De beste LED bouwlampen voor zowel de werkplaats als de tuin

pretmetled - Led bouwlampenVerlichting is een belangrijk gegeven in de wereld van vandaag de dag. Toen er voor het eerst elektriciteit was en toen de eerste gloeilamp op de markt kwam, toen veranderde de wereld opeens drastisch. Daar waar je vroeger bij kaarslicht moest werken kunnen we nu tijdens de donkere uurtjes gewoon doorwerken. Daarnaast is kaarslicht natuurlijk erg zwak licht. Dus echt doorwerken gebeurde in het verleden niet echt. Probeer maar eens een boek te lezen met behulp van het licht van een kaars, dat is wellicht een fijne nostalgische ervaring, maar het is niet bepaald goed voor je ogen. Daarom zie je op oude foto’s ook vaak dat men met de neus op het papier is gedrukt als men met behulp van kaarslicht aan het schrijven of lezen is. Na de bovenstaande uitvindingen veranderde dat natuurlijk. Het licht werd sterker en je kon er dus meer mee bereiken in de duistere avonduren. Tegenwoordig is het licht zelfs zo fel, dat je vaak nog meer kunt zien dan bij zonlicht. Zo kun je met de LED bouwlampen bijvoorbeeld met gemak een heel werkterrein verlichten met een mooie koud, hard en wit licht. Alles wordt met dergelijke LED bouwlampen mooi verlicht, zodat je in de winterperiode ook na 4 uur nog even door kunt werken op de werkplaats. Vaak is het overigens ook zo bewolkt, dat je zelfs overdag al dankbaar gebruik kunt maken van de LED bouwlampen. Vooral in de wintertijd kan het overdag enorm duister zijn. Als je dan niet over LED bouwlampen beschikt, dan kun je het werk neerleggen, want je kunt dan niet goed zien wat je aan het doen bent. Juist op werkplaatsen waar je met zware materialen werkt en misschien met gevaarlijke gereedschappen, is het echter wel van wezenlijk belang dat je alles goed kunt zien. Voor de veiligheid zijn LED bouwlampen dan ook onmisbaar. Nu zou je kunnen denken dat je ook wel uit de voeten kunt met gewone bouwlampen. Dat is misschien wel zo, maar er zijn twee hele belangrijke redenen die maken dat LED bouwlampen toch de betere keuze zijn. Allereerst zijn LED bouwlampen van uitstekende kwaliteit en dit zie je terug in het licht dat deze lampen verspreiden. Zoals gezegd kun je met het heldere witte licht van de LED bouwlampen zonder problemen je werkzaamheden in het duister voortzetten. Mocht dat je niet overtuigen, dan zal het tweede punt dat ongetwijfeld wel doen. LED bouwlampen zijn vanwege de kwaliteit natuurlijk iets duurder dan andere lampen. Maar je zult die kosten er na een jaar al uit hebben, want je bespaart enorm op de energierekening als je kiest voor LED bouwlampen. Deze lampen zijn namelijk enorm zuinig en daarom kun je tot wel 90% op je energierekening besparen. Als je deze twee redenen samen meeneemt in je deliberatieproces, dan kun je tot geen andere conclusie komen dan dat de LED bouwlampen het meest geschikt zijn voor de werkplaats.

De veelzijdigheid van LED bouwlampen

Bij LED bouwlampen denk je misschien vooral aan de toepassing die hierboven is beschreven. De term ‘bouwlampen’ lijkt te suggereren dat je ze alleen kunt gebruiken om bouwterreinen te verlichten. Dit is natuurlijk niet het geval, want je kunt dergelijke bouwlampen ook prima gebruiken voor andere toepassingen. Zo is het bijvoorbeeld geen probleem om de bouwlampen te gebruiken om je tuin te verlichten. Nu ging het hierboven over bouwlampen met een helder wit en scherp licht. Nu zou je denken dat een dergelijk licht niet bepaald geschikt is om een tuin op een sfeervolle manier te verlichten. Een tuin hoeft immers niet verlicht te worden om er in te werken. Een tuin wordt vooral verlicht omdat men de tuin ook in het duister wil laten zien aan voorbijgangers en gasten. En natuurlijk willen de eigenaren van de tuin er zelf ook van kunnen genieten. Vooral als je mooie bloemperken in de tuin hebt of bijvoorbeeld een mooi standbeeld, dan is het fijn als je dat in de duistere uurtjes kunt laten zien. Om die reden kun je bij pretmetled.nl ook bouwlampen kopen met een zachter geel licht. Ideaal dus om je tuin op een sfeervolle manier op te lichten.

De voordelen van pretmetled.nl

Hierboven is de website pretmetled.nl al even genoemd en dus om iets meer informatie te geven over deze website volgen hieronder enkele voordelen van de website.

  1. Gratis verzending
  2. 30 dagen retourrecht
  3. Beveiligde betaling
  4. Telefonische klantenservice
  5. Webwinkel keurmerk
  6. Uit voorraad leverbaar

Het is natuurlijk altijd fijn om een webwinkel te vinden die geen verzendkosten in rekening brengt. Vaak is het maar een klein bedrag, maar het is toch mooi om geen verzendkosten te hoeven betalen. Webwinkels zijn in de regel goedkoper dan fysieke winkels, dus op het moment dat je ook nog eens geen verzendkosten hoeft te betalen wordt het helemaal goedkoop. Mocht je vragen hebben over de LED lampen die je wilt kopen of loop je ergens tegen aan tijdens het bestelproces, dan kun je natuurlijk altijd even contact opnemen met de klantenservice. Je hebt dus de optie om te bellen, maar tijdens kantooruren vind je rechtsonder op de website ook een chat. Hier kun je direct via de chat jouw vraag stellen. Dat is natuurlijk wel zo gemakkelijk. Je hebt alles ook snel in huis, want het wordt allemaal direct uit voorraad geleverd.