Op een verantwoorde manier je bedrijfsafval afvoeren met een rolcontainer

Als je een bedrijf hebt, dan heb je hoe dan ook te maken met afval. Ook als je bedrijf niets produceert, dan nog heb je te maken met afval. Je hebt mensen in dienst die afval creëren. Je koopt af en toe nieuwe producten en de verpakkingen veranderen na ontvangst in afval. Op een kantoor heb je uiteraard te maken met papierafval en als je alle kleine beetjes afval bij elkaar optelt, dan is het al snel een hele boel afval. Het is bij productiebedrijven natuurlijk nog veel erger wat afval betreft en dat betekent dat je lang niet altijd kunt wachten op de gemeente om je afval af te voeren. Je produceert dus meer afval dan je af kunt voeren en dat betekent dat je het bedrijfsafval ergens moet kunnen opslaan. Maar dat is uiteraard makkelijker gezegd dan gedaan. Als je één kleine container naast het gebouw hebt staan, dan is dat uiteraard lang niet voldoende voor al het bedrijfsafval. Deze is in een mum van tijd vol en dat zou betekenen dat je het afval zelf naar de dichtstbijzijnde kliko moet dragen. Dat is uiteraard geen doen. Dat is al vervelend als je als particulier afval moet wegbrengen, maar het is helemaal vervelend als je dit moet doen met al het bedrijfsafval. Dit wordt uiteraard een onmogelijke opgave als je dagelijks genoeg afval produceert dat afgevoerd moeten worden. Het is dan ook beter om gewoon een extra afvalcontainer te huren waar je het overtollige bedrijfsafval in kwijt kunt. Dan kun je gewoon verder gaan met je werkzaamheden terwijl het bedrijfsafval netjes uit het zicht wordt opgeslagen. Als je een afvalcontainer wilt huren, dan kun je dit regelen via bedrijfsafval.nl. Via deze website kun je namelijk heel gemakkelijk een rolcontainer huren. Dat is uiteraard erg handig, want dan kun je het afval ook eenvoudig vervoeren terwijl het in de container zit. Daarnaast kun je de container gemakkelijk op de locaties neerzetten waar het bedrijfsafval wordt geproduceerd. Dus als je teveel afval hebt, aarzel dan niet en ga meteen naar bedrijfsafval.nl. Hier kun je dan direct een afvalcontainer huren. Hoe je dat moet doen lees je hieronder.

Bestel de juiste container voor het bedrijfsafval

Als je een afvalcontainer wilt huren, dan kun je zoals gezegd terecht op de website van bedrijfsafval.nl. Hier kun je vervolgens verschillende containers huren voor verschillende soorten afval. Hierbij kun je bijvoorbeeld ook denken aan containers die speciaal ontwikkeld zijn voor de opslag van vertrouwelijke informatie. Je wilt natuurlijk niet dat vertrouwelijke documenten in de verkeerde handen terecht komen en toch moet je af en toe ruimte maken in de papiermassa. Daarvoor kun je dus een speciale container huren via bedrijfsafval.nl. Uiteraard kun je ook kiezen uit verschillende formaten. Dit betekent dat je ook te maken hebt met verschillende kosten. Een kleinere container is goedkoper dan een grotere. Daarnaast kun je zelf aangeven hoe vaak de container geleegd moet worden. Hierbij is het zo dat elke lediging goedkoper wordt naarmate je meer ledigingen bestelt. Dus als je je container 1 keer per maand laat legen, dan kost die ene keer meer dan wanneer je de container 5 keer per maand laat legen. Het totale bedrag is uiteraard hoger als je de container 5 keer laat legen, maar de kosten per lediging zijn dan lager.

Neem contact op met bedrijfsafval.nl

Heb je een vraag over de containers die passen bij jouw soort bedrijfsafval, dan kun je eerst altijd even contact opnemen. Dit kan via het contactformulier. Je moet daar de volgende gegevens invullen:

  • Naam
  • Telefoonnummer
  • Emailadres
  • Bericht/vraag

Vervolgens wordt er contact met je opgenomen.