Onze pharma headhunter gaat graag voor u aan de slag

U kunt als bedrijf in de medische ontwikkeling een vacature plaatsen op sire-search.nl. Afhankelijk van uw werkzaamheden kijken wij vervolgens wie we het beste op deze taak kunnen zetten. We beschikken over een zeer brede database met kandidaten binnen heel Europa. Maar dat is nog lang niet alles. Want niet alleen kunnen deze kandidaten solliciteren op de door u geplaatste advertentie, onze pharma headhunter kan zeer specifiek voor u op zoek gaan. En dan hebben we het niet alleen over het zoeken binnen onze database. Onze pharma headhunter zal namelijk voor u op zoek gaan naar mensen die onlangs hun baan zijn kwijtgeraakt maar juist uitstekend binnen uw visie en bedrijf passen. De pharma headhunter zoekt naar afgestudeerden aan bekende universiteiten in Europa die een studie medische wetenschappen, geneeskunde, biomedische wetenschappen of farmacie hebben gedaan. U zoekt misschien naar personeel binnen de farmaceutische wetenschappen en dan ook nog eens naar een zeer bijzondere master. Zeker als u een klein laboratorium hebt waar op topniveau ideeën worden uitgewerkt is het belangrijk dat de kandidaten bij uw bedrijfsfilosofie passen. U wilt mensen die gemotiveerd zijn en daadwerkelijk kunnen bijdragen aan een doorbraak op het gebied van medische instrumenten of geneesmiddelen. Ons bedrijf is totaal anders dan andere uitzendbureaus of recruitmentbureaus. Ten eerste werken wij over de grens en ten tweede houden we ons alleen bezig binnen het vakgebied Life Sciences.

De pharma headhunter houdt nauw contact met u

De pharma headhunter zal actief op zoek gaan om de lege plekken bij uw bedrijf op te vullen. U kunt dit ook zelf via onze website proberen door een vacature te plaatsten. De exacte kosten daarvan vindt u natuurlijk overzichtelijk weergegeven op onze site terug. Onze pharma headhunter kan diverse zaken van u overnemen:

  • Gaat u een tijdelijk project starten en wilt u daarom personeel voor maximaal een jaar aannemen? Dan kunt u het beste freelancers en ZZP’ers gebruiken. Neem contact met ons op en we leveren u binnen 48 uur een shortlist met de beste kandidaten bij u in de buurt.
  • Wilt u liever investeren in goed personeel? Dan zal onze pharma headhunter het werven op zich nemen. We beschikken over diverse wervingsteams binnen Europa, elk met hun eigen specialiteit. Zo zal een pharma headhunter zich voornamelijk bezighouden met het werven van kandidaten voor farmaceutische organisaties en apotheken.
  • We kunnen bedrijven “branden”. U wilt immers graag dat uw bedrijf positief in het nieuws komt te staan zodat sollicitanten direct weten wat voor vlees er in de kuip ligt. We koppelen uw bedrijf aan een actieve e-mailcampagne en we zorgen ervoor dat u in het licht komt te staan op Linked in.

Laat ons weten als u op zoek bent naar nieuwe farmaceuten

Of het nu gaat om de ontwikkeling of innovatie van een nieuw geneesmiddel tegen kanker of om een nieuw type hersenscanner, dankzij onze pharma headhunter en headhunters binnen andere sectoren van de life sciences zult u snel geschikt personeel kunnen vinden. Natuurlijk begrijpen we het dat u het misschien eerst zelf wilt proberen. U zoekt naar mensen die in de buurt wonen maar niet de juiste kwalificaties hebben. Is het dan eigenlijk wel zo verstandig om hen aan te nemen? Het zal u verbazen hoeveel onlangs afgestudeerden graag naar Nederland verhuizen voor een topbaan zoals bij uw bedrijf. U hoeft dit allemaal niet uit te zoeken want onze pharma headhunter zal dit werk van u overnemen. Hebt u hier nog vragen over of wilt u weten wat de prijzen zijn? Neem dan persoonlijk contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.