Wilt u een goedkope 3d printer kopen?

Wilt u graag een goedkope 3d printer kopen? Dit is een erg goed plan wanneer u nog maar weinig ervaring heeft met 3d printing. U kunt namelijk gerust experimenteren met deze techniek, zonder dat u veel geld investeert voordat u weet of de techniek u überhaupt bevalt. De 3D printer kopen gids heeft alle 3d printers voor u op een rij gezet, zodat u gemakkelijk een goedkope 3d printer kan kopen welke aan uw eisen voldoet. De goedkoopste 3d printer die u kan kopen en die wordt genoemd in de 3D printer kopen gids voorkomt, is slechts 250 euro en de duurste is maar liefst 1000 euro. Echter, houdt in uw achterhoofd dat 3d printers over het algemeen stukken duurder zijn dus dat deze printers een koopje zijn! Naast het kopen van een goedkope 3d printer, kunt u ook overwegen om zelf een goedkope 3d printer te bouwen. Informatie over een zelfbouw kit voor een 3d printer wordt ook nog besproken in de 3D printer kopen gids. 

Goedkope 3d printers kopen uit de 3D printer kopen gids

In de 3D printer kopen gids staan een aantal goedkope 3d printers vermeld welke u kunt kopen. Er worden in totaal 4 printers besproken welke u kunt kopen. Verder staat er ook nog een stukje gepubliceerd over het zelf bouwen van een 3D printer. De goedkope 3d printers die u kunt kopen zijn:

  • Da Vinci Jr. Dit is een 3D printer van XYZprinting die acceptabele prints kan maken voor een prijs van slechts 250 euro. Deze machine is vrij eenvoudig waardoor hij gemakkelijk te gebruiken is. Een nadeel van deze printer is dat hij zeer groot is, waardoor hij niet goed past in kleine ruimtes. Dit is zeker één van de beste goedkope 3D printers die u op dit moment kunt krijgen.
  • M3D Micro. Dit is een 3D printer die gebruik maakt van de Fused Deposition Modeling (FDM) technologie. Met compacte afmetingen is deze goedkope 3d printer die u kunt kopen zeer geschikt voor kleinere ruimten. Het detailniveau van deze printer is minder dan bij de duurdere printers die genoemd worden in de 3D printer kopen gids. Deze printer kost onder de 500 euro.
  • Qidi Tech I. Deze 3d printer heeft veel gelijkenis met de Flashforge Creator Pro. Verder is deze printer kwalitatief gezien ook zeker niet minderwaardig. De machine heeft een speciale hoge resolutie instelling die het afregelen van prints eenvoudig maakt. De prijs van deze printer ligt onder de 750 euro.
  • De laatste goedkope 3d printer die u kunt kopen is de Flashforge Creator Pro. Deze heeft een prijs net beneden de 1000 euro is van zeer goede kwaliteit, net als de prints die deze machine maakt. Wanneer u deze goedkope 3d printer koopt kunt u printen in PLA, ABS en PVA.

Nieuws

De 3D printer kopen gids bevat ook informatie over de laatste nieuwtjes op het gebied van 3d printen en goedkope 3d printers kopen. Zo kunt u lezen over het veelbelovende 3D beton-printen voor de bouwsector, het maken van juwelen met een 3D printer en de Lake3D in relatie tot tandheelkunde. Voor meer informatie en nieuws moet u zelf maar eens een kijkje nemen op de website van de 3d printer kopen gids.