Word stralend wakker dankzij een satijnen kussensloop van Satin Sleepers

Als we wakker worden, dan zien we er vaak uit alsof we net een hele nacht hebben geslapen. Ons haar is in de war, de huid ziet er niet en de ogen zijn nog half dicht. Nu is het deels terecht dat we deze verschijnselen te ‘danken’ hebben aan onze slaap. Maar de ernst van de symptomen kun je niet zonder meer toeschrijven aan de slaap zelf. Als je namelijk op een katoenen kussensloop slaapt, dan zullen de symptomen vele malen erger zijn dan wanneer je op een satijnen kussensloop slaapt. Als je namelijk op een satijnen kussensloop slaapt, dan slaap je op een veel zachter oppervlak. Satijn of zijde is dan ook veel vriendelijker voor je haar en je huid. Je kunt nooit 100% fris en fruitig wakker worden, want je moet altijd even een transitie maken van slaap naar wakker. Je wordt immers niet wakker met gestyled haar en make-up op je gezicht. Ook de slaap in je ogen dien je er uit te wassen. Maar toch hoeft je huid er niet zo onder te lijden. De striemen, lijnen en rimpels die je soms in je gezicht tegenkomt als je in de ochtend in de spiegel kijkt hoef je zeker niet voor lief te nemen. Deze zijn niet zonder meer het resultaat van een 8 uur durende slaapsessie. Dit soort lijnen ontstaan doordat je op een te ruw kussensloop slaapt. Daarom word je na een slaapsessie op een satijnen kussensloop een stuk frisser wakker. De huid is in principe nog net zo stralend als de avond daarvoor. Over klitten in je haar hoef je je dankzij een satijnen kussensloop ook geen zorgen meer te maken. Door het zachte materiaal ontstaan er niet allerlei knopen. Het haar blijft los en ‘dansend’ alsof je je haar net met de bekende dansende shampoo hebt gewassen. Door een satijnen kussensloop slaap je dus ook gewoon beter. Het voelt fijner, het ligt lekkerder en je hebt daardoor ook veel minder snel de behoefte om de hele nacht om te draaien. Katoen wordt bijvoorbeeld ook veel sneller warm. Daardoor wil je constant van het warme deel op je kussen omdraaien naar het koelere deel. Met een satijnen kussensloop heb je constant het gevoel alsof je op de koele zijde licht. Dus los van de esthetische voordelen, is een satijnen kussensloop ook nog eens veel comfortabeler. Mocht je nieuwsgierig zijn naar een satijnen kussensloop, dan kun je voor meer informatie terecht op de site van satinsleepers.nl. 

Bestel jouw satijnen kussensloop via de webshop van Satin Sleepers

Op de site van satinsleepers.nl vind je een link naar de shop. Daar kun je dan meteen satijnen kussenslopen bestellen. Je hebt de keuze uit verschillende formaten en uiteenlopende kleuren zoals: 

  • Wit 
  • Zilver
  • Roze
  • Paars
  • Rood

Zodra je weet welke kussensloop je wilt kopen, dan kun je deze meteen toevoegen aan de winkelwagen. Vervolgens kun je eventueel nog meer toevoegen en anders kun je de bestelling meteen afronden door online af te rekenen. 

De voordelen van Satin Sleepers 

We hebben hierboven al enkele voordelen genoemd, maar dat zijn lang niet alle voordelen. Als je de nacht doorbrengt op een zijden kussensloop, dan bevorder je bijvoorbeeld ook de cel vernieuwing in de huid en zorg je voor een betere hydratatie. 

Lees meer…