Is notitieboekjes bedrukken misschien iets voor u?

Als wij nieuwe  klanten proberen aan te trekken, willen wij hen altijd graag iets geven. Wij hebben namelijk gemekt dat het heel veel beter werkt om klanten even iets tastbaars te geven dat zij kunnen gebruiken, dan wanneer je hen enkel even een kaartje geeft met daarop je naam en adres. Ik ben daarom gaan kijken naar mogelijkheden om het nuttige en het aangename met elkaar te verenigen. Het leek mij goed om notitieboekjes bedrukken te laten met onze adresgegevens. Wij zouden dan deze notitieboekjes bedrukken kunnen laten en vervolgens zouden wij deze boekjes aan onze potentiële klanten kunnen geven. Wij wilden echter niet zomaar even ergens notitieboekjes bedrukken laten. Wij werken namelijk veel vanuit duurzaamheid en daarom wilden wij graag notitieboekjes bedrukken laten van duurzaam papier. Wanneer je dan gaat kijken waar je dergelijke notitieboekjes bedrukken kunt laten, dan moet je toegeven dat het niet eenvoudig is om een goede aanbieder te vinden. De meeste bedrijven kijken namelijk alleen maar naar hoe ze zo voordelig mogelijk kunnen zijn voor hun klanten en dat is weliswaar prettig, maar het is vaak allesbehalve duurzaam. Omdat wij juist notitieboekjes bedrukken wilden om een goede indruk mee op de klant te maken, was het voor ons daarom heel belangrijk dat wij notitieboekjes bedrukken konden laten bij een bedrijf dat ook oog had voor duurzaamheid. Wij hebben daarom gekeken naar de mogelijkheden die er waren en wij hebben gezien dat wij het beste naar de site van greengiving.nl konden gaan. Deze mensen hebben namelijk heel veel mogelijkheden beschikbaar en het is dan ook om die reden dat wij graag met deze mensen in zee wilden gaan. Wij hebben toen even contact met hen opgenomen  en wij hebben hen laten weten dat wij graag notitieboekjes bedrukken wilden laten. Wij hebben toen gevraagd wat de mogelijkheden allemaal waren en ook welke kosten. het notitieboekjes bedrukken met zich mee zou brengen. Wij hebben toen een goed overzicht van de mogelijkheden te horen gekregen en ik kan u zegen dat wij onder de indruk waren van de kwaliteit van de producten die men ons hier kon leveren. Wij hebben daarom ook al heel snel een bestelling bij dit bedrijf geplaatst. 

Hier kunt u duurzame notitieboekjes bedrukken laten 

Wat wij prettig vonden aan de site van greengiving.nl is dat je hier niet alleen maar duurzame notitieboekjes bedrukken kunt, maar dat je ook tal van andere goede producten kunt kopen. Dat is leuk om te zien omdat wij zo ook nog inspiratie konden opdoen voor eventuele andere relatiegeschenken. Wij hebben nu alleen maar notitieboekjes laten bedrukken, maar in de toekomst gaan wij hier zeker vaker bestellingen doen. 

Dit zijn echt leuke relatiegeschenken                                 

Wij zijn blij dat wij greengiving.nl gevonden hebben want op deze site hebben wij heel mooie producten kunnen kopen. Kortom:

  • Wij raden u greengiving.nl van harte aan 
  • De site biedt heel veel mooie producten 
  • U kunt hier voor een heel goede prijs inkopen doen 

Wilt u ook graag duurzame geschenken voor uw relaties kopen, dan kan ik u de site van greengiving.nl van harte aanbevelen.   

Lees meer…