Tijdelijke opslagruimte nodig?

Tijdelijke opslagruimte nodig?Kent u Easybox Selfstorage al? Hier vindt u namelijk tijdelijk opslagruimte in verschillende plaatsen in Nederland. Het gaat daarbij om mooie ruimtes met verschillende afmetingen waarin u al uw spullen goed, veilig, droog en stofvrij kunt opslaan. Easybox Selfstorage biedt tegenwoordig opslagruimte aan in de volgende plaatsen:

  • Amersfoort
  • Apeldoorn
  • Leiden
  • Rotterdam
  • Utrecht
  • Zeist
  • Hoofddorp

En nog meer. U vindt alle locaties waar u opslagruimte bij Easybox Selfstorage kunt huren op www.easybox.nl.

Opslagruimte voor al uw spullen

De mogelijkheden voor het huren van passende opslagruimte zijn bij Easybox Selfstorage zeer groot. U kunt hier opslag op maat regelen, waarbij u de keuze heeft uit verschillende formaten opslagruimtes, die toch allemaal van dezelfde hoogstaande kwaliteit zijn. Zo is het al mogelijk om een XS-opslagbox te huren die met anderhalve vierkante meter al ruimte biedt voor zo’n 45 verhuisboxen. De afmetingen zijn divers en kunnen zelfs tot 18 vierkante meter gaan, waarbij u maar liefst ruimte heeft voor zo’n 465 verhuisdozen. Dit wil overigens niet zeggen dat u alleen verhuisdozen in deze opslagruimte kun opbergen. De mogelijkheden zijn namelijk zeer groot. U slaat uw spullen hier in deze ruimtes op, waarbij u ervan verzekerd bent dat vocht en stof geen kans krijgt om de opslagruimte en daarmee uw opgeslagen spullen aan te tasten. Daarnaast is het ook mogelijk om de ruimte te laten verwarmen. Dit kan speciaal voor spullen waar u een constante temperatuur voor nodig heeft. Ook is het mogelijk om hier uw meubelen op te slaan, wanneer u bijvoorbeeld gaat verhuizen of gaat verbouwen. De ruimtes waar al deze boxen voor opslag in gevestigd zijn, zijn allemaal streng bewaakt. De veiligheid is daarmee gewaarborgd en u hoeft zich dan ook op geen enkel moment zorgen te maken over de spullen die u hier heeft opgeslagen. Daarnaast beschikt u zelf over de pincode die toegang geeft tot uw persoonlijke opslagruime en u kunt zeven dagen in de week op zeer ruime openingstijden zelf uitstekend bij uw spullen terecht. De service stopt daarnaast niet bij het verhuren van de opslagruimte en het bewaken ervan. U heeft bij het huren van een ruimte ook de beschikking ver de steekwagens en karren die op de locatie aanwezig zijn en uiteraard mag u gebruik maken van de aanwezige goederenliften. De ruimtes hebben daarnaast strenge restricties, waarbij roken en open vuur verboden is en er dankzij videobewaking 24 uur per dag toezicht is op uw spullen. U kunt dus ook zeer kwetsbare spullen hier op slaan, of de opslagruimte bijvoorbeeld voor uw archief gebruiken. De ruimtes zijn daarvoor erg geschikt en indien u dit wenst kan er door Easybox Selfstorage een rek of stellingkast worden geplaatst, die voor u het opslaan van dozen met archiefstukken zeer eenvoudig maken. Dat biedt u niet alleen gemak voor nu, maar ook voor de toekomst, mede dankzij de flexibele instelling die Easybox Selfstorage hanteert.

U bepaalt zelf de duur van de opslag

Op easybox.nl staat alle informatie voer de opslagruimtes die beschikbaar zijn en wat er zoal komt kijken bij het huren van deze ruimtes. Het is al mogelijk om een ruimte van het door u gewenste formaat te huren voor slechts 14 dagen. Echter bepaalt u zelf de lengte van de huurtermijn en uiteraard betekent het dat wanneer u een langere huurovereenkomst aangaat, het automatisch voor u ook een voordeligere prijs voor het huren van deze ruimte oplevert. Ontdek daarom zelf de mogelijkheden van opslag bij Easybox Selfstorage. De centrale ligging in de vele woonplaatsen en steden waar u Easybox zult aantreffen zorgen ervoor dat u zich nooit meer zorgen hoeft te maken over het opslaan van uw spullen.