Speciale trouwringen in Nijmegen

Mijn vriend en ik hebben besloten te gaan trouwen. Dat begon al met een aanzoek en dat was zo romantisch? Hij ging letterlijk op zijn knieën en daarbij verscheen een doosje met een verlovingsring. Voor hemzelf had hij er ook één gekocht en nadat ik natuurlijk al juichend midden in dat restaurant ja had gezegd deed hij eerst bij mij de ring om en toen bij hemzelf. De schat, dat was zo lief van hem. Hij had de verlovingsringen gekocht bij Juwelier De Tijd, die ik niet kende, maar omdat we voor trouwringen in Nijmegen gingen kijken, zijn we ons gaan oriënteren op juwelierdetijd.nl, naar wat we wilde. Dat was voor ons sowieso wel een punt want:

  • We wilde geen standaard trouwringen
  • Als mannen zijnde heb je niet een ring voor hem en een ring voor haar nodig
  • We hebben het beide razend druk, dus online oriënteren was voor ons ideaal

Omdat mijn aanstaande man daar onze verlovingsringen al had aangeschaft, zijn we dus op die website gaan kijken, want hij was laaiend enthousiast over de hoeveelheid ringen er daar worden aangeboden en ook nog eens heel speciale ringen. Wij hoefde dus voor trouwringen Nijmegen niet uit.

Geen trouwringen uit Nijmegen, maar wel daar dicht in de buurt

Ik ben wel iemand die een ring ook moet bekijken, moet vasthouden en ook even wil voelen. Juwelier De Tijd verkoopt wel online trouwringen in Nijmegen, maar heeft hier geen winkel waar je de trouwringen in Nijmegen even kunt bekijken. De winkel bleek echter in Doetinchem te zitten en dat is voor ons prima te doen. We hadden op de website al een beetje een richting bepaald en bedacht wat voor ringen we zouden willen hebben. Ik ben zelf geen fan van geel goud en omdat we beide een verlovingsring dragen, want we willen geen onderscheid maken in rollen en houden erg van gelijkwaardigheid, hadden we eigenlijk al trouwringen om. Maar om deze nu ook te gebruiken voor het huwelijk, dat wilde we dan weer niet. We gingen op zoek naar iets dat meer exclusief is en daarbij wilde we ook ringen die een beetje mannelijk ogen. We hebben geen mega groot budget, maar dat maakt ons niet uit. Trouwen doe je om de liefde, een trouwring hoeft niet van edelmetaal te zijn, zolang de symboliek die erachter schuilgaat maar klopt. We voelde ons bij onze zoektocht naar trouwringen in Nijmegen op de bank gevallen voor de ringen met zwarte materialen. Hierin is een enorme keus aan ringen op de website vertegenwoordigd en we hebben erg veel mooie ringen gezien. Hiervan hebben we enkele ringen geselecteerd die we in Doetinchem wilde bekijken, maar toen kwamen we uit bij de trouwringen van Wolfraam-carbide. Deze spraken ons echt aan. Wat een mooie ringen zijn dat.

Een ring voor hem en een ring voor hem

Daar zaten we dan, trouwringen in Nijmegen te selecteren op een website. Gek eigenlijk want er zijn vast ook trouwringen in Nijmegen bij winkels te verkrijgen, maar mijn aanstaande man was zo te spreken over de service, dat we toch voor Juwelier De Tijd hebben gekozen. En gelukkig maar, want of de trouwringen uit Nijmegen komen of niet, dat maakt mij niet uit. Ze komen uiteindelijk wel weer in Nijmegen terecht. Wat ik belangrijker vind is de ring op zich en de service die daarbij komt kijken. Juwelier De Tijd heeft veel ervaring met de verkoop van trouwringen aan stellen van hetzelfde geslacht en wat dat betreft is er enorm veel mogelijk. Uiteindelijk zijn we voor mooie en strakke ringen van Wolfraam-carabide gegaan. Onze namen staan erin. Nu alleen het ja-woord nog. Zo spannend allemaal.