Wilt u keukens spuiten?

Wellicht heeft u een nieuw huis gekocht. Het hele huis is perfect behalve de kleur van de keuken. Uiteraard kunnen de medewerkers van eurobord keukens spuiten. Zij doen dit met alle plezier zodat uw huis er weer fantastisch en na uw eigen wens uitziet. De keuken is namelijk een plek in het huis waar veel tijd wordt doorgebracht door u en uw familie. Daarom is het belangrijk dat de keuken eruit ziet zoals uw droomkeuken. Met al 25 jaar ervaring in keukens spuiten kan eurobord uw keuken de juiste kleur geven. Wilt u een mooie strakke witte keuken? Of juist een luxe uitstraling met behulp van de kleur zwart? Bij eurobord is alles mogelijk! Naast keukens spuiten verrichten de medewerkers van eurobord ook andere taken zoals meubels spuiten en overig spuitwerk. Voor meer informatie kunt u terecht op de website van eurobord.

Keukens spuiten met hulp van eurobord

eurobord is een veelzijdig bedrijf dat onder andere een keukenspuiterij bezit. Aan het keukens spuiten door eurobord is natuurlijk ook een prijs verbonden. Bent u benieuwd naar de kosten voor het laten spuiten van uw keuken? Vraag dan vrijblijvend een prijsopgave aan! Keukens spuiten kan op diverse locaties plaatsvinden. De vaste delen worden uiteraard bij u thuis/op uw locatie gespoten. De losse delen kunnen eventueel, indien nodig, meegenomen worden naar de keukenspuiterij van eurobord. Uiteraard zitten de transport- en montage bij de service van eurobord in. De prijsopgave gaat dus niet alleen over het keukens spuiten door eurobord, maar ook over alles wat daarbij komt kijken. Keukens spuiten gebeurt vaak op locaties waar de keukens nog in een te goede staat zijn om ze te slopen of te vervangen, maar waar de keukens qua uiterlijk niet meer voldoen aan de wensen of niet meer passen in het interieur. In dit soort situaties kan een samenwerking met eurobord een zeer goede oplossing zijn!

De mogelijkheden met betrekking tot het spuiten van keukens

Nu kan u zich natuurlijk afvragen: kan mijn keuken wel gespoten worden? Natuurlijk! De experts van eurobord kunnen keukens spuiten die van allerlei verschillende materialen zijn gemaakt. Zo hebben zij al ervaring in onder andere het spuiten van:

  • mdf keukens
  • folie keukens
  • gefineerde keukens
  • zijdeglans gespoten keukens
  • gelakte hoogglans keukens
  • geschilderde keukens
  • kunststof keukens
  • eiken keukens
  • kersen keukens
  • overige soorten houten keukens

Staat het materiaal waarvan uw keuken is gemaakt hier niet tussen, maar wilt u toch keukens spuiten? Neem dan voor de mogelijkheden contact op met de medewerkers van eurobord. Zij helpen u graag bij het beantwoorden van vragen over het keukens spuiten of overig spuitwerk.  Bent u benieuwd naar de kleuren waarin u uw keuken kunt laten spuiten? Bij eurobord heeft u een ruime keuze uit diverse kleuren en soorten lakafwerkingen. Denk bijvoorbeeld aan kleurlakken in matte-, zijdeglans- en hoogglanskleuren. Het is ook mogelijk om te kiezen voor metaalachtige kleuren of blanke lakken. Wilt u een lak met iets meer effect? Kies dan voor bijvoorbeeld parelmoerlak, houteffect, hamerslaglak, patina lak, roestvast staal lak, etc. eurobord heeft voor iedere keuken een gepaste lak! Op de website van eurobord vindt u diverse afbeeldingen van keuken die zij hebben gespoten.