Voor iedere verpakking de ideale etiketteermachine

Een etiketteermachine vindt u terug in diverse sectoren van het bedrijfsleven. We denken aan de voedingsindustrie, de chemische industrie en ook zeker binnen de geneesmiddelenindustrie. De etiketteermachine is een zeer belangrijk onderdeel van uw machinepark, ook al is het waarschijnlijk de laatste machine die u gebruikt. Zoekt u naast een etiketteermachine ook andere verpakkingsmachines? Dan doet u er zeker goed aan om even op adlppack.com te kijken. Want u vindt er een keur aan machines die wij met zorg hebben ingekocht. Niet alleen bieden we diverse apparaten aan die rechtstreeks van de producent afkomstig zijn. Ook kopen we tweedehandse producten in waaronder ook regelmatig een etiketteermachine. Misschien wilt u zelfs uw etiketteermachine ruilen tegen een nieuwe, dan is dat wellicht wel een goede optie. Voor jonge ondernemers met een beperkt budget is het de ideale manier om toch aan een volautomatische etiketteermachine te komen en daarnaast is het een duurzame werkwijze. Recyclen hebben we dan ook zeker hoog in het vaandel staan en deze machines doen niets onder voor de nieuwe machines. Waarom wilt u een etiketteermachine gebruiken? Gaat het om bulkproducten zoals de versproducten die vervolgens vervoerd worden naar een supermarkt? Gaat het om dozen met meubels of bouwmateriaal dat in een meubelwinkel dan wel bouwmarkt komen te liggen? Of gaat het om veel kleinere labels waar erg veel informatie op moet worden gedrukt zoals op de verpakkingen van geneesmiddelen? Welke type etiketteermachine u dan ook zoekt, bij ons zult u het ongetwijfeld vinden.

Kies snel uw gewenste etiketteermachine uit

De etiketteermachine is dus niet een enkele machine die u voor al deze verpakkingen kunt gebruiken. Het is daarom van belang om goed uit te zoeken welke u nodig hebt. Maakt u diverse producten in allerlei vormen en maten? Dan is het wellicht nodig om er twee of zelfs drie te kopen. We hebben op de site de diverse producten op een rijtje gezet. U kunt daarbij denken aan:

  • Het etiketteren van tubes zoals tandpasta’s,
  • Het etiketteren van vaten,
  • Speciale farmaceutische etiketteeroplossingen bieden we ook zeker aan.

U leest het, naast het feit dat u op type machine kunt zoeken kunt u tevens op zoek gaan naar een apparaat waarmee u het type eindproduct mee kunt bestempelen. Wilt u graag eens bij ons langs komen om ten eerste de etiketteermachine te bekijken waar uw oog op is gevallen en ten tweede om te bespreken wat we zoal verder voor u kunnen betekenen? Maak dan even een afspraak met onze klantenservice waarna u van harte welkom bent in onze hal in Raalte, dat is in Twente om preciezer te zijn. De koffie en de thee staan vanzelfsprekend voor u klaar en na de bezichtiging stellen we graag even een offerte met u op. Die offerte kunt u trouwens ook online aanvragen. Handig als Raalte niet bepaald naast de deur ligt of omdat u hier simpelweg geen tijd voor hebt. Die offerte is geheel vrijblijvend dus denk er rustig over na. Wij begrijpen dat het kan gaan om een grote investering.

Voor elk verpakkingsprobleem bieden we een handige oplossing aan

Naast het etiketteren bieden we tevens oplossingen aan als u wilt felsen, afvullen, afsluiten of omdat u een totaal andere onderdeel voor uw fabriek wilt vervangen. Zo kunt u ook bij ons aankloppen als u om transportbanen en –systemen verlegen zit. Wist u dat wij al meer dan 100 jaar in het vak zitten? Die ervaring nemen wij natuurlijk mee zodat u er wel vanuit mag gaan dat we iedere klant naar volledige tevredenheid kunnen helpen. Bel of stuur daarom vandaag nog een e-mail met al uw vragen op!