Uw bedrukte notitieboekjes versturen we deze week nog op

Als u op zoek bent naar mooie bedrukte notitieboekjes dan hopen we dat u eens de tijd neemt om op onze website te kijken: maxilia.nl. Wij zijn gespecialiseerd in het bedrukken van zeer uiteenlopende reclameartikelen en relatiegeschenken. Bedrukte notitieboekjes lenen zich uitermate goed als relatiegeschenk. Het is een handig klein cadeau dat u kunt uitdelen op een conferentie of jaarbeurs. U kunt het aan uw klanten geven als cadeau voor het nieuwe jaar. En ook uw collega’s wilt u wellicht belonen voor hun harde werk. Het is vrij normaal in dit land dat u hen een kerstpakket geeft. Doe er eens bedrukte notitieboekjes in, u zult zien dat uw werknemers deze kleine geste zeer op prijs stellen. Waar koopt u in groten getale bedrukte notitieboekjes? Bij Maxilia natuurlijk! We hebben deze boekjes en blokjes in allerlei vormen en maten. Zelfs het kaft verschilt van leer tot aan karton dus u hebt nog heel wat uit te zoeken. Misschien hebt u liever papier in een bepaalde kleur, zoals u dat weleens bij post its tegenkomt. Men kan dan verschillende gedeeltes van hun boekje voor aparte zaken gebruiken. Ook dergelijke bedrukte notitieboekjes kunt u bij ons kopen. En dat is eenvoudiger dan u denkt want een online bestelling maken betekent dat u er niet eens uw kantoor voor uit hoeft!

Een bestelling bedrukte notitieboekjes maken is een eitje

Het is aldus niet zo moeilijk om bedrukte notitieboekjes te kopen. Maar voordat u de bestelling definitief maakt, is het verstandig om na te denken over de tekst die u op de bedrukte notitieboekjes zet. Misschien hebt u liever heel iets anders dan tekst zoals een afbeelding of figuur. Bij ons kan het allemaal, in diverse groottes, lettertypes en kleuren. Misschien hebt u een groot bedrijf, laten we zeggen dat u voor KLM, ING of een dergelijke grote onderneming werkt. Dan is uw logo wijdverspreid bekend. U kunt er dan voor kiezen om enkel het logo op de bedrukte notitieboekjes te zetten. Maar is uw logo niet erg bekend en is het uw doel om een grotere naamsbekendheid te verwerven? Dan is het niet zo verstandig om enkel voor een logo te kiezen. Die status heeft uw bedrijf simpelweg nog niet behaald. Plaats dan ook uw bedrijfsnaam en eventuele contactgegevens op het kaft van deze boekjes.

  • U leest het, er zijn nog heel wat overwegingen te maken. Laat bijvoorbeeld eerst een logo ontwerpen,
  • Of bedenk een slagzin die goed in het gehoor ligt,
  • Maar enkel uw bedrijfsnaam en telefoonnummer gecombineerd met uw e-mailadres kan ook zijn vruchten afwerpen.

Hebt u toch nog vragen? Onze klantenservice helpt u graag op weg

Wij helpen u uiteraard erg graag in uw speurtocht naar de ideale bedrukte notitieboekjes voor uw bedrijf. U hebt vervolgens een prachtig relatiegeschenk in handen dat u aan iedereen kunt uitdelen. In dit digitale tijdperk mag het dan lijken alsof we al onze aantekeningen digitaal noteren, niets is minder waar. Tijdens vergaderingen, colleges of gewoon thuis worden er nog altijd belangrijke zaken snel op bedrukte notitieboekjes gekrabbeld. Berekeningen kunnen snel worden uitgevoerd en boodschappenlijstjes zijn vlug op te stellen. Men heeft nu eenmaal liever een boekje in zijn handen met een pen of potlood dan een smartphone als het over dit soort zaken gaat. Wilt u daarom een blokje aanvragen? We sturen u namelijk graag een gratis monster toe. Ook kunt u een digitale offerte met eerste schets aanvragen. Uiteraard staat het u vrij om er veranderingen in aan te brengen. Pas als u hebt betaald door middel van PayPal of iDEAL gaan wij voor u drukken.