Zoekt u een rijschool in Nijmegen?

Zoekt u een rijschool in Nijmegen of Arnhem om te beginnen met rijlessen of wil je je theorie in één dag halen? Kies dan voor snelgeslaagd. De naam zegt het al, ze zorgen ervoor dat je snel slaagt zowel bij je theorie als bij jouw praktijk. Ze helpen jou het autorijden snel onder de knie te krijgen met de deskundige instructeurs. Daarnaast leveren ze maatwerk en passen de lessen aan op de snelheid waarop jij leert. Ze houden dus rekening met jou en bieden daardoor rijlessen op maat aan. Door deze aanpak zal jij je altijd comfortabel en veilig voelen tijdens de lessen. Ook tijdens de theoriecursussen zorgen ze met een persoonlijke aanpak dat jij snel en goed de theorie beheerst, waarmee jij volledig voorbereid je theorie kunt halen.

De beste rijschool in Nijmegen

Rijles is maatwerk, iedereen leert namelijk op een andere manier. Waar de een na vijf lessen al zonder moeite kan inparkeren, heeft de andere wat meer tijd nodig. Dat is natuurlijk helemaal niet erg, het doel is dat jij je rijbewijs haalt. Daarom bieden ze de volgende pakketten aan voor rijlessen in Nijmegen of Arnhem:

  • Pakket smart
  • Pakket vlot
  • Pakket basis
  • Pakket relax

snelgeslaagd geeft je een slaagkans van 100% bij je theorie-examen. Hoe ze dat doen? Ze zorgen ervoor dat jij altijd je theorie-examen haalt als je een cursus bij hen volgt. In één dag stomen ze je op een leuke en gezellige manier klaar voor het examen. De cursussen zijn volledig gericht op het CBR-examen én volledig gericht op jou. De persoonlijke lessen helpen je jouw theorie te behalen. Neem contact met ze op voor persoonlijk advies op maat!

snelgeslaagd biedt als rijschool proefrijlessen in omgeving Nijmegen en Arnhem aan. Omdat een autorijles maatwerk is die bij je moet passen. Terwijl de één het rijden al snel onder de knie heeft, kan de ander nog moeite hebben met zelfstandig schakelen. De één is voorzichtiger achter het stuur terwijl de ander juist flink doorrijdt. De ervaren en flexibele rijinstructeurs van deze rijschool in Nijmegen leren jou veilig autorijden op jouw tempo. Wil jij snel je rijbewijs halen in Nijmegen bij een betrouwbare rijschool maar eerst een proefles nemen? Bij snelgeslaagd kost een proefrijles/intakeles €40,-. Een proefrijles bij snelgeslaagd duurt 60 minuten. Na afname van een pakket krijg je bovenop het pakket een gratis rijles!

Autorijles examen

Nadat je rijlessen hebt gevolg bij deze rijschool in Nijmegen zal het CBR het praktijkexamen afnemen. Je mag pas afrijden als je je theorie-examen gehaald hebt en een geldig theorie-certificaat hebt. Deze moet je, samen met een geldige legitimatie, een zelfreflectie formulier en de officiële uitnodiging voor je praktijkexamen meenemen.

Het praktijkexamen duurt in totaal ongeveer 55 minuten. De examinator van het CBR stelt je enkele vragen waarna de rit begint. Je rijdt zelfstandig naar een bepaalde bestemming waarbij de examinator let op onder andere je beheersing van de auto, je kijkgedrag, inhaalgedrag, in- en uitvoegen en je moet een aantal bijzondere verrichtingen uitvoeren. Direct na afloop krijg je te horen of je geslaagd bent. Bij de rijschool snelgeslaagd uit Nijmegen zorgen ze dat jij volledig voorbereid aan je rijexamen kan beginnen.