Wees op tijd gewaarschuwd dankzij een koolmonoxidemelder

Op het moment dat je in je woning een gaskachel, geiser en/of cv-ketel hebt, dan is er altijd een risico dat je woning zich vult met koolmonoxide. Er kan immers een lek ontstaan en vervolgens is het mogelijk dat je woning opgevuld raakt met de reukloze koolmonoxide. Als je dan niet gewaarschuwd wordt, dan kan het wel eens heel vervelend aflopen. Omdat het reukloos is, heb e er geen erg in. Daar komt bij dat het ook midden in de nacht kan gebeuren. Dus zelfs als je het zou ruiken, dan zou je er nog altijd doorheen kunnen slapen. Zulke dingen wil je dan ook liever niet aan het toeval overlaten. Het is dan ook verstandig om een koolmonoxidemelder te kopen. Deze kun je online bestellen bij allesveilig.nl. Het is immers beter om het zekere voor het onzekere te nemen. Je cv-ketel mag dan wel net nieuw zijn of zeer geavanceerd, toch kan er altijd wat mee gebeuren. Daarom is het bijvoorbeeld ook zo belangrijk om de ketel goed te onderhouden. Maar zelfs met alle voorzorgsmaatregelen en het juiste onderhoud, kan er een lek ontstaan. Maar als je een koolmonoxidemelder in huis hebt, dan word je meteen op de hoogte gesteld van dat lek. Er zal dan namelijk een alarm afgaan, zodat je weet dat er iets mis is. Je weet dan misschien niet direct wat het probleem is, maar je kunt dan wel alvast alle ramen en deuren open zetten, zodat de koolmonoxide naar buiten kan waaien. Daardoor loop je geen direct gevaar meer en kun je op zoek gaan naar het lek. Als je het lek niet kunt vinden of überhaupt geen idee hebt waar je moet zoeken, dan kun je ook een professional inschakelen. Deze kan het lek immers snel vinden en ook meteen dichten. Het kan ook zijn dat de professional ontdekt dat er nog veel meer aan de hand is. Als je zelf op zoek gaat, dan kom je daar misschien niet achter en dan zit je binnen de kortste keren weer met de gebakkern peren. Het is uiteindelijk ook maar net wat de aard van het probleem is. Maar feit is wel, dat je zonder een koolmonoxidemelder niet eens weet dat er iets mis is. Daarom is een koolmonoxidemelder zo belangrijk. Net als een rookmelder, kun je eigenlijk niet zonder een koolmonoxidemelder. Beide kun je kopen via de webwinkel van allesveilig.nl. 

Bestel de koolmonoxidemelder online via allesveilig.nl

Je hoeft je woning niet te verlaten als je een koolmonoxidemelder wilt kopen. Je kunt deze namelijk gemakkelijk vinden en bestellen via de website van allesveilig.nl. Via deze site vind je alles wat je nodig hebt om je woning zo veilig mogelijk te maken. Of het nu gaat om brandpreventie of inbraakpreventie, je vindt de juiste artikelen op allesveilig.nl. Naast de koolmonoxidemelder, vind je op de site ook: 

  • Rookmelders
  • Brandblussers
  • Vluchtladders
  • Hittemelders

Al deze artikelen kun je online bestellen door ze toe te voegen aan de winkelwagen. 

Neem contact op met de klantenservice

Als je meer wil weten over de artikelen of als je advies nodig hebt over de beveiliging van jouw woning, dan kun je altijd even contact opnemen met de klantenservice. 

Lees meer…