Wat is een e-sigaret? 

Er zijn in Nederland nog steeds heel veel mensen die roken. Het is iets dat inmiddels heel normaal is geworden. Ondanks de rookverboden in de horeca, wordt er nog steeds veel gerookt. Er zijn nu echter steeds meer mensen die kiezen voor de e-sigaret. De e-sigaret, of e-smoker is een alternatief voor normale sigaretten die steeds populairder wordt. Een elektronische sigaret maakt namelijk gebruik van speciale e-liquids. Deze vloeistoffen zijn er in allerlei verschillende varianten. Sommige hebben een smaakje, zoals fruit of frisdrank. Ook zijn er e-liquids met verschillende percentages nicotine erin. Deze e-liquids doe je in het reservoir van je e-smoker. Een verwarmingselement in de elektronische sigaret zorgt er dan voor dat de e-liquid verdampt en deze waterdamp kun je via het mondstuk van je e-smoker inhaleren. Zo voer je dus wel dezelfde handeling uit als bij het roken van een echte sigaret, maar het is minder schadelijk voor de gezondheid. In normale tabaksrook zitten namelijk allerlei schadelijke stoffen, die je in de damp van een e-smoker niet hebt. Daarnaast kun je, in veel gevallen, een e-sigaret ook binnen roken. De dampen die vrijkomen bij het verdampen van e-liquid heeft namelijk niet zo’n sterke geur als tabaksrook. 

Waar kan ik een e-sigaret kopen? 

Als jij ook een roker bent, maar wilt overstappen op een alternatief dat minder schadelijk is voor de gezondheid, dan kun je dus kiezen voor de elektrische sigaret. Deze kun je kopen in speciale vapewinkels, maar je kunt ze ook online aanschaffen. https://www.e-smokershop.nl/ is zo’n webwinkel waar je een e-sigaret kunt kopen. Het grote voordeel van online winkelen is dat het assortiment vaak groter is dan in een fysieke winkel en je hoeft er de deur niet voor uit. Bij e-smokerhsop kun je dus een e-sigaret bestellen. Naast elektronische sigaretten verkoopt de webwinkel ook nog tal van andere accessoires. Zo kun je er onder andere terecht voor: 

  • E-liquids 
  • Accessoires 
  • Starterskits 

Wanneer je voor het eerst wilt beginnen aan het roken van elektronische sigaretten, dan is het handig om te beginnen met een starterskit. Dit is een kant-en-klare e-smoker, die je dus niet meer zelf in elkaar hoeft te zetten. Het grote voordeel hieraan is dat je enkel nog de e-liquid in het reservoir hoeft te doen en je daarna meteen kunt beginnen met dampen. Het nadeel is wel dat deze e-smoker dus al kant-en-klaar is en je deze dus niet meer zelf kunt aanpassen. Wil je je e-sigaret wel aanpassen, dan dien je de onderdelen los te kopen en deze zelf in elkaar te zetten. Hiermee kun je dus ee e-smoker maken die precies aansluit op jouw wensen. Wil je bijvoorbeeld een grotere batterij, zodat je deze minder vaak hoeft op te laden? Wil je een speciale clearomizer in je e-smoker plaatsen? Kies dan voor de losse onderdelen en bouw zo de elektronische sigaret die het beste bij jou past. Naast een grote variatie aan e-smokers en onderdelen, heeft e-smokershop.nl ook een ruim assortiment aan e-liquids. Zo kun je er verschillende e-liquids kopen met fruitsmaakjes en andere zoete smaken, maar ook e-liquids met nicotine of CBD erin. De e-liquids met nicotine zijn bijvoorbeeld ideaal als je geleidelijk aan wilt stoppen met roken en je nicotine-inname wilt afbouwen. 

Bestel gemakkelijk online 

Wil jij ook een e-sigaret kopen? Doe dit dan online via https://www.e-smokershop.nl/. E-smokershop.nl verkoopt verschillende soorten en merken elektronische sigaretten. Je kunt er ook terecht voor accessoires en onderdelen en tal van verschillende e-liquids. Bestellen gaat gemakkelijk en snel online en na het betalen, krijg je je bestelde producten meestal de volgende werkdag meteen thuisbezorgd.