Wonen zonder zorgen begint bij EPDM dakbedekking

Als je wilt wonen zonder zorgen, dan moet je er voor zorgen dat alles in en rondom het huis goed geregeld is. Het fundament moet stevig zijn, de ramen moeten zijn voorzien van dubbele beglazing, er moet op z’n minst een CV-ketel aanwezig zijn en het dak op je woning moet water- en winddicht zijn. Tevens wil je uiteraard het liefste dat dit alles ook gewoon voor de eerste 15 tot 20 jaar geen onderhoud vergt. Het moet dus niet zo zijn dat je om de 5 jaar een nieuwe verwarmingsinstallatie moet plaatsen of dat je om de zoveel tijd weer met het dak aan de slag moet. Om ervoor te zorgen dat je de eerste komende 15 jaar in ieder geval geen omkijken hebt naar het dak, kun je het beste kiezen voor EPDM dakbedekking. Deze vorm van dakbedekking is duurzaam, voordelig, makkelijk aan te brengen en je bespaart jezelf een hoop kopzorgen. Het is in ieder geval een dakbedekking waar je vele jaren mee vooruit kan. Het mooie van EPDM dakbedekking van interexpress is dat je niet in de weer hoeft met teer of gevaarlijke stoffen. Er komt ook geen verbranding bij te pas of ander gevaarlijk materiaal. Dat betekent dat je het ook gemakkelijk zelf kunt aanbrengen. Je kunt EPDM dakbedekking namelijk gemakkelijk met lijm op het dak aanbrengen. Ook als je het besluit uit te besteden, dan zullen de experts snel klaar zijn. Tevens is het natuurlijk een fijn idee dat er geen gevaarlijke stoffen gebruikt hoeven te worden. Wat dat betreft is het een mooi materiaal voor je dak. Het feit dat de EPDM dakbedekking minimaal 15 jaar mee gaat en waarschijnlijk dus nog veel langer, maakt het ook een heel duurzaam materiaal. Als je op je 40ste deze EPDM dakbedekking op een nieuwe woning aanbrengt, dan is de kans groot dat je voor je 60ste niks meer aan het dak hoeft te doen. Als je na pensioen ergens anders gaat wonen, dan is de kans ook groot dat je na het aanbrengen van de EPDM dakbedekking nooit meer iets aan een dak hoef te doen. Het is allemaal speculatief en het hangt er ook vanaf wanneer je het aanbrengt, hoe lang je ergens blijft wonen en hoe zwaar het dak het te verduren heeft. Maar al met al is EPDM dakbedekking uitermate duurzaam en dus een uitstekende keuze voor ieder dak. 

Bestel de EPDM dakbedekking online via interexpress.nl

Mocht je graag EPDM dakbedekking willen kopen, dan kun je terecht op de website van interexpress.nl. Hier vind je alle EPDM artikelen die je nodig hebt om de dakbedekking van jouw woning compleet te maken. Zo kun je via de website onder andere de volgende artikelen bestellen: 

  • EPDM stroken
  • EPDM lijm & Kit
  • Prefab hoeken

Al deze artikelen kun je gemakkelijk online bestellen en vervolgens kun je eenvoudig zelf aan de slag gaan met het bedekken van het dak. Maar je kunt zoals gezegd ook hulp inschakelen. 

Doe het zelf met de handleiding van interexpress

Als je het zelf gaat doen, dan kun je via de site van interexpress.nl een handleiding downloaden en direct zelf aan de slag gaan.