ze proeft blijft oesters eten en weet dat het echt een delicatesse is om van te smullen. Daarbij kun je op vele manieren eten. Met een zuurtje van bijvoorbeeld citroen of limoen of met een scheutje ponzu en een gesnipperd uitje zijn oesters werkelijk verrukkelijk. Toch kiezen veel mensen er ook voor om juist de smaak van de zee te proeven en een oester zonder toevoeging te eten. Op de website deeetkamer.nl lezen we dat er bij Restaurant De Eetkamer twee soorten oesters worden geserveerd. De oesters St. Vaast en de oesters Cancale. De eerste zijn afkomstig uit Normandië en hebben een nootachtige smaak. Dit is een verfijnde oester die bij veel mensen favoriet is. De Cancale is afkomstig uit Bretagne en ook deze oester heeft een zeer prettige en volle smaak. Proeft u gerust eens een oester bij Restaurant De Eetkamer en ontdek zelf hoe heerlijk ze zijn. U komt zeker vaker oesters eten bij dit restaurant in Venray.

Veel meer dan alleen oesters

Oesters eten is natuurlijk een heerlijk moment voor jezelf en leuk om regelmatig te doen. Maar oesters kunnen uiteraard ook prima onderdeel uitmaken van een diner. Zo kun je oesters eten bij het voorgerecht en als hoofdgerecht kiezen voor andere gerechten, bijvoorbeeld kreeft. Restaurant De Eetkamer heeft vele culinaire visgerechten die worden geserveerd met Limburgse gastvrijheid en hun roots hebben in Frankrijk. De Franse keuken heeft dan ook dit restaurant geïnspireerd om de meest lekkere gerechten te creëren met de rijkdom van de zee. Puur genieten op gastronomisch niveau en dit kan overigens ook thuis. Restaurant De Eetkamer maakt namelijk diverse plateaus met allerlei soorten vis en schelpdieren. Dit is ideaal om tijdens een feestje of receptie uw gasten te verrassen, maar ook om uzelf en uw gezin of familie eens mee te verwennen. De plateaus kunnen worden voorzien met diverse visgerechten en allerlei soorten vis en is al beschikbaar vanaf twee personen. Het is heerlijk om samen thuis te kunnen genieten van langoustines, garnalen, kokkels, wulken, alikruiken en natuurlijk oesters en kreeft. Via de website deeetkamer.nl vindt u alle informatie die u nodig heeft om een take-away menu te bestellen en hier kunt u alvast doorgeven wat uw plateaus moeten bevatten. Enkel een telefoontje is voldoende om snel van de diverse vissoorten te kunnen smullen. Samen oesters eten onder het genot van een glas wijn en een mooie film is een heerlijke avond thuis. Daarnaast is het ook nog eens zeer gezond. Restaurant De Eetkamer is dagelijks geopend met uitzondering van de woensdag. Telefonisch kunt u reserveren en het restaurant is eenvoudig te vinden op de Schoolstraat 31, midden in het winkelcentrum en tegen het Schouwburgplein in Venray. Reserveren kan via de website waarbij u aangeeft met hoeveel personen u komt. Telefonisch kan natuurlijk ook gereserveerd worden via het telefoonnummer dat op de website staat vermeld. Wilt u een avond echt genieten van de Franse keuken en alle soorten vis die voor de Franse kust te vinden is, dan is Restaurant De Eetkamer voor aangewezen plek om met volle teugen te genieten.

Lees meer…