Roldeur

Voor een kleine garage kan een roldeur een uitkomst zijn. Deze uitvoeringen zijn namelijk niet voorzien van extra elementen waaraan een deur opgehangen wordt. Via de Garagedeurspecialist kunt u meerdere van deze uitvoeringen vinden. Een roldeur heeft meerdere voordelen. Zo bespaart u ruimte buiten de garage en in de garage. De deur klapt niet naar buiten, u kunt dus uw auto vlak voor de garage plaatsen wanneer u aan het wachten bent. Binnen neemt de deur geen plaats in op het plafond zoals bij klapdeuren. Hierdoor kunt u de ruimte op het plafond ook gebruiken voor andere doeleinden, om bijvoorbeeld spullen op te hangen en op te bergen. Een roldeur is zeker het overwegen waard. Zeker als u maar een kleine tuin heeft of beperkte ruimte binnenin de garage. Hoe meer ruimte u kunt gebruiken, hoe beter. Kijk en lees op de website garagedeurspecialist.nl de informatie over deze ruimtebesparende garagedeur.

Een roldeur met en zonder isolatie

Heeft u een kleine garage en is de roldeur daarom het meest geschikt? Dan kunt u bij de Garagedeurspecialist kiezen uit de volgende types:

  • Hörmann Rollmatic
  • Polynorm roldeuren
  • Selfstorage roldeuren

Sommige garage-eigenaren gebruiken de ruimte niet alleen maar om een auto in te parkeren. De garage wordt ook wel eens gebruikt als hobby- of klusruimte. Het is een vanzelfsprekende plek om de gereedschappen op te bergen en klussen zal daardoor snel plaatsvinden. Als u lange tijd in deze ruimte bent, is het fijn als deze goed geïsoleerd is. Bij de Garagedeurspecialist kunt u een roldeur vinden die voorzien is van goede isolatie. De Hörmann Rollmatic beschikt over geïsoleerde lamellen. Het sluit de garage geheel rondom af en bevat geen stangen en geleiders die ruimte innemen. Dit type is daarom perfect om te plaatsen als u de garage zo geïsoleerd en ruimtebesparend mogelijk wilt hebben. Bij een roldeur denkt u het snelste aan de ongeïsoleerde versies. Deze zijn veel voorkomend bij opslagruimtes. Die worden meestal niet gebruikt voor andere activiteiten als hobby’s of klussen. Vaak worden de spullen daar voor lange duur opgeslagen. Als u alleen maar van plan bent uw auto daar te parkeren, dan is een ongeïsoleerde roldeur ook prima om te plaatsen. De Garagedeurspecialist heeft de Polynormdeur in het assortiment. Deze zijn niet geïsoleerd, maar wel elektrisch bedienbaar. Hoewel deze uitvoeringen haast niet meer in productie zijn, is het voor de Garagedeurspecialist nog wel mogelijk deze te leveren. Indien u zelf beschikt over een opslagruimte en hier een roldeur voor nodig heeft, dan kunt u kiezen uit de selfstorage roldeuren bij de Garagedeurspecialist. Allemaal zijn ze voorzien van een speciaal self storage slot. De deuren kunnen op maat gemaakt worden en aan de hand van de kleurenkaart kunt u een geschikte kleur voor de garagedeur uitkiezen.

Veel keus voor ruimtebesparing

Bij een garagedeur denken we al snel aan een die naar binnen inklapt, maar dat is onterecht. Er bestaan ook roldeuren waarmee ruimte bespaard kan worden. Met een roldeur kan de oppervlakte optimaal benut worden. Zelfs als deze warm moet blijven, dan is dit type garagedeur nog het overwegen waard. Lees op de website garagedeurspecialist.nl naar de mogelijkheden en opties voor een deur voor uw garage. Ga ook langs in de showroom en bekijk de roldeurencollectie met eigen ogen. U zult versteld staan van de techniek en de mogelijkheden die deze biedt. Op een website is veel te lezen en te zien, maar het is nog beter het materiaal te bekijken. In de showroom lopen tevens de specialisten rond die u verder kunnen adviseren en begeleiden in de aankoop van uw nieuwe roldeur.