Zuurbestendig asfalt is binnen de agrarische sector een noodzaak

Het leggen van asfalt is een vak apart. Dat weten wij van avema.nl maar al te goed want we hebben ons hierop toegelegd. De structuur verschilt bijvoorbeeld tussen asfalt voor snelwegen, industrieterreinen of asfalt voor de agrarische sector. Bent u landbouwer en zoekt u zuurbestendig asfalt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. In deze tekst willen we het dan ook graag even over zuurbestendig asfalt hebben. Al sinds 1994 verzorgen we voor de meest uiteenlopende sectoren asfaltwerken en asfaltverhardingen. Op uw erf rijden landbouwwerktuigen af en aan. Deze zware combines en tractoren hebben een stevige ondergrond nodig. U begrijpt dat onverhard asfalt in no time verkruimelt tot een lelijke weg vol met gaten. Als u met ons in zee gaat dan krijgt u zuurbestendig asfalt. het feit dat het om zuurbestendig asfalt gaat heeft niet zo zeer te maken met de voertuigen die hierover rijden maar met eventuele aanwezige zuren die op het asfalt kunnen komen. Bij normaal asfalt zal dit zuur worden afgevoerd, door het asfalt heen. Met als gevolg dat het de asfaltlaag aantast en de weg verkruimeld. Dat is esthetisch niet erg prettig en praktisch gezien levert het een gevaar op voor de zware voertuigen die af en aan rijden. Maar het belangrijkste probleem dat u creëert als u niet een zuurbestendig asfalt hebt laten aanleggen is het feit dat deze verkruimelde stenen in het voer kunnen belanden!

Geen stenen in uw eten: laat vuurbestendig asfalt op het erf aanleggen

Het moge duidelijk zijn dat u dankzij een zuurbestendig asfalt verzekert bent van steenvrije producten en dat is natuurlijk goed voor de verkoop. Ons zuurbestendig asfalt voldoet aan de strengste eisen die er zijn gesteld aan hoogkwalitatief asfalt.

  • Of u nu in de landbouw,
  • De veeteelt,
  • Of andere agrarische sector werkt, dankzij een zuurbestendig asfalt blijft uw oogst in topconditie.

U kunt niet altijd uw oogst in de schuur opslaan. Suikerbieten of hooibalen kunt u ook prima op het zuurbestendig asfalt leggen. Zet er keerwanden omheen en dek het af met een zeil totdat de vrachtwagens het op komen halen. Het vocht dat van deze producten afkomt, zal netjes worden afgevoerd dankzij het zuurbestendig asfalt. Er komen geen stenen tussen de suikerbieten te liggen en dat heeft uiteraard grote voordelen voor het verloop van de productieprocessen. Niet alleen kunt u de hulp van Avema inroepen als u een zuurbestendig asfalt wenst. Want we verzorgen tevens tussentijdse reparaties aan ouder asfalt. Van herstelwerkzaamheden tot gehele renovaties, bij ons bent u aan het juiste adres.

We kunnen ook voor andere sectoren asfalt aanleggen

Het is steeds gebruikelijker voor particulieren zoals landbouwers maar ook mensen met een erg lange oprit, om voor kwaliteit hoogstaand asfalt te kiezen. Dit materiaal gaat lang mee, slijt niet of nauwelijks en is relatief goedkoper dan het bestraten van uw weg. Maar niet alleen voor deze kleinere werkzaamheden kunt u contact met ons opnemen. Want we kunnen gehele snelwegen aanleggen en werken dan ook regelmatig voor de overheid, recreatieve organisaties en industriële bedrijven. Hebt u nog vragen over asfalt of over de kosten en werkwijze en vindt u ze niet beantwoord op onze website terug? Klim dan in de pen en schrijf ons een e-mail of bel met onze klantenservice. U kunt ons tevens bezoeken in Achterveld, een plaats in de provincie Utrecht. Op afspraak bent u van harte welkom en horen we uw ideeën graag aan. Op de website vindt u voorbeelden van reeds afgeronde projecten binnen diverse sectoren en als u op onze Facebookpagina kijkt dan ziet u vele afbeeldingen.