Op zoek naar grote maten herenkleding

Door mijn postuur kan ik bij veel winkels geen kleding kopen, zij hebben vaak mijn maat niet te koop, of er zijn slechts een aantal artikelen aanwezig. De afgelopen jaren kocht ik vaak speciale grote maten herenkleding bij een winkel in de stad, maar tegenwoordig vind ik hun assortiment niet meer bij mij passen. Ik vond online de webwinkel van Mister Big en hier kon ik wel veel leuke kledingstukken vinden. Ik ben altijd al erg groot geweest en was vroeger ook altijd de grootste van mijn klas. Ik was vaak een kop groter dan andere grote kinderen en ben dat nu nog steeds. Naast mijn lengte heb ik ook een groot postuur, waardoor ik alleen grote maten herenkleding pas. Het hebben van een grote postuur heeft voordelen, maar zeker ook nadelen. Op school keken altijd kinderen tegen mij op en men probeert niet snel om ruzie met mij te zoeken. Toen ik was kleiner was, kon ik vaak kleding kopen in de aanbieding. De grotere maten bij een kledingwinkel blijven vaak wat langer liggen, waardoor ze vaker aanwezig zijn wanneer er een korting is. Helaas heb ik nu een formaat waarvoor er bijna geen aanbod is bij de bekende ketens. Ik had gelukkig een paar jaar geleden een leuke winkel gevonden, waar ze mijn maat te koop hebben. Ik was erg blij met mijn ontdekking en kocht hier vaak mijn grote maten herenkleding. De laatste paar maanden vind ik echter dat ze zelden nog leuke kleding aanbieden en ik koop hier nog zelden.

Grote maten herenkleding bij Mister Big

Een paar maanden geleden wilde ik weer kleding kopen en ik hoopte dat ik online een leuke webshop kon vinden. Na verschillende webshops bezocht te hebben, vond ik de website van Mister Big. Deze webshop is gespecialiseerd in grote maten herenkleding en hebben zelfs tot de maat 10XL. Ze hebben een groot assortiment met alle verschillende soorten grote maten herenkleding en er zijn verschillende soorten merken te koop. Het assortiment sprak mij direct aan en ik vond verschillende kledingstukken die ik erg leuk vond. Uiteindelijk kocht ik vier kledingstukken, twee broeken, een trui en een t-shirt. Doordat ik voor meer dan 75 euro kocht, werd mijn zending gratis verzonden. Ik zag dat terugkeren klanten korting krijgen bij de volgende bestellingen, daarom heb ik mij direct ingeschreven.

Leuke kleding voor een goede prijs

Ik bezoek nu regelmatig de webwinkel van Mister Big en ik koop hier regelmatig mijn grote maten herenkleding. Ik vind dat zij veel leuke kleding hebben en de prijs is goed. Je kan de stukken gratis retour sturen en de klantenservice is altijd erg behulpzaam en vriendelijk. Ik had de vorige keer per ongeluk de verkeerde maat besteld en zonder problemen kon ik het artikel omwisselen. Het kopen van grote maten herenkleding kan erg lastig zijn, maar MisterBig.nl is voor mij een goede keuze.

  • Ze hebben een groot assortiment en diverse merken te koop
  • Je kan hier tot 10xl kopen
  • Ze hebben leuke artikelen voor een goede prijs
  • Je kan de stukken gratis retourneren en de verzending is gratis vanaf 75 euro
  • Ze hebben een goede klantenservice