Zoekt u een goede schaftwagen?

Ons bedrijf heeft onlangs een grote klus aangenomen in de polder. Wij moeten hier een grote nieuwe weg aanleggen en dat betekent dat wij hier de komende jaren aan het werk zullen zijn. Wij hebben daarom gekeken hoe wij het voor onze mensen zo comfortabel mogelijk zouden kunnen maken. Wij hebben namelijk doorgaans meestal klussen die niet zo groot zijn en meestal werken wij ook in binnensteden. Deze klus was dus wat anders en daarom wilden wij graag een goede schaftwagen voor onze mensen kopen. Wij hadden namelijk nog geen schaftwagen en dat zou betekenen dat onze mensen in de regen moesten werken wanneer het weer niet zo mooi zou zijn. Wij hebben daarom gekeken waar wij moesten zijn om een mooie schaftwagen te kunnen kopen. Wij wilden er graag een kopen die van alle gemakken was voorzien. Daarmee bedoelen wij dat wij een schaftwagen wilden kopen die bijvoorbeeld voorzien was van een toilet en ook zou het mooi zijn als er een klein keukentje in de schaftwagen gebouwd zou zijn. Als onze mensen dan even iets wilden opwarmen, zou daar in de schaftwagen voldoende gelegenheid voor zijn. Vandaar dat wij zijn gaan zoeken naar een bedrijf dat ons aan een goede schaftwagen zou kunnen helpen. Wij hebben toen lang moeten zoeken omdat wij nergens echt een goede schaftwagen konden vinden. Gelukkig hebben wij uiteindelijk de site van harmsenmaterieel.nl gevonden. Deze firma kon ons aan een heel goede schaftwagen helpen en deze konden wij ook nog eens kopen voor een heel lage prijs. Je kunt hier namelijk kiezen voor een nieuwe schaftwagen, maar je kunt ook gaan voor een tweedehands exemplaar. Wij hebben beide opties bekeken en wij waren diep onder de indruk van de kwaliteit van de tweedehands wagens die wij hier aangeboden kregen. Wij hebben daarom ook besloten om een tweedehands schaftwagen te kopen omdat deze namelijk zo goed en mooi was, dat het voor ons heel geschikt was om deze te kopen. Wij konden de deal heel snel sluiten want bij Harmsen Materieel houden ze de lijntjes graag kort. 

Deze schaftwagen bevalt ons heel erg goed

Wij hebben onze schaftwagen inmiddels een tijd in gebruik en wij zijn zeer tevreden over deze schaftwagen. Als het weer namelijk niet zo goed is, kunnen onze mensen even rusten in deze schaftwagen en zij kunnen in het keukentje zelf koffie zetten. Dat maakt dat onze mensen ook heel blij zijn met de schaftwagen. Wij kunnen dan ook niet anders dan zeggen dat wij hier een heel goede deal hebben weten te sluiten. 

Kijk ook een keer op de site 

Mocht u ook iets zoeken om uw mensen in te laten schuilen voor de regen, of om hen in te laten pauzeren, kijk dan een keer op de site van harmsenmaterieel.nl voor:

  • Een blik op het totale aanbod van dit bedrijf 
  • Foto’s van alle aangeboden wagens 
  • Hun contactgegevens 

Wij kunnen dit bedrijf sterk aanraden omdat wij hier voor een heel goede prijs geholpen zijn en wij heel tevreden zijn over onze wagen. Wij zouden hier dan ook graag vaker inkopen willen doen.