Opzoek naar mogelijkheden voor kantoorinrichtingen

Opzoek naar mogelijkheden voor kantoorinrichtingenEen aantal jaar geleden ben ik begonnen als zzp’er. Hoewel ik altijd wel interesse had in ondernemen, had ik eigenlijk nog nooit het idee gehad om voor mezelf te beginnen. Zoals het wel vaker gaat in het leven moet je soms opeens een keuze maken die je van te voren niet zag aankomen. Ik werk al jaren in de grafische industrie, maar deze branche heeft het al tijden erg zwaar. We zagen het aantal aanvragen jaar na jaar teruglopen, maar hadden hier geen goed antwoord op. Het internet heeft er voor gezorgd dat er minder folders en flyers worden gemaakt. De grafische industrie heeft daarnaast naar mij mening zich te weinig aangepast op veranderingen, waardoor veel bedrijven het zeer zwaar hadden. Ook het bedrijf waar ik werkte had het erg zwaar en kon uiteindelijk niet meer overeind blijven. Ik had een aantal jaar voor de ondergang nog een aantal voorstellen gedaan voor aanpassingen, maar niemand durfde het aan om deze aanpassingen door te voeren. Het kwam dan ook niet als een grote verrassingen dat het bedrijf failliet ging, maar fijn was het zeker niet. Ik moest toen opzoek naar een andere baan en dat was niet gemakkelijk. Ik had bijna twintig jaar in de grafische industrie gewerkt, maar dit was een branche waar veel ontslagen vielen. Het zou zeer lastig zijn om hier een baan te vinden. Ik besloot om in een andere branche te werken en iets nieuws uit te proberen. Ik kon aan de slag bij een oud collega, maar moest dan wel als zzp’er beginnen. Hij zou mij helpen om alles op te zetten en zou een gedeelte van zijn klanten naar mij doorsturen, waar ik hem dan weer een vergoeding voor zou geven. Het klonk erg interessant, maar het zou ook betekenen dat ik redelijk wat geld moest investeren in een kantoor en opzoek moest gaan naar kantoorinrichtingen. Ik had niet veel geld opzij gezet en wist niet waar ik meubels voor kantoorinrichtingen kon vinden. Ik besloot om een aantal goedkope meubels te kopen, want ik wist niet of mijn nieuwe carrière een succes zou worden.

Bij Shiraz hebben ze kantoorinrichtingen voor elk type bedrijf

Tijdens mijn zoektocht naar kantoorinrichtingen kwam ik destijds uit bij Shiraz. Dit bedrijf had een zeer ruim assortiment en ook voor mijn budget waren er veel mogelijkheden. Veel meubels voor kantoorinrichtingen waren snel leverbaar, omdat ze op voorraad lagen. Zodoende konden de meubels netjes bij mij de volgende week geleverd en gemonteerd worden. Helaas kwam ik er na een aantal maanden achter dat mijn passie toch bij de grafische industrie lag en zocht ik naar mogelijkheden om als zzp’er in die branche verder te gaan. Gelukkig sloeg mijn idee aan en ben ik nu vier jaar aan het werk als zzp’er in de grafische industrie. De kennis die ik had opgedaan en het netwerk dat ik heb geeft mij de mogelijkheden om te slagen als zelfstandig ondernemer.  

Ik raad u aan om voor kantoorinrichtingen Shiraz te bezoeken, omdat:

  • Er zijn kantoorinrichtingen beschikbaar voor zzp’ers, kleine en grote bedrijven
  • Ze hebben ook meubels voor de receptie en kantine
  • Ze kunnen u adviseren wat het beste bij uw situatie past
  • Ze hebben ook de mogelijkheden om kantoorinrichtingen te leveren en te monteren  

Mijn bedrijfje gaat het afgelopen jaar zo goed dat ik ga verhuizen naar een nieuw kantoortje. Ik weet dat ik voor de meubels weer langs bij Shiraz ga, want ik weet zeker dat ze mij goed kunnen helpen.