De 5 grootste voordelen van een maatwerk website

Heb jij een eigen business en wil je deze online beter op de kaart zetten? Kies dan voor een maatwerk website. Met een website op maat straalt jouw business professionaliteit en uniciteit uit. Een maatwerk website voor jouw organisatie onderscheidt zich van de website van jouw concurrenten. Meestal maken zij gebruik van websites met een standaard thema die de bedrijfsidentiteit te weinig laten zien. Een maatwerk website wordt volledig gevormd op basis van de kernwaarden van de organisatie en zal zo meer bezoekers aantrekken en conversie opleveren. Een maatwerk website heeft dus alleen maar voordelen en het hoeft helemaal geen duizenden euro’s te kosten. Wij hebben de 5 grootste voordelen van een website op maat voor jou op een rijtje gezet.

De pluspunten van een maatwerk website

1. Een website op maat wordt volledig afgestemd op de wensen van de klant. Het design, de fonts, de kleuren en de navigatiestructuur van de website: alles wordt op maat gemaakt. Terwijl je bij een standaard template vastzit aan een ontwerp, de beschikbare fonts en plugins, kun je bij een website op maat alle kanten op. 2. Een website die op maat gemaakt is, is beter vindbaar in Google. Websites die gebouwd worden met een WordPress thema, zitten vaak technisch niet goed in elkaar. Ze maken gebruik van plugins die allemaal nog slechter scoren op het gebied van code. Google kan zien of een website goed of slecht gebouwd is. Een website die qua code goed in elkaar zit, zal hoger scoren in de zoekresultaten. Een maatwerk website zit technisch altijd beter in elkaar en zal daardoor beter vindbaar zijn in Google. 3. Een website op maat is gemakkelijker bij te sturen. Als een website af is, houdt dat meestal niet in dat je de eerste maanden niets meer aan wilt laten passen. Juist tijdens de eerste maanden merk je dat er informatie ontbreekt of dat het ontwerp nog iets aangescherpt moet worden. Een maatwerk website is dan ten opzichte van een website gebaseerd op een bestaande template veel gemakkelijker aan te passen. Na livegang zul je daarom nog meer profijt hebben van een op maat gemaakte website dan ooit. 4. Op maat gemaakte websites zijn uniek. Vaak zie je websites die veel lijken op websites die je al eerder gezien hebt. Een maatwerk website is daarentegen uniek. Natuurlijk is het voor het gebruikersgemak aan te raden om bepaalde standaardfuncties op de website te implementeren. Maar een op maat gemaakte website ziet er visueel altijd aantrekkelijker uit dan een website met een basis template. Het design sluit aan op de bedrijfsidentiteit en de bedrijfswaarden worden op creatieve wijze vertaalt naar een passend ontwerp. 5. Een op maat gemaakte website is ook voordelig. Een maatwerk website hoeft helemaal niet zo duur te zijn als je denkt. Er zijn genoeg goede webdesigners die een voordelige website op maat kunnen bouwen. Bijvoorbeeld bij webdesignkaart.nl. Een compacte website is al verkrijgbaar voor maar 450 euro.

Webdesignkaart

Wil jij een website op maat laten bouwen? Informeer dan naar de mogelijkheden bij Webdesignkaart. Webdesignkaart heeft een groot netwerk van websiteondernemers- en bureaus in Nederland. Zij koppelen jou aan een geschikte webdesigner. Dat werkt als volgt:

  • Vraag via de website een offerte aan;
  • Je hoeft alleen maar je gegevens achter te laten en de opdracht te omschrijven;
  • Webdesignkaart koppelt jouw opdracht aan de vijf meest geschikte lokale webdesignbureaus voor jouw opdracht;
  • Je ontvangt een offerte van de geselecteerde webdesigners;
  • Je kiest uit de offerte die jou het meeste aanspreekt;
  • Jouw website wordt op maat opgeleverd.

Neem voor vragen contact op via info@webdesignkaart.nl.