Op zoek naar opbergsystemen voor chemicaliën?

mosman is een bedrijf dat zorgt voor opberg en tapsystemen voor gevaarlijke chemicalien of brandstoffen. De website verkoopt systemen die voldoen aan het nieuwe brl sikb 7800 certificaat, die de veiligheid voor milieu en mensheid heeft verbetert. Hierbij gaat het om bescherming van water, brand, explosies en lekkages. Helaas werken de standaard RVS opslagsystemen niet meer, omdat deze niet bestand zijn tegen elke soorten chemicaliën. Daarom bied mosman moderne opberg en tapsystemen aan die gebruikt kunnen worden voor elk soort stof en zich houd aan het brl sikb 7800 certificaat.

Hoe en waarom eenbrl sikb 7800 certificaat?

De belangrijkste reden voor een certificaat zoals brl sikb 7800 is standaardisatie. Het zorgt voor vergrote veiligheid van de opbergsystemen en afvoer van deze stoffen, zodat uw bedrijf gegarandeerd is het milieu of de mens niet in gevaar te brengen. mosman helpt met de verwijdering van de oude systemen en het vervangen van deze tot nieuwe systemen die voldoen aan het brl sikb 7800 certificaat.

Ons bedrijf gaat te werk door een 3d schema te maken van alle belangrijke bedrijfsprocessen en leidingen, zodat we deze met zorgvuldigheid en perfecte maten in elkaar kunnen zetten. Vervolgens worden alle leidingen en opslagtanks op maat gemaakt volgens het brl sikb 7800 certificaat. Hier wordt veiligheid gegarandeerd, want elk mogelijk risico moet worden afgesloten bij het handelen van gevaarlijke chemische stoffen.

Bij ons bedrijf kan u rekenen op:

  • Vakmanschap
  • Veiligheid
  • Juiste vaardigheden
  • Alles volgens het brl sikb 7800 certificaat
  • Goede en snelle service

Als bedrijf ligt de verantwoordelijkheid bij u om de mens en milieu te beschermen. Daarom werken de klassieke RVS opslagen niet meer, omdat bepaalde stoffen hier niet tegen kunnen. mosman laat met een geavanceerd 3d schema de plannen voor het nieuwe systeem zien, en gaat vervolgens te werk met precisie en veiligheid, zodat uw bedrijf het beste krijgt voor uw geld.

Waarom mosman?

Ons bedrijf specialiseert zich op opberg en tanksystemen voor chemicaliën die schadelijk zijn voor de mens, natuur of milieu. We gaan zorgvuldig te werk, zonder risico’s en werken alles uit volgens de belangrijke regels van het brl sikb 7800 certificaat. De installatie wordt verricht door alleen gecertificeerde arbeiders en deze zorgen voor de meest geschikte installatie voor uw bedrijf.

U wilt uw pomp- en opbergsystemen natuurlijk door een erkende specialist laten doen. Daarom staat mosman voor uw klaar. Ons bedrijf is erkend en gespecialiseerd in het aanleggen van dit soort veilige opbergsystemen. Naast het aanleggen doen we ook de certificering van het aangelegde systeem volgens het brl sikb 7800 certificaat. We doen dit via de stichting SIKB (Stichting Infrastructuur Kwaliteitsborging Bodembeheer), zodat u weet dat u een geldend en echt certificaat hebt en de veiligheid voor uw bedrijf, het milieu en de natuur verzekerd is. Neem dus nu contact op met mosman voor uw opberg- en pompsystemen!

We houden graag rekening met uw eisen en waarden, zodat we de installatie perfect kunnen verrichten. Daarom kunnen we snel schakelen tussen uw eisen en onze systemen. Als u benieuwd bent naar wat ons bedrijf voor u kan maken, kan u altijd contact opnemen via het contact formulier of via 31(0)74 8 510 510.