Winkel vol kledingzakken

uniekverpakkingen - kledingzakkenLoop je wel eens door een kledingwinkel maar kun je helemaal niets vinden, dan weet je hoe frustrerend dat kan zijn! Soms is het assortiment niet leuk, maar veel vaker krijg je gewoon helemaal geen goed overzicht van wat de zaak nou precies verkoopt. Kleren worden verspreid over meerdere verdiepingen en  shirtjes en broeken hangen allemaal door elkaar. Je moet deze eerst uitvouwen voordat je überhaupt ziet wat voor kleur het is! Patronen en plaatjes zijn niet zichtbaar, om over de tekst nog niet te spreken! Gelukkig is er een manier voor winkeliers om ervoor te zorgen dat klanten wel een duidelijk beeld krijgen van het volledige assortiment: kledingzakken! Ben je een winkelier en wil je dat alle klanten direct een helder beeld krijgen van wat jij allemaal verkoopt, dan zijn kledingzakken ideaal. In kledingzakken steek je eenvoudig allerlei verschillende kledingstukken. De zakken zijn met name ideaal voor overhemden, maar kledingzakken kunnen ook voor broeken, shirtjes, truien en topjes worden gebruikt. Kledingzakken hebben een aantal grote voordelen:

  • Overzicht
  • Ruimtebesparing
  • Bescherming
  • Hygiëne

Zoals net al besproken zorgt een kledingzak ervoor dat een klant een veel beter beeld krijgt van de collectie. In plaats van allerlei kledingstukken door elkaar te hangen is het nu mogelijk om de winkel veel gerichter in te delen. Zoals je misschien weet zijn er allerlei onderzoeken gedaan naar de situaties waarin mensen het meeste kopen. Een van de uitslagen is dat een consument sneller iets koopt wanneer hij of zij alles denkt te hebben bekeken. Wanneer een koper het gevoel heeft alles te hebben gezien dan gaat deze sneller tot een aanschaf over; het kledingstuk dat men heeft uitgekozen is immers het beste wat in de winkel ligt. Wanneer de winkel een chaos is dan is het lastiger om dit overzicht te krijgen. De consument denkt dan al snel: “misschien ligt onder die stapel broeken wel de perfecte broek, misschien is het slimmer deze niet te nemen.” Om meer te verkopen is het daarom belangrijk dat de klant de volledige collectie kan overzien. Kledingzakken kunnen hierin uitkomst bieden. Een tweede voordeel van kledingzakken is ruimtebesparing. Wanneer de kleding strak wordt verpakt neemt deze veel minder ruimte in dan wanneer deze uitgevouwen op een stapel ligt. Je kunt dus meer kledingstukken uitstallen, wat leidt tot meer inkomsten. Wanneer je een grotere collectie hebt wordt je doelgroep groter, waardoor je meer kunt verkopen!

Kledingzakken; schoon en fris

Wanneer een shirt maanden in de winkel hangt dan is dit shirt vaak door veel mensen aangeraakt. We weten allemaal dat onze handen niet erg schoon zijn; moet je nagaan wat er in een shirt leeft dat maanden lang door allerlei mensen is aangeraakt! Met kledingzakken is dit gelukkig verleden tijd. Mensen raken niet de stof aan, maar het plastic rondom de stof. Dit plastic wordt misschien wel vies, maar de kleding blijft schoon en fris. Wanneer je thuis aankomt en het plastic van het shirt afhaalt kun je het shirt gelijk aan. Dit bespaart tijd en geld: je hoeft niet eerst een wasje te draaien. Ook voor winkeliers is hygiëne prettig. Elke winkelier wil dat de producten in de winkel schoon en fris zijn. Met kledingzakken is dit makkelijk te garanderen. Met name in duurdere winkels staat hygiëne hoog in het vaandel. Kledingzakken zijn verder belangrijk bij het beschermen van de voorraad. Hoe vaak komt het niet voor dat een klein meisje per ongeluk haar pakje drinken op een broek laat vallen of een jongetje met zijn ijsje door je winkel rent. Vervelender is het wanneer iemand per ongeluk de kleding echt beschadigt. Vaak gaat dit onbedoeld tijdens het passen, maar dit maakt het natuurlijk niet minder vervelend. Wanneer een artikel beschadigd is moet je dit laten vervangen zonder dat je dit kunt verkopen. Je maakt op dit soort producten alleen maar verlies. Dit is natuurlijk niet wat je wilt. In principe is het de bedoeling om alle producten af te zetten, waarmee je maximale winst behaalt. Natuurlijk lukt dit nooit altijd, sommige kledingstukken komen bijvoorbeeld kapot uit de fabriek, maar je kunt altijd proberen dit percentage zo hoog mogelijk te houden. Met kledingzakken bescherm je de hele voorraad tegen beschadiging en viezigheid zodat vrijwel alle producten zonder problemen de deur uitgaan. Minder kleding gaat onverkocht de prullenbak in waardoor je meer winst maakt en het jaar daarop de collectie kunt uitbreiden!

Met handige haak!

Kledingzakken kunnen ook met een haak worden geleverd. Het is dan mogelijk om de kleding gewoon op te hangen zodat mensen hier naar kunnen kijken. Ook is het mogelijk om badtextiel in een zak te bewaren zodat dit langer goed blijft. Op http://www.uniekverpakkingen.nl/kledingzakken/ vind je allerlei soorten kledingzakken tegen bodemprijzen. Wanneer je een bestelling plaatst van meer dan 200 euro dan worden de zakken gratis verzonden. Ben je dus eigenaar van een kledingzaak, dan is dit zeker de moeite waard! De zakken zijn sterk en scheuren niet. Je hoeft dus niet bang te zijn dat de artikelen alsnog beschadigen terwijl je deze probeert te beschermen. Wil je meer weten? Surf dan snel naar bovenstaande site en bekijk alle mogelijkheden. Wanneer je met iDEAL bestelt krijg je 3% korting op je hele bestelling. Het loont dus zeker de moeite om digitaal te betalen! Er zijn diverse standaardmaten beschikbaar, maar ook kun je een eigen zak laten ontwerpen. Heb je dus een bijzondere collectie met afwijkende maten, dan kun je ook op deze site terecht!