Afdekzeilen zijn er bij ons in diverse soorten en maten

Bij PPVC-Tarp weten wij altijd de juiste afdekzeilen voor uw projecten te vinden. En dat is wel zo prettig als u werkt met een online bedrijf dat hoofdzakelijk via het internet zijn producten aanbiedt. Want natuurlijk krijgt u bij pvc-tarp.com minstens 14 dagen retourrecht, u hebt geen zin om bestelde afdekzeilen terug te sturen. Gelijk hebt u, daarom is communicatie en een goede samenleving van levensbelang. Niet voor niets bieden we u de mogelijkheid aan om diverse afdekzeilen te kopen, u kunt ook nog eens de juiste maten aan ons doorgeven. Klinkt u dat als muziek in de oren? Bekijk dan snel ons overdonderende assortiment aan afdekzeilen, overige zeilen en andere producten, maak een bestelling en profiteer daarnaast ook nog eens van onze extreem lage prijzen. Dat gaat u elders niet zo snel vinden. We hebben zelfs een bijzondere zeilmakerij afdeling waar we aldus maatwerk verrichten. Het gaat hier vaak letterlijk om de reparatie of vervanging van een zeil van een schip maar een zeil kan natuurlijk ook op de grond gebruikt worden. Dat is in het geval van onze afdekzeilen zelfs letterlijk het geval. Zo gebruiken agrariërs het om hun oogst tijdelijk op te slaan. Zowel knollen, aardappels als fruit kunt u onder onze afdekzeilen bewaren zodat ze beschermd zijn tegen regen, kou maar ook de hitte zoals we die kennen van de afgelopen zomers. Uw oogst blijft optimaal beschermd tot het moment is aangebroken om het in te laden voor transport en uiteindelijk de consumptie. Dit is slechts één van de vele multifunctionele toepassingen van afdekzeilen.

Voor elk probleem zijn er diverse afdekzeilen te vinden

En er kunnen nogal wat problemen de kop op duiken. Kijken we naar de industrie dan zien we dat boeren zeker niet de enige doelgroep is voor onze stevige en opvallende afdekzeilen. Want u hebt misschien wel een boot die u in de herfst op de kade sleept. In de winter kunt u er immers niet mee varen. Bescherm uw boot dan goed tegen de diverse weersomstandigheden en dek het af met een zeil van PVC. Ditzelfde geldt voor uw motor of auto, zeker als u er geen carport dan wel garage voor hebt. Laat roest en andere vormen van corrosie geen vat krijgen op uw vaar- en voertuigen en kijk daarom eens tussen onze collectie met afdekzeilen. Ook aannemers en archeologen zweren bij onze afdekzeilen. Al was het enkel om de bouwplaats dan wel opgravingsplaats te beschermen tegen vele invloeden van buitenaf.

  • Hebt u een keuze kunnen maken? Vul dan uw adres- en contactgegevens in.
  • Vervolgens kunt u een betaling maken via bijvoorbeeld iDEAL of met uw credit card.
  • Wij sturen uw bestelde zeilen dezelfde werkdag nog op.

De zeilen zijn verkrijgbaar in het zwart maar ook in diverse kleuren. U kunt ze bevestigen met pinnen in de grond. Een zeil heeft doorgaans om de 100 centimeter een bevestigingsring. Ook de levensduur en treksterkte per 5 centimeter staat bij ieder product vermeldt zodat u snel een weloverwogen keuze kunt maken.

Wij leveren volgens afspraak en in de juiste afmetingen

Mocht u vragen hebben dan kunt u ons op allerlei manieren bereiken. Bellen en mailen en zelfs op afspraak langskomen in Oldenzaal behoren tot de mogelijkheden. Bestellingen zijn gratis boven 29 euro, we bezorgen daarnaast zelfs op zaterdag en als u voor 17.00 uur op werkdagen bestelt dan hebt u ieder product, mits we het natuurlijk op voorraad hebben, de volgende dag al in huis. Kijk ook eens bij onze overige artikelen en accessoires zoals opslagtenten en netten.