Bent u opzoek naar een groepenkast?

Bent u opzoek naar een groepenkast? Dan bent u bij Sander Vunderink aan het goede adres. Het bedrijf is een webshop op het gebied van elektromaterialen. Bij het bedrijf kunt u terecht voor de groepenkast, schakelmateriaal, draad, kabel, tussenmeter, installatiemateriaal, verlichting en gereedschap. Het bedrijf verkoopt materialen van een goede kwaliteit voor een lagere prijs. 

Groepenkast

Bij Sander Vunderink kunt u terecht voor het kopen van een groepenkast. Het bedrijf verkoopt een groepenkast van het merk Eaton. Eaton behoort tot de top van de markt, samen met ABB groepenkast en Hager groepenkast. Het bedrijf is gespecialiseerd op deze drie merken van de groepenkast. Deze merken kennen geen verschil als het gaat om kwaliteit. De merken verschillen wel op prijs, zo zit Hager in de hogere prijsklasse van de groepenkast. Het belangrijkste is het verschil in de maten van de merken. Zo kan het zijn dat bepaalde merken net niet passen.

Eaton is een Amerikaans bedrijf en heeft een Duits bedrijf overgenomen wat de aardlekschakelaar heeft bedacht. Dit bedrijf heeft een groot onderzoekslaboratoria en ontwikkelingsafdelingen in eigen huis. De groepenkast van Eaton is opgebouwd voor de woningbouw met groepenkast 1-3 din-rails. De hoofdschakelaar komt als eerste in de groepenkast, hiermee kan de elektra van het pand uitgeschakeld worden. Tegenwoordig is de hoofdschakelaar verplicht, dit was vroeger nog niet. 

Het is mogelijk om de Eaton meterkast aan te vullen met enkele opties. De meest verkochte opties zijn een beltrafo en een wandcontactdoos. Deze worden aangesloten op een van de groepen en geven een lage spanning af. De spanning wordt gebruikt voor de deurbel-drukker. Wanneer u een draadloze deurbel op batterijen heeft, is dit product natuurlijk niet nodig in de meterkast. 

Een andere optie is de wandcontactdoos, deze kan aangesloten worden op een vrije groep voor incidenteel gebruik. Denk hierbij aan een elektrische barbecue, hoogdrukspuit of een verlengkabel. Het bedrijf adviseert om de wandcontactdoos niet te gebruiken voor stekkers van modems of verdeeldozen. Het product zorgt ervoor om hiermee snoeren te ordenen in de groepenkast. 

De Eaton groepenkast is een van de meest verkochte groepenkasten van het bedrijf. Alle mogelijke uitvoeringen worden op de website verkocht tegen lage prijzen. Het bedrijf kan groot inkopen, marges laag houden en zo de producten goedkoop doorverkopen. Zo profiteert u van een lagere prijs. Daarnaast zit op de groepenkast twee jaar garantie standaard. 

Het bedrijf

Naast de groepenkast kunt u bij het bedrijf ook terecht voor meer producten, namelijk:

 • Schakelmateriaal
 • Draad & kabel
 • Tussenmeters
 • Verlichting
 • Installatiemateriaal
 • Las-, inbouwdozen & buis
 • Gereedschap
 • Melders
 • Verwarming en ventilatie
 • Assortimentsdozen
 • Klik aan klik uit
 • Batterijen

Het bedrijf heeft standaard verzendkosten die door PostNL worden opgesteld. Wanneer u per order boven de 1000 euro besteed krijgt u 4% korting op de levering. Bij elk product op de website wordt aangegeven hoeveel er in een brievenbus pakketje verzonden kunnen worden. Bij zware producten staat vermeld dat het gaat om een pallet tarief. 

Wanneer het gaat om briefpost geld dat voor 17:00 uur besteld is dezelfde dag nog voorspeld via PostNL. Bij een palletvervoer geldt een levertijd voor 1-2 werkdagen en bij langvervoer is allen levering mogelijk op werkdagen. 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem gerust contact op!